• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün kanz,bücürük,c&a ve bir iki magaza daha gezdim hiç hoşuma giden birşey olmadı.yumuşacık şeyler yok hep sert badiler var.bugünde arkadaş demiş chicco ve mothercare de indirim var diye bir de akşam oraya uğrayıp bakacağım .alırsam eğer resmini çeker paylaşırım kızlar.

Kesinlikle Mothercare e bak canım, özellikle 3 lü 7 li paketteki yumuşacık penye badiler, tulumlar süper, fiyatları da çok uygun, ben cinsiyet öğrenebilseydim neler neler alacaktım da şimdilik, 2 tane 7 li badi aldım sadece.

sehacım uyumadan 1 saat önce ayran iç bak nasıl uyuyorsun .
ben hep ayran iiyorum süt içemiyorum tiksiniyorum ,gündüz bile uyuklatıyor beni şimdi içtim 320 ml ayranımı
yorgun hissi oluştu bak süper geliyo

cnım benım ayrandan tiksinmiştmi az once denedım ama sonra cacık yaptım bakım bırazdan uyuycam ama süt içebiliyorum gece unutuyorum aslında bu gece unutmayayımda içeyim hayırlısı artık inşallah uyurum eşimde bugun şehir dışına çıktı iş için pazar gelicek bende kardeşimi çağırdım bakalım inşallah bugece sızarım:32::32:

Kesinlikle Mothercare e bak canım, özellikle 3 lü 7 li paketteki yumuşacık penye badiler, tulumlar süper, fiyatları da çok uygun, ben cinsiyet öğrenebilseydim neler neler alacaktım da şimdilik, 2 tane 7 li badi aldım sadece.
tamma canım bir gidim akşam ,fiyatlarıda sizlere bildiririm.topluca almak istiyorum paketli dediğin gibi ,kolu yarım olanlardan alayım daha kullanışlı olur .ögrenirsin cinsiyetini inşallah du bakalım .bende meserretin oğlu olacak diyorum bacım ,içimden öyle geçiyor .gerçi ben seyyahım için de erkek hissediyordum ama dr kız demiş onunki değişir diye bekliyorum içime hala onunki erkek doğuyor :nazar: aylint ciğiminkiler de karma birşey olacak birinden biri farklı çıkıcak hissediyorum .

Olmadı şekerim, doktorum 25 yıllık meslek hayatında 2. Kez böyle bir şey yaşadığını söyledi, ben de eeee dedim kimin çocuğu, yerinde dursa şaşardım :60:
Ama ense kalınlığı iyiymiş (tam ölçemese de yılların deneyimiyle beni inandırdı) tatil dönüşü direk 3lü test yapıcaz artık, ay umarım ben de o zaman öğrenirim cinsiyetini, artık iyiden iyiye merak tavan yaptı bende

Bu arada dişeti kanamasını sordum, hamilelerin çoğunda olur dedi, dişeti hassasiyeti için özel olan diş macunlarından ve fırçasından al devam ederse diş hekimimizle görüşürsün dedi. Ben de Parodontax diş macunu ve Sensodyne ekstra yumuşak diş fırçası aldım, umarım işe yararlar

ben bu sefer kesin olmuştur diyordum gerçekten seninki tam oğlak yavrum ya:9: senin 2li test zamanı geçeceği için mi 3 lü yapıcak tatlım? gerçi zamanın var hala 14. haftaya kadar oluyor çünkü...tatile gidiyormuşun iyi tatiller canım iyi dinlen ne zamandır bekliyordun bunu,iyi eğlenceler sana:82: yazdım canım diş macununu alayım bende deneyim...zaten dişimi fırçalarken öğürüyorum hala nedense onu geçiremedim bir türlü:26: inşallah iyi gelir diş etlerimize, bu arada teşekkürler bilgiler için tatlım:46:

dün oğlumla yaşadığım ilginç şeyleri paylaşmak istiyorum .
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedi :1: oğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik

allaha emanetsiniz ben uça uça kaçıyorum ,hazırlanayım enesi uyandırıp besleyeyim.4 te randevum var ,çok heyecanlıyımda .kendinize iyi bakın kızlar. kan vericem :-( tırsıyorum bir taraftanda .

tamma canım bir gidim akşam ,fiyatlarıda sizlere bildiririm.topluca almak istiyorum paketli dediğin gibi ,kolu yarım olanlardan alayım daha kullanışlı olur .ögrenirsin cinsiyetini inşallah du bakalım .bende meserretin oğlu olacak diyorum bacım ,içimden öyle geçiyor .gerçi ben seyyahım için de erkek hissediyordum ama dr kız demiş onunki değişir diye bekliyorum içime hala onunki erkek doğuyor :nazar: aylint ciğiminkiler de karma birşey olacak birinden biri farklı çıkıcak hissediyorum .

Canım ben 7 li badileri 37 TL gibi bişeye aldım yanlış hatırlamıyorsam, penyeleri de çok güzel.
bakalım herkes erkek diyor, kız diyen yok gibi, ben de kendimi erkek olacağına o kadar adapte ettim ki, kız olursa şok olucam :60:

ben bu sefer kesin olmuştur diyordum gerçekten seninki tam oğlak yavrum ya:9: senin 2li test zamanı geçeceği için mi 3 lü yapıcak tatlım? gerçi zamanın var hala 14. haftaya kadar oluyor çünkü...tatile gidiyormuşun iyi tatiller canım iyi dinlen ne zamandır bekliyordun bunu,iyi eğlenceler sana:82: yazdım canım diş macununu alayım bende deneyim...zaten dişimi fırçalarken öğürüyorum hala nedense onu geçiremedim bir türlü:26: inşallah iyi gelir diş etlerimize, bu arada teşekkürler bilgiler için tatlım:46:

Sağol canım, evet çok bulandım, 1 hafta da olsa tatil iyi gelecek, zaten bundan sonra ayda 1 hafta, eylülde 2 hafta tatilim var, daha kolay geçecek iş günleri benim için :34:
Bebiş de durmuyor canım ya fırıldak gibi dönüyor, doktor pes etti artık, 5 kez denedik zaten, bu son haftamdı, yani 14+ lara geçince yapılmıyor, sonuç yanıltıcı oluyormuş, sonuçta "ense kalınlığı gayet iyi görünüyor ama milimlik bile hata yapsak yanıltıcı bir sonuç çıkacak kafamız karışacak, en iyisi 3lü yapalım" dedi, ben doktoruma çok güveniyorum, çok dürüst bir insan, başkası olsa 5 gün boyunca günde 1 saatten fazla vakit ayırmazdı, baştan savma da olsa bir ölçüm yapıp gönderirdi, bir de galiba doktor yakınıyım diye de özenli davranıyorlar :34:
Diş macunlarımızı da bir deneyelim cnm. bende de çok bulantı oluyor fırçalarken, ama bu macunun tadı hafif gibi, sanki daha iyi gelir, umarım ikimizde de işe yarar :61:

Son düzenleme:
slmmmmmm arkadaşlar....

ben ve KIZIM dr geldik :)))))

çok şükür herşey yolunda %99 kız dedi dr yavrum bacaklarını açmada biraz zorladıda :)))))

neysem bide yüz profili çekti drmuz tam bi uzaylı zeykiye :)))))))

ayy canım çok sevindim herkes bir bir öğreniyor maşallah prensesine :nazar: yarın darısı başıma öğreneyim:)

günaydın canlarımmmmm...
ben bugün güne mutlu başladım çünküüüü rüyamda kız bebişimi gördüm...emzirdim..gerçek gibidi göğüs ucum bile acıdı yani...ayyyy çok mutlu oldum ya..harika bir duygu kızlar..gerçeği kimbiir nasıldır..

bu arada dün doktora gittim..doktor değişikliği yapıyorum..bayan doktor çok ilgilendi saolsun..herşeyi ben sormadan söyledi..cinsiyet tahmini yapamadı benimki pozisyon vermedi yine..çok edepli yavrucum göstermiyor..ama kız olabilir cizgi var gibi dedi..rüyamı etkiledi yaaa:49::49::49:

ayy seninki niye göstermiyor yaa bak okudukça moralim bozuluyor yaa benimki de göstermezse diye :9:
günlerdir heyecanla bekliyorum

Ay evet, yarın sabaha karşı çıkıcaz yola, öğle saatlerinde orada oluruz, öğleden sonra da kızgın kumlardan buzzzzzz gibi sulara atlicam :52: sana da şimdiden iyi tatiller canım :69:
Aman güneşe dikkat, bir de lekelerle uğraşmayalım ömür boyu :34:

teşekkür ederim canım evet güneşe çok dikkat etmek lazım
yoksa lekelerle uğraşmak zorunda kalıcaz

kızlar dün gece kötü rüyalar gördüm. hastanede çalışan hemşire arkadaşım beni arıyo ikili test sonucu çıktı ama % 70 riskli görünüyo diyo. ama doktorla görüş diyo. doktora gidiyorum aynı cevap falan. uyandıktan sonra bi süre kendıme gelemedim gerçek sandım. sonra tlfuma bakmak geldi aklıma yok aramamıs zeynep falan dedim. eşimde işteydi. ağla ağla perişan oldum korkudan.

canım kötü düşünme öyle bi psikolojiye giriyoruz ki rüyalardan bile etkileniyoruz valla

ben geldimmmmm
her ne kadar ben hala pipi göremesemde oğluşum oluyor kesinleşti arkadaşlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :nazar:
göremiyorum hocam dedim detaylı da görürsün %100 erkek dedi.
boylu poslu olacak bu oğlan ocağı beklemeyecek, sende hareketli bir insansın aralıkda doğar bu bebek dedi dr teyzesi.
bugun 15+5 iz ama ultrason 16+3 çıkardı.
3lü test için kan verdim.haftaya çıkıcak sonucu.
5 ağustosta da detaylı ultrasonum var.
tetanoz aşını burda da olabilirsin sağlık ocağına da gidebilirsin sen bilirsin dedi. ilk gebelikte tetanoz aşısı çift doz olurmuş. iki kez yaptırcakmışız.

tebrik ederim canım maşallah oğluşuna :nazar:

tskler canım hosbuldum sagol=)

ayy bende yarın 15+4 oluyorum valla kımse tutamaz bende gıtcem yarın banane catlıcam meraktan ayol=))

ben de yarın 15+5 olcam canım doktor kendisi o tarihe verdi cinsiyeti söylicek yani sen de git çatlama :9:

hayırlı kandiller kızlar....
cinsiyetleri öğrenenler olmuş ne mutlu...hayırlısı olsun...

bende bugün 2li test sonucumu aldım çok şükür herşey normal çıktı..1 ay sonra cinsiyeti söyliycem dedi..hiç önemli değil ama sağlıklı olsun da...

:69: nedense okurken gözlerim doldu, çocukların aklından neler geçtiğini gerçekten bilemiyoruz bazen. çok hassas ve farkedemediğimiz kadar da bir çok şeyin farkındalar.
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedi :1: oğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik

kızlar mothercare ürünlerinin rengi yumuşaklığı çok güzel ama bikaç yıkamada kötü oluyolar.Ben yeğenime tulumlar almıştım ordan,yıkandıktan snra kötü oldular.Ben de alıcam yine de sırf güzel oldukları için bikaç tane ama hepsini ordan almanızı önermiyorum.
Yine deneyimlerimize dayanarak söylüyorum en iyi tulum vb şeyler chicco nun.Çok kaliteliler kaç kere yıkandı hiçbişey olmadı.:10::10:

merhaba kızlar..

ultrason için bana 20sine gün verdiler.
bebeğimi yine göremedim :((
çatlak oluşmaması için kakao yağı önerdi.
bir ay zor sabretmiştim,şimdi ben nasıl dayanacağım ..off yaa...aranızda bebeğini görmeyen bi ben varım herhaldı :19:

hastanede işim 10 dk. bile sürmedi.bu saate kadar mağaza mağaza gezdim..kafamı dağıttım..

canım,

kıskanması çok normal aslında..düşünsene kendini bildi bileli saltanat onda.birden bi minik geliyo ve kendisini az seveceğinizi sanmasına sebep oluyor.
babası çok güzel bişey yapmış.iyi fikir.
bu tarz güzelliklerle süreci kolaylaştırabilirsiniz sanırım.

merhaba kızlar..

ultrason için bana 20sine gün verdiler.
bebeğimi yine göremedim :((
çatlak oluşmaması için kakao yağı önerdi.
bir ay zor sabretmiştim,şimdi ben nasıl dayanacağım ..off yaa...aranızda bebeğini görmeyen bi ben varım herhaldı :19:

hastanede işim 10 dk. bile sürmedi.bu saate kadar mağaza mağaza gezdim..kafamı dağıttım..

nekadarlıksınki sen cnm???
ve bebiş olmasa kese bile olsa ultrasona sokup gösteriyolar ne alaka anlıyamadım ben...

:49: :74: hanımlar tüm cinsiyetini öğrenemeyen ve yeni öğrenecek olan annelerimize, tekrar söylemek istiyorum bebişimize ilk alacağımız şey '' don '' olursa çok donanımlı ve bereketli olurmuş, arkadaşım denemiş. Benimde 2 ağustos randevum var, %80 erkek :nazar::emir_bebek::nazar:gözükmesine rağmen eşim bana bişi aldırmadı, kız istiyordu diye randevumda netleşince alırız dedi, (halen kız bebiş olabilir ihtimali ile bekliyor :60: ) ilk alacağım cicisi doncuku olcak :69:

kızlar mothercare ürünlerinin rengi yumuşaklığı çok güzel ama bikaç yıkamada kötü oluyolar.Ben yeğenime tulumlar almıştım ordan,yıkandıktan snra kötü oldular.Ben de alıcam yine de sırf güzel oldukları için bikaç tane ama hepsini ordan almanızı önermiyorum.
Yine deneyimlerimize dayanarak söylüyorum en iyi tulum vb şeyler chicco nun.Çok kaliteliler kaç kere yıkandı hiçbişey olmadı.:10::10:

Selam bikaç gündür sadece okuyup çıkıyorum
yeni gelen bayağı oldu hepiniz HOŞGELDİNİZ.
Kalabalıklaşıyoruz gittikçe.
Bugun izinliydim kafa izni, evde olmanın keyfini çıkardım ve
hamileliğini evde geçirenlere bir kez daha özendim:)) ne büyük keyifff..
yarın ikili testin sonucu almaya gidicez, inşallah herşey yolundadır

merhaba kızlar...
Cuma mesai satti bitimine yakın nasıl keyifleniyor insan :)
doktorumuzla konuştum, ikili test sonucu gayet iyiymiş, sayısal verileri gelince alırsın dedi, haftaya bebikimizin beyinciğine bakmak için çağırdı.... Bu demek oluyo ki bi daha görücem :))))
herkesin keyfi yerindedir umarım... şimdiden iyi tatiller...

Back