dün oğlumla yaşadığım ilginç şeyleri paylaşmak istiyorum .
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedi
oğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik