- Konu Sahibi antidepresif
-
canım geçmiş olsun kötüdür diş acısı ya .benim de nerdeyse dolgu ,birine birşey olacak diye aklım gidiyor ,parol varsa kullan agrısı geçsin inşalah çabucak hallettirilir.
geçmiş olsun.. ağrı kesicide içemiyorsun..
dişe,hamileliğin 3. ayından sonra müdahale ediyorlarmış.benimse varda öyle bir sıkıntım,3 ayı bir doldurayım görüşeceğim artık bir hekimle.
oysaki bebeğe karar verdikten sonra yaptırmıştım diş bakımımı ve tüm kontrollerim
veririz veririz zaten doğumdan sonra hemen 5-6 kg gidiveriyor bebekti ,suyuydu ,eşiydi derken.sonrası içinde bol su bol uyku ve bol bol emzirme ile 2 bilemedin 3 ayda doğum öncesi kilomuzu yakalarız sonrada sıkılaştırırız.ben 70 ile doğuma girdim .çıktım 1 saat sonra tartıldım 64 kilo geldim.sonracığma 3. ayımda 59 idim .sonrada yürümeydi faland ıderken yine 56 oldum sonrada yazın 51 kiloydum ,oğlum 6 aylıktı ben inceciktim .benimde gögüslerim büyüktü evlenmeden öncede. doğuma 110 bedenle girmiştim.şimdi birazcık yerçekimi kanununa uygun 90 lıklar ama sanıırm yine rakam ilerlicek .sen de gögüslerinin üst kısımlarına şimdiden güzel güzel ihmal etmeden kremini sür canım .hadi inşallah canım ben 62 ila başladım boyuma göre kilo oranım 58 benim evlendiğimde 58 idim tartıldım gelinlik alırken ver ölçtüler tam 90-61-87 çıkmıştım ve 2,5 senede 4-5 kilo aldım yani doğumdan sonra 65 falan olsam yeterli ondan sonrakileri verririm 58 e düşersem ne mutlu banaaa birlikte vericez kiloları ve ispatlı vericez tabi
Aynen öyle canım, 1.65 boya 70 küsür kiloyken bile mini eteklerimden geri kalmadım, bikinimle salındım plajlarda, kimse de şişkoya bak demedi, hatta beğenildiğimi de düşünüyorum
Sen kendini beğendiğin kendinle barışık olduğun sürece kilo falan boşşş, özgüveninle salındığın sürece en güzeli sensin
Zaten ben etrafımdakilere pek söylemem kilomu, (burda çok döktüm kirli çamaşırları) arada muhabbeti olur, arkadaşlarım en fazla 60 sın derler, halbuki nerdeeeee dolu dolu 68 im yani, kilolu gibi davranmadığım için kilolu da görünmüyorum heralde
canım bende sabah duş alıp yağlanmaya çalışıyorum ama hemen emmiyor yağı , biraz oyalanıyorum,cıbıl cıbıl geziyorum evde, sonra giyiniyorumama bu seferde işe 10-15 dakka geç kalıyorum. erken uyanabilsem bi. sen giyiniyormusun emmesini beklemeden?unutmasam sabah akşam sürücem de unutuyorum işte
akşam yatmadan sürerim, her sabah duş alıyorum zaten, duştan sonra da mutlaka sürmem lazım, ama alelacele evden çıkarken hatırlayabilecek miyim bilemiyorum
nasıl söylenir bilmiyorum pek de bu şeyleri aleni yazan birideğilim kapalı yazcam anlarsın emi .yaşanmasada yaşanıyor gibi davranıp eşinin gönlünü hoş edebilrsin canım. bana yasak ama hiç eşime yasak gibi davranmadım bir de kandırıkcılık oynuyo gibi birşey
canım ulusta eşimin sürekli aldığı bir yer vardı.sordurdum cuma günü 50-55 arası demiş .geliş fiyatıyla veririm sana demiş .pazartesi gitti 44 tl demiş sonrada 1 tane al gel dedim .40 dese 2 tane al dicektim .limango.com da 38 küsür falan diye duydum sanki onu bekliyorum orda indirim olursa cup diye alacağım 2 tane daha .şimdilik bir tane lierac bir tane komili bebek losyonuyla dönüşümlü kullanıyorum .
lcw sitesinde istediğin ürünü bulabilrsin canım .magazalarında bitmiş oluyor .penyeleri güzel yakmıyor tenini .pantolları da hoş ben keten almıştım ama hala kullanmaya başlamadım.livaa ya git tavsiye ederim .çok güzel hem de çok şık ben bayılyorum onların kıyafetlerine .hell klar var magazaları var birçok yerde keçiörende 2 tane şubeleri var.olduğun yerdede mutlaka vardır canım .
ben sağlık ocağına hiç gitmedim canım .oğluma hamileyken de aşımı falan hep özelde yaptırdım.oğluma aşısında 1 sefer gittim çok kalabalıktı başka gitmedim hemen aradılar gelmediniz diye bende kurumda yaptıracağım dedim sonra şimdiki eve taşındık dahada gidip ben buraya geldim demedim.şart değil eğer sen aşıları ordan takip etmiceksen.ama direkde gidersen önce arkadaşların dediği gibi doktorunu ögrenip gitmek lazım sanrım.
evet benim de popişim sonracığıma ,oracağım ,arada sırada agrıyor normal ama rahimin genişliyor ,baskı yapıyor kasıklarıma bir de karnımın altından kaşınıyorum sanırım enleşiyoruz aylincim kız.
valla ben 15 kg kadar aldıydım oğlumda ,bakalım bunda nasıl bir yol izleyeceğim 10 kg alacağımı sanmıyorum bu sefer yine aynı alsam yeter diyorum ,ben 57.5 ile başlamıştım zayıfladım daha doğrusu yiyemeyerek vermiştim 54.5 kadar inmiştim sonra progestan kulllandım 1 ayda verdiğim geri 2kg olarak geri döndü.şimdi ilacı kestim 10 gün oldu şişliğim azaldı bakalım inşallah sağlıklı olsunda bebişler gerisi allah kerim.bebişimin gramınıda söylemişti doktorum güzel beslemişsin demiştihiç çekinmicem yicem ama beni örnek almayın emi
doğumdan sonra şık şık vericem inşallah pufucukları 50 kg ollacağım ahanda buraya yazıyorum nasipse doğumdan sonrada birlikte olursak
canım çok geçmiş olsun.buz koy yanağına şişini alsın..slm canım sen nasılsın benim diş ağrım var dolgusu düşmüş yarım ve biraz çürük bi dişim vardı karpuz yerken dün içine çekirdeği bi battı o dk dan beri ağrıyo dişetim şişti sanki yüzüm şişti hafiften
hadi inşallah canım ben 62 ila başladım boyuma göre kilo oranım 58 benim evlendiğimde 58 idim tartıldım gelinlik alırken ver ölçtüler tam 90-61-87 çıkmıştım ve 2,5 senede 4-5 kilo aldım yani doğumdan sonra 65 falan olsam yeterli ondan sonrakileri verririm 58 e düşersem ne mutlu banaaa birlikte vericez kiloları ve ispatlı vericez tabi
haklısın cnm bende hiç bi zaman kilolu olmadım sadece kemiklerim kalınmış ve göğüslerim biraz yaşıtlarıma göre büyük oluncabiraz iri gösteriyorum die kendime kuruntu yapardım ama kimse banada demedi kilolusun die kendinle barışık herşeyden önemlisi çok haklısın ama ilk gebelik olunca vucut yapımı bilemiyorum yinede alırmıyım ya veremezsem die korkularıım olmuyor değil
bende bugun ikli test için gittim 1 mm çıktı ense kalınlığı test sonucunu da pazartesi veya cumartesi alıcam inşallah sorun yoktur bu arada doktora dedimki eğer ikili de sorun çıkmazsa yine de üçlüyü yaptırmak şartı mı dediki ben istiyorum mutlaka kendimi de korumak adına dedi... kaldı zaten öyle bi bebeği kimse doğurmak istemez dedi ben de dedimki şuan bu hallerini gördükten sonra aldırmayı da düşünemem ki... nasıl hopluyo dönüyo falano zaman ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırma dedi ben de allah korusun böyle bişey varsa kendimi hazırlamış olurum dedim bu duruma....
ekte bebişimin son haliEki Görüntüle 220127
canım bende kiloyu fazla takanlardanım.aylardır rejimdeydim.şimdi emeklerim boşa tekrar istemesemde alıyorum.tabiki öncelik bebek ama birazda bizde önemliyiz.doğumdan sonra vücut hamile kalmadan önceki gibi olmuyor.karın yumuşak vede bıldır bıldır.doğum yapmamış biri ne kadar kiloluda olsa eti sıkıdır.aşırı kilo bir süreden sonra eşleride soğutuyor başkasının hanımıda eğer doğum yapmışsa vede senden zayıfsa işte senin piskolojin bozuluyor.sizi bilemem ama ben kızımda lohusa döneminde bayağı depresyonluk olacaktım.iğrenç görünüyordum.yüzümde doğum lekeleri oluşmuştu.uzun çabalardan sonrada olsa geçti..onlar vardı bide kiiloda almıştım gene doğumdan sonra süt olsun diye hamidi gırtlak tıkınmıştım.ama bu defa daha bilinçli olacağım hem fit hemde sağlıklı bir bebk için uğraşacağım...inşallah başarabilirim...
özellikle parol iç canım .gebelikte en çok kullandırılan ilaçtır.daha etkili 10 dk kalmıyor şık diye kesiyor acısını.ben oğlumda baş agrısı çektiğim için gebeliğimde sürekli parol kullandım ama başka marka ne var bilmiyorum.sağol canım ben dişimi yaptıracaktım o ay hamile kaldığımı öğrendim biraz ihmal ettim itiraf ediyorum ağrı kesici dün içtim hem başım hem dişim için minoset doktor baştan beri vermişti içebilirsin die ama çok ağrımazsa içmiyorum yinede
veririz veririz zaten doğumdan sonra hemen 5-6 kg gidiveriyor bebekti ,suyuydu ,eşiydi derken.sonrası içinde bol su bol uyku ve bol bol emzirme ile 2 bilemedin 3 ayda doğum öncesi kilomuzu yakalarız sonrada sıkılaştırırız.ben 70 ile doğuma girdim .çıktım 1 saat sonra tartıldım 64 kilo geldim.sonracığma 3. ayımda 59 idim .sonrada yürümeydi faland ıderken yine 56 oldum sonrada yazın 51 kiloydum ,oğlum 6 aylıktı ben inceciktim .benimde gögüslerim büyüktü evlenmeden öncede. doğuma 110 bedenle girmiştim.şimdi birazcık yerçekimi kanununa uygun 90 lıklar ama sanıırm yine rakam ilerlicek .sen de gögüslerinin üst kısımlarına şimdiden güzel güzel ihmal etmeden kremini sür canım .
veririz veririz zaten doğumdan sonra hemen 5-6 kg gidiveriyor bebekti ,suyuydu ,eşiydi derken.sonrası içinde bol su bol uyku ve bol bol emzirme ile 2 bilemedin 3 ayda doğum öncesi kilomuzu yakalarız sonrada sıkılaştırırız.ben 70 ile doğuma girdim .çıktım 1 saat sonra tartıldım 64 kilo geldim.sonracığma 3. ayımda 59 idim .sonrada yürümeydi faland ıderken yine 56 oldum sonrada yazın 51 kiloydum ,oğlum 6 aylıktı ben inceciktim .benimde gögüslerim büyüktü evlenmeden öncede. doğuma 110 bedenle girmiştim.şimdi birazcık yerçekimi kanununa uygun 90 lıklar ama sanıırm yine rakam ilerlicek .sen de gögüslerinin üst kısımlarına şimdiden güzel güzel ihmal etmeden kremini sür canım .
canım bende kızımda gene 61 kiloda hamile kalmıştım 70 kiloda doğuma girmiştim ertesi gün tartıldığımda 62 kiloydum.hamileliğe başladığımdan 1 kg fazlaydım.ben kilolarımı kayınvalidem yüzünden aldım bunu ye bu kadar ye süt olsun şu olsun bu olsun derken 69-70 kiloya 1-2 ayda kavuştum düşünün 9 ayda almamıştı o kiloyu ama 2 ayda birden duba oldum boy 160 olunca bana çok gelmişti.sırtım kat kat olmıştu.5 kat felan vardı eşim kaç kat daha çıkacaksın diye dalga geçerdi.sonra şaka derdi ama demekki dikkatini çekiyordu vede rahatsız oluyordu...
canım kızın kaç yaşında? ilk hamileliğinde kaç kilo aldın, ne kadar zamanda ne kadarını verdin, sakıncası yoksa paylaşırmısın bizimle?
slm canım sen nasılsın benim diş ağrım var dolgusu düşmüş yarım ve biraz çürük bi dişim vardı karpuz yerken dün içine çekirdeği bi battı o dk dan beri ağrıyo dişetim şişti sanki yüzüm şişti hafiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?