2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet, bir de bizim ev çocuğa uygun dekore edilmemişti, oturma grubumun ayakları metalden, dışa bombeli falan, çocuk için tehlikeli, zaten eskidiler de artık onları değiştircem ilk etapta, sonra ben pek halı sevmem, her yer açıkta minik minik yolluklar peluşlar falan var sanırım halı da edinmem gerekecek :44: bi de kocaman lüzumsuz bir büfe var, görümcem istedi, onu da ona vericem, öyle değişiklikler işte, en son da bebişimin odası alınacak ay bak heyecanlandım yine

Valla hayatım bir çocuk bir koltuk takımını eskitiyo zaten ilerdede degişeceksin yok kusuyo , yok işiyo yok biraz büyüdümü ellerini degdiriyo bende oğlum biraz büyüdügünde hemen koltukları degiştim cimcimemde biraz büyüdümü bunları değişirim

kızlar benimde bütün testlerim normaldi 2li testimde iyi çıktı ama doktor demir hapı verdi normalmiki?

hayatım bende bu hafta başladım normal çogu kişiye veriyolar bu hapı şişede kan şeklinde olanımı yzıyım hapmı olsun dedi ayy hap olsun dedim

Son düzenleme:

Bi 5 yıl idare etse yeter, çok para vermem zaten, şöyle rahat, daha güvenli bir şey alırım, ben zaten tipik ikizler kadını, bayıla bayıla alsam da 3 gün sonra sıkılıyorum her şeyden, bunlara bunca vakit dayanmış olmam bile mucize

Bende ikizler burcuyum bu koltukları çok isteyerek aldım lila rengi şimdide ne akla hizmet ettimde bunları aldım deyip duruyorum

çok haklısın bazen bende diyorum acaba erken mıydı diye. ama kızımın içimde olduğunu bilmek.. sankı herşeyın altından kalkacakmışız gibi gelıyor. gece uzun uzun sohbet ettık kızımla yatakta.. doğduktan sonra nasıl olur acaba. biizm çok ciddi maddı sıkıntımız yok. ama bi birikimimiz evımız arabamız da yok. ancak kendı yağımızda kavruluyoruz. 3. birkişi onun bezi elbisesi okul çağında eğitimi vs. nasıl olur bilmiyorum. ama çok şükür ki çok çalışkan ve zekı bi kocam var. el ele verip hepsini yaparız inşallah. evde alırız arabada.. sanırım en büyük avantajım eskişehir gibi ekonomık bi şehirde yaşıyor olmam. bide eşimin ailesi çok uzakta. oyuzden evimizde çok tartışma yaşanmıyor. 9 aylık evliyiz ama 6. yılımızdayız. tabiki evlılıkle sevgili nişanlı olmak aynı değil. birçok huyumuzu yeni çğrenıyoruz. ama seviyorum kocamı. o bir adım atıyor ben bir adım atıyorum ortada buluşuyoruz. ve onun çocuğunu taşıdığım için kendımı çok şanslı hissediyrum. biliyorum kı bize gözü gibi bakacak.

bu arada kızının adı eylül mü olacak? çok güzelmiş
çok sevindim sonuçların iyi çkmasına canım için ferahlamıştır

benım evim küçük diye pek ıvır zıvır almamıştık.iyikide almamışız büfe falan yok. masa sandalye ve konsol var salonda. gayet ferah bi ev. eşimde bende sıkış teiş yerlerden daralırız zaten. bi oturma odasındakı tv sehbası çok alçak ve camlı. içindeki ıvır zıvırlar gümbürtüye gidebilir. bide lcd yi sehbadan kaldırıp duvara monte etmek gerekebilir. onun dışında mutfakta tüpün olduğu dolaplara falan dolap çekmece kilitleriden alırız. en korktuğum şey o.

Günaydın güzel anneler nasılsınız ??

Benim satım 25 nisan Adapazarında ki doktorum muhtemel doğum tarihini 1 şubat olarak söylemişti, şimdi İzmirdeyim ve İzmirdeki doktorumda 30 ocak olduğunu söyledi, şubat annleri topiğine üyeydim ama sanrıım ocakta doğacak bebeğim, zaten sezeryan düşünürsem daha erken alınacağı için şimdilik ocak gb görünüyor...Yani beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar ???

Bende ikizler burcuyum bu koltukları çok isteyerek aldım lila rengi şimdide ne akla hizmet ettimde bunları aldım deyip duruyorum

Ay sorma, benimkiler de su yeşili ve portakal rengi, alırken ben de bayılmıştım, evime gelen herkes de ilk etapta hayran kalıyor ama benim şimdi bayıyor, gözümü yoruyor, en iyisi pastel, doğal renklerden şaşmamak, ben şimdi sütlü kahve alayım diyorum, hem çabuk sıkılmam, hem de o tonlar lekesini falan fazla belli etmiyor

geçmiş olsun benimde tsh de sorun var cnm her ay tahlil yaptırıyorum ilk degerim 6,5 çıktı şimdi ise 3,50 çok şükür ilaç kullanmama şimdilik gerek yok 6. ayında tekrar tahliller tekrarlanacak

canım ben hiç tsh değerime baktırmadım, doktorumda hiç tsh tahlili istemedi... Bu değer her hamile de bakılıyor mu, benim hiç bakılmadı bir sorun yoktur dimi

kızlar az önce kitap yurdundan bu bahsettiğiniz fatma avcının kitabını aldım. fiyatı 15,60 tl. büroda boş vakıtlerımde okurum. bide bu bebeğim ve ben dergisini almak istıyorum gecen gün baktım bayıye o yoktu. hep gençlık dergilkerini dizmişler

senelerdir hayalim bir kızım olucak saçlarını tarıcam kot jile giyicek adıda eylül olucak şimdi kız oldugunu ögrendik bir yorum yapmıyorum ama eşim karnımı eylül üm diye seviyo

hayatım bende bu hafta başladım normal çogu kişiye veriyolar bu hapı şişede kan şeklinde olanımı yzıyım hapmı olsun dedi ayy hap olsun dedim

bende hapına başladım daha dorusu birazdan içicem kahvaltıdan 2 saat önce yada 2 saat sonra kullanılıyomuş. şişeden içilenide daha ilerleyen zamanlarda veriyolarmış

hoş geldin canım,
allah hepimizi kolay kurtarsın..:89:

kızlar listeyi güncelledim msj atanları ekledim gözümden kaçan varsa söylyin lütfen.
bi de bi ricam olacak,her hafta bebeğin hafta güncellemelerini göndermezsek sevinirim çünkü liste çok kalabalık,konu başlığı çok fazla ve ben çok fazla vakit ayıramıyorum liste için.Kilo için de aynı şey geçerli,ayda br gönderirsek kiloyu fln da daha iyi olur.
Bebekle ilgili bi gelişme olduğunda,doktora gittikten snra fln yapalım güncellemeler
i

Son düzenleme:
slm arkadaşlar....dün nerdeyse bebeğimi kaybedecektim çok aşırı kanamam olmuştu.kanamayı durdurdular evdeyim şimdi bir kolumda serum var şuan..10 gün rapor verdi..corkutum bebeğimi kAYBECEĞİM DİYE..allah korudu bizi...........

canım ben hiç tsh değerime baktırmadım, doktorumda hiç tsh tahlili istemedi... Bu değer her hamile de bakılıyor mu, benim hiç bakılmadı bir sorun yoktur dimi

hamile oldugun kesinleştiginde ilk doktora gittignde tahliller yapıyolar muhtemelen sanada yapmışlardır. Tsh deger yüksekligi troit hormonu oluyo guatır hastalıgı olanlarda oluyo ben hamile kalıpta bu tahlili yaptırana kadar guatır rahatsızlıgım oldugunu bile bilmiyordum . Tedavisi olmazsa bebeklerde ani kalk durması düşükler ve bunlarda olmazsa zekasında gerilik yapıyo bu hormon çok şükür düştü tsh degerim yoksa ilaç tedavisi görücektim şuan için gerek yok ama sürekli kontol altında olucam

Çok geçmişolsun cnmm Rabbim seni ve melegini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…