• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelikte kusma normal cnm kanaman yoksa dinlen yani mideni yatıştırıcı bi şeyler ye iç uzan dinlen düzelirsin geçmişolsun :71:

tabıkı nromal canım
benım gecmısdı ve dun geceden berı fenalardayım :(
ıshalde olunca korktum zaten
ne yazıkkı gecemedı
ve benım gıtmek zorunda oldugum bır okulumda var :(
en azından ayakta durmak zorundayım ve bunun ıcın doktor bıseyler yapabılır umarım

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...salı günü çok yoruldum birde sresten sanırsam..dün sabah işe gitmek için kalktım felaket karın ağrım vardı wc ye gitti musluktan boşqlırcasına kırmızı siyah renginde çok fena bir kanama geliyordu...işe gitmedim eşim işteydi hemen geldi doktora gittim aşırı yorgunluktan bebeğin eşi aşağı kaymış bebekte tab kanama eşten geliyormuş.hastanededün yatırdılar yarım gün bu gün evimdeym.serumdayım işte özetle bu..

ay canım çok üzüldüm. aman dikkat et kendine.
aslında hepimiz yapıyoruz..dikkat etmiyoruz.bulantı vs yok iyi hissediyoruz diye kendimizi kaptırıyoruz işlere..
hele ben..
eşim sağ olsun..benim yerime o hamile sanki. bi naz bi niyaz...evden birlikte çıkıp birlikte giriyoruz.
eve girer hemen 3 lüye yerleşiyo..tamam işi çok yorucu.saatleri belirsiz.ama bu kadar da olmazki.
biz kendimize iyi bakacağız.başkasından hayır yok.

tekrar çok geçmiş olsun canım .öpüyorum.:71:

tabıkı nromal canım
benım gecmısdı ve dun geceden berı fenalardayım :(
ıshalde olunca korktum zaten
ne yazıkkı gecemedı
ve benım gıtmek zorunda oldugum bır okulumda var :(
en azından ayakta durmak zorundayım ve bunun ıcın doktor bıseyler yapabılır umarım

hmm ishalde varsa halsiz kalırsın git tabiki belki bi hap verir yada serum baglar kendine gelirsin

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...salı günü çok yoruldum birde sresten sanırsam..dün sabah işe gitmek için kalktım felaket karın ağrım vardı wc ye gitti musluktan boşqlırcasına kırmızı siyah renginde çok fena bir kanama geliyordu...işe gitmedim eşim işteydi hemen geldi doktora gittim aşırı yorgunluktan bebeğin eşi aşağı kaymış bebekte tab kanama eşten geliyormuş.hastanededün yatırdılar yarım gün bu gün evimdeym.serumdayım işte özetle bu..
canım benim çok geçmiş olsun. sana bakacak birileri varmı yanında. sen hiç kıpırdama.
canım kesin olmamakla birlikte doktorun tahmini kız. pek yanılma payı yokmuş ama nasıp tabi.
karakedi kapandı canım kışa artık. posta pide çibörek için eyrı bi kat ayırdı. yener usta var orda işinin ehli. posta pidye pek gitmem ama yener usta için gidilir. tavsiye ederim.

erkek olsaydı da çok sevinirdim. ama şimdi kız dedi diye kızla ilgili hayaller kuruyorum. gerçekten kaptırdım kendımı. inşallah yanılmamıştır. hayırlısı artık. allah ne verirse..

ayy evet ya :1: aşeren varsa arkadaşlar söylemenız yeter hemen göndeririz adrese:34:

yok yok ben eskişehire gelcem kalabak suyu içcem sadece. kalabak suyunu özledim. başka bişi yemek içmek yok. postaya bir kez gittim bi daha asla gitmem..

demek karakedi kapattı o zaman kışa inşallah.

ben papağanı da sevmem kırım şeycisini severim. orda içcem kalabak suyunu :))

hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemsiz tabi.

benim oyle bir denk geldiki şube müdürümün eşi 14 haftalık hamileymiş :)) evde aynı durumda bi bayan olunca anlayışlı olur diyorum inşallah.

dün asansörde yan komşumla karşılaştık, bi baktım hamile.. sizdemi hamilesiniz dedim ben evet de sizde miii dedi benim karnım daha olmadığı için anlamamış o.

o da 13 haftalık hamileymiş. geceleri birbirilerinin sesine uyanmazlar inşallah yalıtım iyidir diye gülüştük.

hemen üstüme alındımmm :60: şişko denince iyiyim bomba gibiyim yakında patlıcam doktor bana dikkat et ayda 1 kilodan fazla alma dedi ben bir haftada 1,5 kilo aldım offf :31: nolcak benim sonum
sen nasılsın şekerim hoşgeldin

ya ben kilo almadım hiç 3 ayda ,60 gr almışım 2 haftadı rtartılmadım ama kilo aldığımıda düşünmüyorum kötü bir durummu acaba 3 buçuk olucak nerdeyse eve bir tartı almak istiyorum aslında tartılırım sürekkli

benım evim küçük diye pek ıvır zıvır almamıştık.iyikide almamışız büfe falan yok. masa sandalye ve konsol var salonda. gayet ferah bi ev. eşimde bende sıkış teiş yerlerden daralırız zaten. bi oturma odasındakı tv sehbası çok alçak ve camlı. içindeki ıvır zıvırlar gümbürtüye gidebilir. bide lcd yi sehbadan kaldırıp duvara monte etmek gerekebilir. onun dışında mutfakta tüpün olduğu dolaplara falan dolap çekmece kilitleriden alırız. en korktuğum şey o.

Canım biz de 2 kişi çalışıyoruz, 6 yıllık evliyiz ama bizim de yok evimiz, hiç de takmıyorum ben, şu an oturduğum dairenin bir alt katını 250 bin TL ye satıyorlar, basit bir hesapla ben bu evde kiracı olarak 30 yıl otursam ödediğim kira 250 bin etmiyor :34:
Bizim de mobilyacı takımı bozmadığı için büfeyi mecburen almıştık, yıllardır uyuz oluyorum ona atasım var, sonunda görümcem bana ver dedi, kurtuldum :27:
Ay TV işini hiç düşünmemiştim ben, benimki de camlı sehpada, ona da bir çözüm bulmak lazım :26:

Günaydın güzel anneler nasılsınız ??

Benim satım 25 nisan Adapazarında ki doktorum muhtemel doğum tarihini 1 şubat olarak söylemişti, şimdi İzmirdeyim ve İzmirdeki doktorumda 30 ocak olduğunu söyledi, şubat annleri topiğine üyeydim ama sanrıım ocakta doğacak bebeğim, zaten sezeryan düşünürsem daha erken alınacağı için şimdilik ocak gb görünüyor...Yani beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar ???:49:

Hoşgeldin, Hayırlı olsun :nazar:

cimcime hareketlerine yatışına kalkışına dikkat et canım işte çalışmak zounda değilsende çalışma bir kere rahatsızlandın tekrarı gelmesin rahat ol bebeğine bişi olursa allah korusun iş yerindenkiler sadece geçmiş olsun der . rahat ol az çalış demez sen dikkat etcen bak bebeğin seni uyarmış

ay canım çok üzüldüm. aman dikkat et kendine.
aslında hepimiz yapıyoruz..dikkat etmiyoruz.bulantı vs yok iyi hissediyoruz diye kendimizi kaptırıyoruz işlere..
hele ben..
eşim sağ olsun..benim yerime o hamile sanki. bi naz bi niyaz...evden birlikte çıkıp birlikte giriyoruz.
eve girer hemen 3 lüye yerleşiyo..tamam işi çok yorucu.saatleri belirsiz.ama bu kadar da olmazki.
biz kendimize iyi bakacağız.başkasından hayır yok.

tekrar çok geçmiş olsun canım .öpüyorum.:71:

canım benim çok geçmiş olsun. sana bakacak birileri varmı yanında. sen hiç kıpırdama.

yok yok ben eskişehire gelcem kalabak suyu içcem sadece. kalabak suyunu özledim. başka bişi yemek içmek yok. postaya bir kez gittim bi daha asla gitmem..

demek karakedi kapattı o zaman kışa inşallah.

ben papağanı da sevmem kırım şeycisini severim. orda içcem kalabak suyunu :))

hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemsiz tabi.

benim oyle bir denk geldiki şube müdürümün eşi 14 haftalık hamileymiş :)) evde aynı durumda bi bayan olunca anlayışlı olur diyorum inşallah.

dün asansörde yan komşumla karşılaştık, bi baktım hamile.. sizdemi hamilesiniz dedim ben evet de sizde miii dedi benim karnım daha olmadığı için anlamamış o.

o da 13 haftalık hamileymiş. geceleri birbirilerinin sesine uyanmazlar inşallah yalıtım iyidir diye gülüştük.

canlarım benim iş yerindede yoruldum ama asıl ikili test için giderken dolmuş bekledim 40 dak.daha sonra 2 km yol yürüdüm daha sonra kızı kreşten aldım bayağı yürüdüm bunların hepsi birleşince olan oldu.zaten iş yerinde dün dekanımda sinirimde bozdu.raporumu kabul etmeyeceğini söyledim..ama konuştum hallettim işe başlayınca diyecek bir çift lafım var.neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ben biraz dinleneyim.kendinize dikkat edin..

Canım biz de 2 kişi çalışıyoruz, 6 yıllık evliyiz ama bizim de yok evimiz, hiç de takmıyorum ben, şu an oturduğum dairenin bir alt katını 250 bin TL ye satıyorlar, basit bir hesapla ben bu evde kiracı olarak 30 yıl otursam ödediğim kira 250 bin etmiyor :34:
Bizim de mobilyacı takımı bozmadığı için büfeyi mecburen almıştık, yıllardır uyuz oluyorum ona atasım var, sonunda görümcem bana ver dedi, kurtuldum :27:
Ay TV işini hiç düşünmemiştim ben, benimki de camlı sehpada, ona da bir çözüm bulmak lazım :26:

Hoşgeldin, Hayırlı olsun :nazar:

sizin oralar çok pahalıdır canım bizim burda en üst kat dupleks 5 odalı alttada üsttede banyo wc ve mutfak var 110 bin di ama alamadık biz

slm arkadaşlar....dün nerdeyse bebeğimi kaybedecektim çok aşırı kanamam olmuştu.kanamayı durdurdular evdeyim şimdi bir kolumda serum var şuan..10 gün rapor verdi..corkutum bebeğimi kAYBECEĞİM DİYE..allah korudu bizi...........:49:

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bol bol uzan :nazar:

facebooktan da yazdım ama görmedin sanırım canım.Doktora gitmeden önce bişeyler yemeye çalış ve çikolatayı da doktora gtmeden önce ye mutlaka ancak etkisini gösterir,bi de öksür arada sırada bebek rahatsız olsun :) Bunları yapınca çok hareket edio ve istenilen pozisyon yakalanıo bi şekilde.Bi de kendini kasma çok rahat ol:51:

koltuklarla ilgili alıntı yapmışım onla ilgili de bişeyler sölim bari :))Benm koltuklar da krem kahvemsi göz yormuyo tavsiye ederim:12::12:

Canım zaten doktora gitmeden bir saat önce başlıyorum tıkınmaya, masada yatarken bile yemeye devam ediyorum :56: bu kez daha rahat olucam, başarıcaz inşallah :34:

kızlar 1e kadar bekleyip acile gidicem :( Çok kotuyum sabah yediğimide çıkarttım :( off ya kesın ya üşüttüm ya başka birşey :(

Cnm. dikkat et, su kaybın arttıysa mutlaka git doktora

Ben de adapazarı aşeriyorum :51::51::51::56::56::56::56::56::56:

Ben de deniz aşeriyorum :27:

sabah kocama dedim çocuk odası yapcam diye eşya atmak yok dedi . niyeymiş deddim aldırmasaydın daha 1 yıl bile olmadı eşyaları alalı ben ne yapcam şimdi yemek takımı şimdi yaa

sabah kocama dedim çocuk odası yapcam diye eşya atmak yok dedi . niyeymiş deddim aldırmasaydın daha 1 yıl bile olmadı eşyaları alalı ben ne yapcam şimdi yemek takımı şimdi yaa

1 yıldada eşya atılmaz ama şekerim adam haklı bir süre bir beşikle idare et eşyaların biraz eskisin 3 yaşında falan oda yaparsın bebişine :34:

Son düzenleme:
sizin oralar çok pahalıdır canım bizim burda en üst kat dupleks 5 odalı alttada üsttede banyo wc ve mutfak var 110 bin di ama alamadık biz

İst. Bahçelievlerdeyim ben, yeni bina 3+1, 3 cepheli, geniş daire, ben böyle bir evi hayatta alamam, o kadar para veremem açıkcası, çünkü düzgün bir dairenin fiyatı 200 binden başlıyor, ama kiracı olarak oturabiliyorum, buralarda satılık ev fiyatları uçmuş durumda zaten, bence değmez :68:

1 yıldada eşya atılmaz ama şekerim adam haklı bir süre bir beşikle idare et eşyaların biraz eskisin 3 yaşında falan oda yaparsın bebişine :34:

iyiki aldırırken çok kaliteli bişi almamışım spotçulardan aldırmıştım siyah beyaz mobilyalarım çokda beğenerek aldım ama daha pahalıları vardı ben eşya sevmem sadece nişanlıma sinir olmuştum o yüzden aldırmıştım biliyodum bir kaç yıl içinde atacağımı aman ne yapim oda beni siir etmeseydi

iyiki aldırırken çok kaliteli bişi almamışım spotçulardan aldırmıştım siyah beyaz mobilyalarım çokda beğenerek aldım ama daha pahalıları vardı ben eşya sevmem sadece nişanlıma sinir olmuştum o yüzden aldırmıştım biliyodum bir kaç yıl içinde atacağımı aman ne yapim oda beni siir etmeseydi

:60: :60: odan boş olsaydı şimdi çocuk odası sorun olmazdı ama dimi öfkeyle yapıyoruz böle şeyler

canım ben hiç tsh değerime baktırmadım, doktorumda hiç tsh tahlili istemedi... Bu değer her hamile de bakılıyor mu, benim hiç bakılmadı bir sorun yoktur dimi :25:
canım gebelikte vücudun hormon ihityaçları da arttığı için kontrol ettirmekte fayda var.
Sana da muhtemelen bakılmıştır verdiğin kanlardan birinde;
Normal çıkmış ki üzerinde konuşmamış doktorun.
Eğer anormallik olsa idi seni endokrine yönlendirirdi.

Back