- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
- Konu Sahibi antidepresif
- #2.121
arkadaşlarrrr BENDE CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İSTEDİM AMA DR UM 2 HAFTA SONRA DEDİ..
benimki de demediii bişey
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlarrrr BENDE CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İSTEDİM AMA DR UM 2 HAFTA SONRA DEDİ..
teşekkürler şimdi başvuru yaptım bakalım gelecek m?
canım topig sahibine bilgilerini gönder,o ekliyor listeye.14 haftalığım canım listeye nasıl dahil olabiliyorum?
selam cici anne adaylari......allah bebeklerinizi hayirlisiylan saglikli olarak kucaginiza almayi nasip etsin....bnde 12 haftalik hamileyim.......benide araniza alirmisiniz![]()
merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim
arkadaşlar merhabaa bende nasip olursa 2012 ocak annesi olacağım 2 tane daha var 2012 ocak topiği ama bir türlü aktifine rastlayamadım şimdide burasını tesadüfen buldum bir arkadaşımın açtığı topiği ziyarete geldiğimde sanırım sizler bayağ aktifsiniz:)hatta bugün düşünmüştüm ne kadar az ocak annesi var diye burasınıda görünce şaşırdım tabiherkese güzel bir hamişlik dönemi ve hayırlı doğum diliyorum arkadaşlar...
gözlerime inanamadım![]()
canım topig sahibine bilgilerini gönder,o ekliyor listeye.
kızlar hoşgeldiniz ..
allah hepimizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştursun..hakkımızda hep hayırlısı olsun ..
banada emin diilim heveslenme ama bence kız dedi.kız bebekleri klitoristen biliyoruz yan durur erkeklerde penis dik durur dedi.ama bana sence ne bak bakalım dese erkek derdim çünkü görüntü oğlumun ilk cinsiyeti belli oldugu anla aynıydı.heveslenmemek ıcın sakın duruyorum ama nebılım içim kıpır kıpır..
kızlart gunaydınnn
dun aksamdan beri ölüyorum sandım
normalde bulantı yasarken bıle gece veya sabah kusmazdım dun aksamdan berı öldum
gece yarısı sabaha karsı aksam hep cıkardım
halanda kotuyum zaten bıraz daha devam ederse doktoras gıdıcem heralde
cunku ayrıca ıshalımde
bırsey dokundu sanırım
off nede mutluydum normale dondum dıye
hepımıze bulantısız gunler kızlar
Günaydınnnn
Sedacım, geçmiş olsun canım, seninki sıcaktan olmuş gibi görünüyor, şu sıralar bizim şirkette de herkeste var bir ishal-kusma durumu. ishal çok su kaybı yapabiliyor, zaten hava sıcak feci su kaybediyoruz, devam ederse bir doktora git istersen, fazla su kaybın olmasın.
ay bılemıyorum cnm cok fenayım gece en az 5 kere uyandım
benkı gece kusdugumu hatırlamıyorum
dun en son herzamankı yerımden bır tost yedım sımdı ondanda tıksındım hayırlı olsun dıyorum :)
zaten devam ederse gıdıcem yıne serumlu bır gun benı beklemıs olucak
sen nasılsın ?
ıyıye gıttımı artık bulantıların
ayy ınsallah en kısa zamanda normal gunlere donersın cnmCanım, sıcak çok fena çarpıyor hepimizi, istanbul böyleyken antalyayı düşünemiyorum bile, Allah yardım etsin.
ben de arada bir iki gün iyi oluyorum, yiyorum geziyorum, sonra eskisinden de kötü oluyorum falan. Yani tam randımanlı, düzene oturtamadım yeme içme durumumu, hala akşama kadar peynir ekmek... Ama en azından meyve falan yemeye başladım son dönemde, ona da şükrediyorum![]()
hıssetmısındır normaldır cnm :)herkese mutlu günler diliyorum. ben bugün antepe gidicem 5 günlüğüne, hepinizi çok özleyeceğim.. ya şimdi belki kimse inanmayacak ama ben sanki dünden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum. bazen göbeğimin altında sağ tarafta bazen sol tarata sanki böyle birşey oynuyor. çok çok hafif bir sızı eşliğinde oluyor. 15 haftalık görünüyorum ama bebiş hala 10 gün ilerdeyse 17. haftanın içindedir...inşallah kuzucumun hareketleridir..
herkese mutlu günler diliyorum. ben bugün antepe gidicem 5 günlüğüne, hepinizi çok özleyeceğim.. ya şimdi belki kimse inanmayacak ama ben sanki dünden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum. bazen göbeğimin altında sağ tarafta bazen sol tarata sanki böyle birşey oynuyor. çok çok hafif bir sızı eşliğinde oluyor. 15 haftalık görünüyorum ama bebiş hala 10 gün ilerdeyse 17. haftanın içindedir...inşallah kuzucumun hareketleridir..
günaydın arkadaşlar bugün doktora gitmeye karar verdim kesin4 gündür eşimi bekliyordum ama baktım geç geliyor ve pekte gelmeye hevesli değil o yüzden yalnız gidecem bebğimi görmeye çok özledim bebeğimi dün rüyamda gördüm emziriyordum çok telaşlıydım bebişime bişeyler oluyordu deli gibi kucağımda nereye gideceğimi şaşırıyordum çok korkmuştum sanki gerçekte yaşadım ve acayip duygular içindeyim yazarken bile ağlıyorum sanırım kadınlar kadar çocuklarını seven başka bi varlık yok bu dünyada ... dua edin kızlar inşallah bebeğim iyidir ve cinsiyetini öğrenirim bugün
![]()
Merak etme cnm. hamilelikte birçok kadın kabuslar görüyormuş, ben de görüyorum, gerçi benimkiler bebeğimle alakalı olmuyor hiç, zombiler falan görüyorum bençok fazla film izliyorum galiba
Hadi git öğren bakalım bebişinin durumunu, eminim çok iyidirama cinsiyetini merak ediyorum, bana kız gibi geliyor ama hadi hayırlısı
![]()
sağol canım bakalım gösterecekmi doktor amcasınainşallah iyidir çok merak ediyorum cnm sen gidecenmı bugün ölçüme