• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mutlu günler diliyorum. Ben bugün antepe gidicem 5 günlüğüne, hepinizi çok özleyeceğim.. Ya şimdi belki kimse inanmayacak ama ben sanki dünden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum. Bazen göbeğimin altında sağ tarafta bazen sol tarata sanki böyle birşey oynuyor. çok çok hafif bir sızı eşliğinde oluyor. 15 haftalık görünüyorum ama bebiş hala 10 gün ilerdeyse 17. Haftanın içindedir...inşallah kuzucumun hareketleridir..

iyi yolculuklar canım:3:

ay bılemıyorum cnm cok fenayım gece en az 5 kere uyandım
benkı gece kusdugumu hatırlamıyorum
dun en son herzamankı yerımden bır tost yedım sımdı ondanda tıksındım hayırlı olsun dıyorum :)
zaten devam ederse gıdıcem yıne serumlu bır gun benı beklemıs olucak

sen nasılsın ?
ıyıye gıttımı artık bulantıların
canım çok geçmiş olsun.. suyunu ihmal etme, ayran da iç.
herkese mutlu günler diliyorum. ben bugün antepe gidicem 5 günlüğüne, hepinizi çok özleyeceğim.. ya şimdi belki kimse inanmayacak ama ben sanki dünden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum. bazen göbeğimin altında sağ tarafta bazen sol tarata sanki böyle birşey oynuyor. çok çok hafif bir sızı eşliğinde oluyor. 15 haftalık görünüyorum ama bebiş hala 10 gün ilerdeyse 17. haftanın içindedir...inşallah kuzucumun hareketleridir..
canım güle güle git güle güle gel. dikkat et kendine. nazardan da koru kendini.
günaydın arkadaşlar bugün doktora gitmeye karar verdim kesin :61:4 gündür eşimi bekliyordum ama baktım geç geliyor ve pekte gelmeye hevesli değil o yüzden yalnız gidecem bebğimi görmeye çok özledim bebeğimi dün rüyamda gördüm emziriyordum çok telaşlıydım bebişime bişeyler oluyordu deli gibi kucağımda nereye gideceğimi şaşırıyordum çok korkmuştum sanki gerçekte yaşadım ve acayip duygular içindeyim yazarken bile ağlıyorum sanırım kadınlar kadar çocuklarını seven başka bi varlık yok bu dünyada ... dua edin kızlar inşallah bebeğim iyidir ve cinsiyetini öğrenirim bugün:61:
canım benim hayrolsun rüyan, evelsi gecve ben de görmüştüm. dün bekledim ama gelmedi bebişim rüyama. inşallah güzel haberlerle gelirsin, bekliyoruz haberlerini canım..
günaydınn canımm inşşallaahh...:)

günaydın canım:80:

günaydın kızlar geçmiş okadar ilerlemiş ki okuyamadım :1: nasılsınız bakalım?

günaydın annişler:)

günaydın arkadaşlar bugün doktora gitmeye karar verdim kesin :61:4 gündür eşimi bekliyordum ama baktım geç geliyor ve pekte gelmeye hevesli değil o yüzden yalnız gidecem bebğimi görmeye çok özledim bebeğimi dün rüyamda gördüm emziriyordum çok telaşlıydım bebişime bişeyler oluyordu deli gibi kucağımda nereye gideceğimi şaşırıyordum çok korkmuştum sanki gerçekte yaşadım ve acayip duygular içindeyim yazarken bile ağlıyorum sanırım kadınlar kadar çocuklarını seven başka bi varlık yok bu dünyada ... dua edin kızlar inşallah bebeğim iyidir ve cinsiyetini öğrenirim bugün:61:

günaydın canım,

üzülme sıcaklardan da etkilenip kabus görmüş olabilirsin.
doktordan hayırlı haberlerle gel canım.

Son düzenleme:

hayatım kadınlar hamile oldugunu anladıgı anda bir takım duyguları yaşamaya başlıyorlar ama bir çok baba adayı öyle degil kucaklarına bi alsınlar helede baba sözünü duysunlar öyle eriyip bitiyolar. Hissiz kız bunlarr :1:

Bide kızlar bir çogunuzun ilk bebegi birinci çocuk ve ikinci çocuk arasında çok fark var yani benim öyle evlendik tam eşya borçlarını bitirdik derken sagdan soldan millet başladı çocuk yokmu çocuk yokmu diye sormaya sanki oyuncak bu iş kiracısın al öde evini dimi evcilik oynar gibi çocuk yaptık sabah kalktım yok yok erken daha bidakine korunalım dedim oysa bi kerede hapı yutmuşum , eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum , yaşım küçüktü , onların dırdırı evimizi huzursuz ediyodu . Çocuk olduuu maddi sorunlar , ailenin çıkardıgı olaylar , bide hamileyken eve borcuna girdik tam oldu çocuktan ne ben bi şey anladım ne eşim şimdi iseee ikinci aile sorununu kökten çözdüm sorun çıkaramaz haldeler :) çokta aradık çok istedik bu çocugu onunda etkisi var , maddi sorunda kalmadı çok şükür çalıştık evimizi arabamızı hatta eşyaları bile yeniledik , eşimle deseniz sorun yok evlilik rayına oturdu artık 12 yıl oldu oda anladı neyin ne oldugunu dış etkenlerle sorun çıkaramaz hale geldi. Benimde bebegimizinde üstüne titriyo şimdi sabah çıkmadan sevigilimide öpiyim eylülümüde diyo :)
Yani bu günümüze çok şükür

günaydın arkadaşlar;
Geçen kontrolumde tsh biraz düşük çıkınca tiroidden şüphelenmiştik
Onun kaygısını ancak attım,dün endokrinoloji uzmanına gittim
Sonuçları az önce ancak yüklediler sisteme gördüm de rahatladım çok şükür
Hepsi normal değerlerde çıktı.
Akşamdan beri bir gerginlik vardı ki hiç sormayın.
İnşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşuruz.

günaydın arkadaşlar;
Geçen kontrolumde tsh biraz düşük çıkınca tiroidden şüphelenmiştik
Onun kaygısını ancak attım,dün endokrinoloji uzmanına gittim
Sonuçları az önce ancak yüklediler sisteme gördüm de rahatladım çok şükür
Hepsi normal değerlerde çıktı.
Akşamdan beri bir gerginlik vardı ki hiç sormayın.
İnşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşuruz.

geçmiş olsun benimde tsh de sorun var cnm her ay tahlil yaptırıyorum ilk degerim 6,5 çıktı şimdi ise 3,50 çok şükür ilaç kullanmama şimdilik gerek yok 6. ayında tekrar tahliller tekrarlanacak

Bide kızlar bir çogunuzun ilk bebegi birinci çocuk ve ikinci çocuk arasında çok fark var yani benim öyle evlendik tam eşya borçlarını bitirdik derken sagdan soldan millet başladı çocuk yokmu çocuk yokmu diye sormaya sanki oyuncak bu iş kiracısın al öde evini dimi evcilik oynar gibi çocuk yaptık sabah kalktım yok yok erken daha bidakine korunalım dedim oysa bi kerede hapı yutmuşum , eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum , yaşım küçüktü , onların dırdırı evimizi huzursuz ediyodu . Çocuk olduuu maddi sorunlar , ailenin çıkardıgı olaylar , bide hamileyken eve borcuna girdik tam oldu çocuktan ne ben bi şey anladım ne eşim şimdi iseee ikinci aile sorununu kökten çözdüm sorun çıkaramaz haldeler :) çokta aradık çok istedik bu çocugu onunda etkisi var , maddi sorunda kalmadı çok şükür çalıştık evimizi arabamızı hatta eşyaları bile yeniledik , eşimle deseniz sorun yok evlilik rayına oturdu artık 12 yıl oldu oda anladı neyin ne oldugunu dış etkenlerle sorun çıkaramaz hale geldi. Benimde bebegimizinde üstüne titriyo şimdi sabah çıkmadan sevigilimide öpiyim eylülümüde diyo :)
Yani bu günümüze çok şükür

Canım biz de haftaya evliliğimizde 6. Yılımızı dolduruyoruz, birlikteliğimizin de 11 yılını devirdik, sanırım ilişki oturunca daha keyifli geliyor bazı şeyler :69: Biz ilk evlendiğimizde çocuk yapsak muhtemelen boşanırdık çünkü benim her günün onun ailesiyle didişerek geçiyordu, bir de çocuk olsa ailesiyle birbirimize girerdik :(
Allah mutluluğunuzu bozmasın, çocuklarınızla upuzun sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin size :nazar::nazar::nazar:

Bu arada ben de bebiş gelmeden evdeki eskiyenleri-sevmediklerimi yenilemeye başladım, çünkü biliyorum çocuktan sonra çoooook zor olacak bunlarla uğraşmak :9:

Son düzenleme:
geçmiş olsun benimde tsh de sorun var cnm her ay tahlil yaptırıyorum ilk degerim 6,5 çıktı şimdi ise 3,50 çok şükür ilaç kullanmama şimdilik gerek yok 6. ayında tekrar tahliller tekrarlanacak

Sağol canım teşekkür ederim.
Benim 0,28 çıkmıştı.
Şimdi çok şükür 1,42
T3 T4 de normal
dr ye yarın göstercem ama
ben de sağlıkcıyım biliyorum
ilaca gerek kalmadı
en azından sonuçlar öyle diyor:)

Canım biz de haftaya evliliğimizde 6. Yılımızı dolduruyoruz, birlikteliğimizin de 11 yılını devirdik, sanırım bişeyler oturunca daha keyifli geliyor bazı şeyler :69:
Allah mutluluğunuzu bozmasın, çocuklarınızla upuzun sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin size :nazar::nazar::nazar:

Bu arada ben de bebiş gelmeden evdeki eskiyenleri-sevmediklerimi yenilemeye başladım, çünkü biliyorum çocuktan sonra çoooook zor olacak bunlarla uğraşmak :9:

cnm çocuk ap ayrı bir sorumluluk karnına düştügü anda hemen onu düşünmeye başlıyosun kendini arka plana atıyosun onun kıyafeti yemesi içmesi egitimi gelecegi kendi isteklerinden önce geliyo en isini yapıyosun çocuktan sonra kendi isteklerine pek öle hemen hemen sıra gelmiyo :34:

Sağol canım teşekkür ederim.
Benim 0,28 çıkmıştı.
Şimdi çok şükür 1,42
T3 T4 de normal
dr ye yarın göstercem ama
ben de sağlıkcıyım biliyorum
ilaca gerek kalmadı
en azından sonuçlar öyle diyor:)

hayatım senin düşükmüş benim yüksekti 4,2 sınırmış benim 6,5 çıktı şükür düştü şimdi

Back