çok haklısın bazen bende diyorum acaba erken mıydı diye. ama kızımın içimde olduğunu bilmek.. sankı herşeyın altından kalkacakmışız gibi gelıyor. gece uzun uzun sohbet ettık kızımla yatakta.. doğduktan sonra nasıl olur acaba. biizm çok ciddi maddı sıkıntımız yok. ama bi birikimimiz evımız arabamız da yok. ancak kendı yağımızda kavruluyoruz. 3. birkişi onun bezi elbisesi okul çağında eğitimi vs. nasıl olur bilmiyorum. ama çok şükür ki çok çalışkan ve zekı bi kocam var. el ele verip hepsini yaparız inşallah. evde alırız arabada.. sanırım en büyük avantajım eskişehir gibi ekonomık bi şehirde yaşıyor olmam. bide eşimin ailesi çok uzakta. oyuzden evimizde çok tartışma yaşanmıyor. 9 aylık evliyiz ama 6. yılımızdayız. tabiki evlılıkle sevgili nişanlı olmak aynı değil. birçok huyumuzu yeni çğrenıyoruz. ama seviyorum kocamı. o bir adım atıyor ben bir adım atıyorum ortada buluşuyoruz. ve onun çocuğunu taşıdığım için kendımı çok şanslı hissediyrum. biliyorum kı bize gözü gibi bakacak.
bu arada kızının adı eylül mü olacak? çok güzelmiş
çok sevindim sonuçların iyi çkmasına canım için ferahlamıştır
benım evim küçük diye pek ıvır zıvır almamıştık.iyikide almamışız büfe falan yok. masa sandalye ve konsol var salonda. gayet ferah bi ev. eşimde bende sıkış teiş yerlerden daralırız zaten. bi oturma odasındakı tv sehbası çok alçak ve camlı. içindeki ıvır zıvırlar gümbürtüye gidebilir. bide lcd yi sehbadan kaldırıp duvara monte etmek gerekebilir. onun dışında mutfakta tüpün olduğu dolaplara falan dolap çekmece kilitleriden alırız. en korktuğum şey o.