• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim

cnm 12 haftalik olmussun ve daha yeni hamile oldugunu ogrenmissin adet gecikmenden oldugu zaman anlayamadin mi hamile oldugunu cook sasirdimm cnmm hayirli olsunn:emir_bebek:

merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim

merhaba ,bende şaşırdım hakikaten bu kadar geç öğrenmene normal adetini oluyomuydun bu süreçte ayrıca hayırlı olsun bebişin sağlıcakla al kucağına inşallahh..

arkadaşlar merhabaa bende nasip olursa 2012 ocak annesi olacağım 2 tane daha var 2012 ocak topiği ama bir türlü aktifine rastlayamadım şimdide burasını tesadüfen buldum bir arkadaşımın açtığı topiği ziyarete geldiğimde sanırım sizler bayağ aktifsiniz:)hatta bugün düşünmüştüm ne kadar az ocak annesi var diye burasınıda görünce şaşırdım tabi:9:herkese güzel bir hamişlik dönemi ve hayırlı doğum diliyorum arkadaşlar...

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun :71:

En eski topik bu aslında, biz de mayıstan beri burdayız, fazlasıyla aktif bir topik, bunun bide bin küsür sayfalık geçmişi vardı :9:

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun :71:

En eski topik bu aslında, biz de mayıstan beri burdayız, fazlasıyla aktif bir topik, bunun bide bin küsür sayfalık geçmişi vardı :9:

valla ne yalan söleyeyim çok sevindim:9:ben böyle aylara göre bir bölüm olduğunu bilmiyodum arkadaşım topic açmış ocakta vardır diye bakayım dedim baktım uçuyor :9:inşallah bende bundan sonra sizlerleyim..

kızlarr ikili test sonuçlarım iyi çıktı bi de free hcgm 67.9 :54: doktoruma bu değerin cinsiyetle bi ilgisi var mı diye sordum, ne ilgisi olabilir dedi :27: :60: ona kkda bu konuyla ilgili yüzlerce topik var diyemedim tabi:37:

12 haftalıkken öğrenmenize çok şaşırdım, ben 6 haftalıkken yerlerde sürünüyordum, amansız bir hastalığa yakalanmış gibiydim ve bu yaklaşık 6 hafta sürdü, biraz biraz daha iyiyim, tebrik ederim:65:

kızlarr ikili test sonuçlarım iyi çıktı bi de free hcgm 67.9 :54: doktoruma bu değerin cinsiyetle bi ilgisi var mı diye sordum, ne ilgisi olabilir dedi :27: :60: ona kkda bu konuyla ilgili yüzlerce topik var diyemedim tabi:37:

gözün aydın nerisona iyi sonuçlar almışsın..yanlız ben pek cahil kalmışsın sanırım yada çok fazla gezemediğimden kaynaklanıyor free hcgm değeri ile cinsiyeti hakkında hakikaten nasıl bir fark var yani ne olursa kız ne olursa erkek oluyomuş merak ettim:)kızıma hamileykenki sonuçları hala saklıyorum hemen bir karşılaştırma yapayım tabi öyle bir değerim varsa bakılmışsa:9:

gözün aydın nerisona iyi sonuçlar almışsın..yanlız ben pek cahil kalmışsın sanırım yada çok fazla gezemediğimden kaynaklanıyor free hcgm değeri ile cinsiyeti hakkında hakikaten nasıl bir fark var yani ne olursa kız ne olursa erkek oluyomuş merak ettim:)kızıma hamileykenki sonuçları hala saklıyorum hemen bir karşılaştırma yapayım tabi öyle bir değerim varsa bakılmışsa:9:
canım tesekkur ederim :) 50nin altı erkek, üstü kız diyolar, sen bi bak canım zahmet olmazsa bize de söyle:)))

canım tesekkur ederim :) 50nin altı erkek, üstü kız diyolar, sen bi bak canım zahmet olmazsa bize de söyle:)))

ben şimdi baktım ama bu sonuç illa tarama testlerinde yazan bir sonuçmu kızımdaki hiç bir tahlil sonucunda free hcgb diye bişey yok sadece 3lü taramasında HCG diye bir sonuç var oda 41846 mIU\ml yazıyor .ama şimdi ben 2li,test istemedim yani sadece bu sonuç tarama testlerindeyse karşılaştıramıcam:)

12 haftalıkken öğrenmenize çok şaşırdım, ben 6 haftalıkken yerlerde sürünüyordum, amansız bir hastalığa yakalanmış gibiydim ve bu yaklaşık 6 hafta sürdü, biraz biraz daha iyiyim, tebrik ederim:65:

Ben öğrendiğimde bebiş 4 haftalık bile değildi, şu ana kadar da atlatmadığım badire kalmadı, valla yeni öğrenilmesine şaşırdım, hiç bir rahatsızlık olmamış demek ki :53: maaşallah :nazar::nazar:

Son düzenleme:
teşekkürler şimdi başvuru yaptım bakalım gelecek m?

10 güne kadar gelir tatlım... eminim çok işine yarayacaktır. nasıl sipariş verdin ben bulamadım sipariş formunun linkini yollayabilirmisin isteyen arkadaşlarda yararlansınlar :) birde bu tarz şeylerden birbirimizi bilgilendirelim olurmu... mesela turkcellinde hamileler için ücretsiz bi hizmeti var doğuma kadar hergün bebeğin durumu gelişimi ve yapman gerekenleri sms olarak bilgilendiriyor. banada arkadaşım yaptırdı bilmeyenler için yarın öğrenip bilgi verebilirim

yok daha önce tavsiye eden ben değildim.tavsiye edecektim ama hep unuttum.evet,çok açıklayıcı.ben tamamını okudumda,doğumu anlatan kısmı ezberlemem gerkiyor:60:beslenme konusunu da çok geniş tuttuğu için başucu kitabım haline geldi :)birde girdiğimiz haftalara tek tek bakıyorum keyifli oluyor :))

canım bu soruyu inan kaç kere sordum kızlara,ben cevap alamadım görmediler sanırım.
ben 2 aydır badem yağı kullanıyorum.badem yağım bitmek üzere olduğu için kızlara soruyorum bakalım çoğunluk ne kullanıyorsa ben de ondan alayım..bakalım kızlar cevaplar herhalde..kakao yağı önermişti cimcimesude.kötü kokuyor diyorlar,ama kakao çok güzel kokar normalde:44:

ben johanson baby bebe yağı kullanıyorum 2 ayımdan itibaren 2 günde bir duştan sonra
haftasonu doktorum çatlak kremi sorucam hangisini tavsiye ediyorsa ona da başlıycam

y
canım bu soruyu inan kaç kere sordum kızlara,ben cevap alamadım görmediler sanırım.
ben 2 aydır badem yağı kullanıyorum.badem yağım bitmek üzere olduğu için kızlara soruyorum bakalım çoğunluk ne kullanıyorsa ben de ondan alayım..bakalım kızlar cevaplar herhalde..kakao yağı önermişti cimcimesude.kötü kokuyor diyorlar,ama kakao çok güzel kokar normalde:44:
burada hemen hemen herkes lierac kullanıyor sanırım ben fıdık ve kayısı yağı aldım karıştırdım ama kokusu ağır geldi biraz bu gün badem yağı aldım yatarken süreceğim yarın kont var dr sormadan bir şey almak istemedim
Ben öğrendiğimde bebiş 4 haftalık bile değildi, şu ana kadar da atlatmadığım badire kalmadı, valla yeni öğrenilmesine şaşırdım, hiç bir rahatsızlık olmamış demek ki :53: maaşallah :nazar::nazar:

bende tüp bebek olmasa bilemzdim sadece memeler şişti . bir de bazı kadınların adet düzensizliği oluyor bilemeyebilir ama 12. haftada 2,5 ay ediyor sanki biraz imkansız ama :53:

herkese iyi geceler yarın dr kont var inşallah bebişim iyidir belki yarın ense ölçümü falan yapılır 2 testide yaptıracağım bana şans dileyin:emir_bebek:

Back