2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

14 haftalığım canım listeye nasıl dahil olabiliyorum?
canım topig sahibine bilgilerini gönder,o ekliyor listeye.
selam cici anne adaylari......allah bebeklerinizi hayirlisiylan saglikli olarak kucaginiza almayi nasip etsin....bnde 12 haftalik hamileyim.......benide araniza alirmisiniz

kızlar hoşgeldiniz ..
allah hepimizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştursun..hakkımızda hep hayırlısı olsun ..

canım topig sahibine bilgilerini gönder,o ekliyor listeye.

kızlar hoşgeldiniz ..
allah hepimizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştursun..hakkımızda hep hayırlısı olsun ..

hoşbulduk teşekkürler canım gönülden bir amiinnn diyorum hayırlısı ile kavuşuruz inşallah...

canım bende 12. haftamda tahmin istedim hareketli bir bebekti erkek gibi bu kız takla falan açıyor demişti ama organ gelişimi erkek gibi değil olsa idi kesin erkek derdim 2 hafta sonra bakalım dedi.
14. hafta gittiğimde evet kız dedi ama kesin değilmi falan diyince 2 hafta sonra tekrar gel dedi .
organ olarak kız gibi bak işte görmüyormusun dedi hiçbirşey göremedim tabi .ama erkek olsa kesin erkek derdiniz değil mi dedim tabiki dedi.kız bu kız dedi bakalım cumartesi 16+1 olacağım %100 diyerek söylücek inşallah .
ama erkek olursada asla bir nebze üzülmem .kız dedi diyeli de havalarda uçmuyorum açıkcası rabbim hayırlısını versin diye ediyorum dualarımı ikiside can herşeyiyle emanetim oluyor sonuçta.

gece kuşları hadi ben kaçtım sizin yazıcanız yok .
az önce bir haber aldım .ilk gebeliğimde beraber aynı dönemde hamile arkadaşımda hamileymiş 12 haftalıkmış .çok mutlu oldum ya forumdan arkadaşımdı ,şimdi tekrar aynı dönemlerde olacağız yine .o da beni duyunca şok oldu 39 .haftada ben doğum yapmıştım kendisi 42. haftasında yapmıştı bak yine seni geçtim dedim gül gül koptuk eski devremden biriyle yine aynı duyguları paylaşmak daha bir başka oluyor .belki sizlerde ilerde 2. bebişleriniz için tekrar biraraya gelirsiniz çok daha farklı bir duygu bu mutlulukla bir güzel uyurum artık

kızlart gunaydınnn
dun aksamdan beri ölüyorum sandım
normalde bulantı yasarken bıle gece veya sabah kusmazdım dun aksamdan berı öldum
gece yarısı sabaha karsı aksam hep cıkardım
halanda kotuyum zaten bıraz daha devam ederse doktoras gıdıcem heralde
cunku ayrıca ıshalımde
bırsey dokundu sanırım
off nede mutluydum normale dondum dıye
hepımıze bulantısız gunler kızlar

Günaydınnnn

Sedacım, geçmiş olsun canım, seninki sıcaktan olmuş gibi görünüyor, şu sıralar bizim şirkette de herkeste var bir ishal-kusma durumu. ishal çok su kaybı yapabiliyor, zaten hava sıcak feci su kaybediyoruz, devam ederse bir doktora git istersen, fazla su kaybın olmasın.

Son düzenleme:

ay bılemıyorum cnm cok fenayım gece en az 5 kere uyandım
benkı gece kusdugumu hatırlamıyorum
dun en son herzamankı yerımden bır tost yedım sımdı ondanda tıksındım hayırlı olsun dıyorum :)
zaten devam ederse gıdıcem yıne serumlu bır gun benı beklemıs olucak

sen nasılsın ?
ıyıye gıttımı artık bulantıların

Canım, sıcak çok fena çarpıyor hepimizi, istanbul böyleyken antalyayı düşünemiyorum bile, Allah yardım etsin.
ben de arada bir iki gün iyi oluyorum, yiyorum geziyorum, sonra eskisinden de kötü oluyorum falan. Yani tam randımanlı, düzene oturtamadım yeme içme durumumu, hala akşama kadar peynir ekmek... Ama en azından meyve falan yemeye başladım son dönemde, ona da şükrediyorum

herkese mutlu günler diliyorum. ben bugün antepe gidicem 5 günlüğüne, hepinizi çok özleyeceğim.. ya şimdi belki kimse inanmayacak ama ben sanki dünden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum. bazen göbeğimin altında sağ tarafta bazen sol tarata sanki böyle birşey oynuyor. çok çok hafif bir sızı eşliğinde oluyor. 15 haftalık görünüyorum ama bebiş hala 10 gün ilerdeyse 17. haftanın içindedir...inşallah kuzucumun hareketleridir..

ayy ınsallah en kısa zamanda normal gunlere donersın cnm

hıssetmısındır normaldır cnm :)
sana sımdıden hayırlı yolculuklar dıkkat et kendıne

İyi yolculuklar canım, iyi eğlenceler

Cumartesi sabahı da ben çıkıyorum yola

Eğer 17 haftalıksa hissetmeye başlayabilirsin, kocaman olmuştur

günaydın arkadaşlar bugün doktora gitmeye karar verdim kesin 4 gündür eşimi bekliyordum ama baktım geç geliyor ve pekte gelmeye hevesli değil o yüzden yalnız gidecem bebğimi görmeye çok özledim bebeğimi dün rüyamda gördüm emziriyordum çok telaşlıydım bebişime bişeyler oluyordu deli gibi kucağımda nereye gideceğimi şaşırıyordum çok korkmuştum sanki gerçekte yaşadım ve acayip duygular içindeyim yazarken bile ağlıyorum sanırım kadınlar kadar çocuklarını seven başka bi varlık yok bu dünyada ... dua edin kızlar inşallah bebeğim iyidir ve cinsiyetini öğrenirim bugün

Merak etme cnm. hamilelikte birçok kadın kabuslar görüyormuş, ben de görüyorum, gerçi benimkiler bebeğimle alakalı olmuyor hiç, zombiler falan görüyorum ben çok fazla film izliyorum galiba

Hadi git öğren bakalım bebişinin durumunu, eminim çok iyidir ama cinsiyetini merak ediyorum, bana kız gibi geliyor ama hadi hayırlısı

sağol canım bakalım gösterecekmi doktor amcasına inşallah iyidir çok merak ediyorum cnm sen gidecenmı bugün ölçüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…