• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

leloş 13+a henüz..bal bana kalsada o pipipydi ama doktor klitoris dedi..

saplantı yapmıyorum ama bi kızım olsun istiyorum...

hmm ben sat a göre 16 haftalık gittim ultrasona göre 15 haftalık çıktık . bacak arasını gördüm % 99 kız dedi eşim de % 100 ne zaman belli olur dedi dogunca bakıcaz anca o zaman % 100 diye biliriz dedi :1: kızz pipiyi basıl görüyosunuz yaa ben hiç bi şey anlamıyorum bakıyorum da kordondur o kordondur içini ferah tut endişelenince cinsiyeti degişmicek bee güzelim anlımıza ne yazıldıysa onu görücez

Nee sormayımı unuttun Allah iyiligini versin biz içeri girdik buyrun dedi doktor eşim hemen cinsiyet ögrenmeye geldik dedi :1: dedim muayeneye geldik
nasıl unutursun kızzz

ama daha erken 12 haftalığız ve benim için şuan tek önemli şey 2 li testimizdi..hep onu düşündüğüm için inan cinsiyet aklıma bile gelmedi..cuma sonucu alıp herşey yolunda lafını duyar duymaz cinsiyeti sorucam işllh...

selam cici anne adaylari......allah bebeklerinizi hayirlisiylan saglikli olarak kucaginiza almayi nasip etsin....bnde 12 haftalik hamileyim.......benide araniza alirmisiniz:49:

Son düzenleme:
oyy cinsiyet demeyin bana günlerdir sayıyoruz eşimle. ctesi günü öğrenicez inş. çok heyecanlıyım ben
artık bebişime ciciler almak istiyoruuuummmmmmmm:52:
normalde çok sabırsız biriyim ama hamilelik sanırım sabrı öğretecek bana

oyy cinsiyet demeyin bana günlerdir sayıyoruz eşimle. ctesi günü öğrenicez inş. çok heyecanlıyım ben
artık bebişime ciciler almak istiyoruuuummmmmmmm:52:
normalde çok sabırsız biriyim ama hamilelik sanırım sabrı öğretecek bana

bende gunleri sayiyorum cook sabirsizimm en son doktora gittigimde 1.5 ay sonra gel dedi :52: simdi 3 hafta 4 gunumuz kaldii:60::60::60: say sayy bitmiyorr

nankor dr arkadaşım benden sonra onu cinsiyet için benden önce çağırıyo valla resmen gün sayıyoruz benimde 1 ay dolunca böğüüüüüü gerçi ay sonuma az kaldı gitmişken herhalde 3 lü testte yaptırılır:))))))))))

kızlar benimde randevum 20sinde.... cinsiyet belli olur artık dimi ya...çok merak ediyorum...ne tatlı heyecanlarmış:9: doktor da bişey demedi bu kadar erken belli olmaz demişti 12+2 iken gittiğimde...bakalım bu sefer göstericek mi benimki:3:

kızlar sarı kola alsam olurmu siyah almicam olurmu sarıda yasakmı ? çok canım isitoy yaaa demin yemek yedim karnım hala aç

merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim

arkadaşlar merhabaa bende nasip olursa 2012 ocak annesi olacağım 2 tane daha var 2012 ocak topiği ama bir türlü aktifine rastlayamadım şimdide burasını tesadüfen buldum bir arkadaşımın açtığı topiği ziyarete geldiğimde sanırım sizler bayağ aktifsiniz:)hatta bugün düşünmüştüm ne kadar az ocak annesi var diye burasınıda görünce şaşırdım tabi:9:herkese güzel bir hamişlik dönemi ve hayırlı doğum diliyorum arkadaşlar...

merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim

arkadaşlar merhabaa bende nasip olursa 2012 ocak annesi olacağım 2 tane daha var 2012 ocak topiği ama bir türlü aktifine rastlayamadım şimdide burasını tesadüfen buldum bir arkadaşımın açtığı topiği ziyarete geldiğimde sanırım sizler bayağ aktifsiniz:)hatta bugün düşünmüştüm ne kadar az ocak annesi var diye burasınıda görünce şaşırdım tabi:9:herkese güzel bir hamişlik dönemi ve hayırlı doğum diliyorum arkadaşlar...

hosgeldinizz anneciklerr ne guzell topik hercen gun daha da kalabaliklasiyorr rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insallahh :49::emir_bebek::nazar:

Back