- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- 118
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.101
merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim
merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim
arkadaşlar merhabaa bende nasip olursa 2012 ocak annesi olacağım 2 tane daha var 2012 ocak topiği ama bir türlü aktifine rastlayamadım şimdide burasını tesadüfen buldum bir arkadaşımın açtığı topiği ziyarete geldiğimde sanırım sizler bayağ aktifsiniz:)hatta bugün düşünmüştüm ne kadar az ocak annesi var diye burasınıda görünce şaşırdım tabiherkese güzel bir hamişlik dönemi ve hayırlı doğum diliyorum arkadaşlar...
kızlar...
annelik akademisi sitesine girin 2 tane ücretsiz kitabı var biri hamileyim diğeri bebeğim diye birini kendi adınıza birinide eşinizin adına isteyebilirsiniz ikiside ücretsiz sadece bir miktar kargo parası var okadar. tavsiye ederim...
Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun
En eski topik bu aslında, biz de mayıstan beri burdayız, fazlasıyla aktif bir topik, bunun bide bin küsür sayfalık geçmişi vardı
teşekkürler şimdi başvuru yaptım bakalım gelecek m?
hosgeldinizz anneciklerr ne guzell topik hercen gun daha da kalabaliklasiyorr rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insallahh
kızlarr ikili test sonuçlarım iyi çıktı bi de free hcgm 67.9doktoruma bu değerin cinsiyetle bi ilgisi var mı diye sordum, ne ilgisi olabilir dedi ona kkda bu konuyla ilgili yüzlerce topik var diyemedim tabi
canım tesekkur ederim :) 50nin altı erkek, üstü kız diyolar, sen bi bak canım zahmet olmazsa bize de söyle:)))gözün aydın nerisona iyi sonuçlar almışsın..yanlız ben pek cahil kalmışsın sanırım yada çok fazla gezemediğimden kaynaklanıyor free hcgm değeri ile cinsiyeti hakkında hakikaten nasıl bir fark var yani ne olursa kız ne olursa erkek oluyomuş merak ettim:)kızıma hamileykenki sonuçları hala saklıyorum hemen bir karşılaştırma yapayım tabi öyle bir değerim varsa bakılmışsa
canım tesekkur ederim :) 50nin altı erkek, üstü kız diyolar, sen bi bak canım zahmet olmazsa bize de söyle:)))
12 haftalıkken öğrenmenize çok şaşırdım, ben 6 haftalıkken yerlerde sürünüyordum, amansız bir hastalığa yakalanmış gibiydim ve bu yaklaşık 6 hafta sürdü, biraz biraz daha iyiyim, tebrik ederim
yok daha önce tavsiye eden ben değildim.tavsiye edecektim ama hep unuttum.evet,çok açıklayıcı.ben tamamını okudumda,doğumu anlatan kısmı ezberlemem gerkiyorbeslenme konusunu da çok geniş tuttuğu için başucu kitabım haline geldi :)birde girdiğimiz haftalara tek tek bakıyorum keyifli oluyor :))
canım bu soruyu inan kaç kere sordum kızlara,ben cevap alamadım görmediler sanırım.
ben 2 aydır badem yağı kullanıyorum.badem yağım bitmek üzere olduğu için kızlara soruyorum bakalım çoğunluk ne kullanıyorsa ben de ondan alayım..bakalım kızlar cevaplar herhalde..kakao yağı önermişti cimcimesude.kötü kokuyor diyorlar,ama kakao çok güzel kokar normalde:44:
burada hemen hemen herkes lierac kullanıyor sanırım ben fıdık ve kayısı yağı aldım karıştırdım ama kokusu ağır geldi biraz bu gün badem yağı aldım yatarken süreceğim yarın kont var dr sormadan bir şey almak istemedimy
canım bu soruyu inan kaç kere sordum kızlara,ben cevap alamadım görmediler sanırım.
ben 2 aydır badem yağı kullanıyorum.badem yağım bitmek üzere olduğu için kızlara soruyorum bakalım çoğunluk ne kullanıyorsa ben de ondan alayım..bakalım kızlar cevaplar herhalde..kakao yağı önermişti cimcimesude.kötü kokuyor diyorlar,ama kakao çok güzel kokar normalde:44:
Ben öğrendiğimde bebiş 4 haftalık bile değildi, şu ana kadar da atlatmadığım badire kalmadı, valla yeni öğrenilmesine şaşırdım, hiç bir rahatsızlık olmamış demek kimaaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?