- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.081
leloş 13+a henüz..bal bana kalsada o pipipydi ama doktor klitoris dedi..
saplantı yapmıyorum ama bi kızım olsun istiyorum...
Nee sormayımı unuttun Allah iyiligini versin biz içeri girdik buyrun dedi doktor eşim hemen cinsiyet ögrenmeye geldik dedidedim muayeneye geldik
nasıl unutursun kızzz
ama daha erken 12 haftalığız ve benim için şuan tek önemli şey 2 li testimizdi..hep onu düşündüğüm için inan cinsiyet aklıma bile gelmedi..cuma sonucu alıp herşey yolunda lafını duyar duymaz cinsiyeti sorucam işllh...
arkadaşlarrrr BENDE CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İSTEDİM AMA DR UM 2 HAFTA SONRA DEDİ..
kayyum bebem sen kaç haftalıksın yıfrım merak ettim:)
hoş geldin canım almazmıyız hamiş annemizi alırız tabiiiiii buyrun şölee:))))))))))))))
sagol canim...sanirim topik sahibine özel mesaj göndermem gerekiyo bilgileri almasi icin yanilmiyorsam......
oyy cinsiyet demeyin bana günlerdir sayıyoruz eşimle. ctesi günü öğrenicez inş. çok heyecanlıyım ben
artık bebişime ciciler almak istiyoruuuummmmmmmm
normalde çok sabırsız biriyim ama hamilelik sanırım sabrı öğretecek bana
anladim canim...bu arada bende cizelge yapim..sonra görüsürüz kizlar......evet tatlım :)))))))
nankor dr arkadaşım benden sonra onu cinsiyet için benden önce çağırıyo valla resmen gün sayıyoruz benimde 1 ay dolunca böğüüüüüü gerçi ay sonuma az kaldı gitmişken herhalde 3 lü testte yaptırılır:))))))))))
merhaba hanımlar dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün dr gittik 12 haftalık hamileymişim 2.bebeğim 22 aylık bir oğlum var plansız ve korunmaya rağmen gebe kalmışımhakkımızda hayırlısı diyoruz artık bu topikteyim
arkadaşlar merhabaa bende nasip olursa 2012 ocak annesi olacağım 2 tane daha var 2012 ocak topiği ama bir türlü aktifine rastlayamadım şimdide burasını tesadüfen buldum bir arkadaşımın açtığı topiği ziyarete geldiğimde sanırım sizler bayağ aktifsiniz:)hatta bugün düşünmüştüm ne kadar az ocak annesi var diye burasınıda görünce şaşırdım tabiherkese güzel bir hamişlik dönemi ve hayırlı doğum diliyorum arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?