• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hımm anladım canım tabi doktorun öyleyse söyler tabi çok şanslısın yani dr açısından ne güzel :46: hatayın neresindeydiniz, bende bayramdan sonra hatay da olucam ve uzun süre kalacağımdan kontrole gitmem gerekecek. yakınsan tavsiye alabilirim yani :34:
desteğin için de tşk ederim canım. rahat olmaya çalışıorum ama aynı evde iki ayrı hayat yaşıormuşuz gibi. ağır geliyor.umarım kısa zamanda biter bu sıkıntılı günler:31:

asemcim özele bakarmısın

ben de onu aldım canım.bence çok güzel.
bebeğimiz doğana kadar,hatta doğduktan bir süre bizi idare edecek bilgiler var içinde..
tavsiye ederim..

bende burdaydı sanırım birinin tavsiyesi üzerine aldım...belkide sendin cnm :))
evt bencede sonrasındada idare edicek ve çok yalın bi dille anlatıyo herşeyi...

kızlar...
annelik akademisi sitesine girin 2 tane ücretsiz kitabı var biri hamileyim diğeri bebeğim diye birini kendi adınıza birinide eşinizin adına isteyebilirsiniz ikiside ücretsiz sadece bir miktar kargo parası var okadar. tavsiye ederim...

ben başladım ama düzenli değil..duştan sonra aklıma geliyo sürmek..lierac aldım..kakao yağıda alıcam başkada almam heralde...

benimde başlamam lazım ama hala karar veremedim. çalıştığım yerde bir arkadaşım söyledi onun daha önce çalıştığı yerde 4 tane hamile varmış ve çatlaklar için bi karışım kullanmışlar ve hiç çatlakları olmamış, öğrenip bana söyliycek bende sizinle paylaşırım...:23::23:

bende burdaydı sanırım birinin tavsiyesi üzerine aldım...belkide sendin cnm :))
evt bencede sonrasındada idare edicek ve çok yalın bi dille anlatıyo herşeyi...
yok daha önce tavsiye eden ben değildim.tavsiye edecektim ama hep unuttum.evet,çok açıklayıcı.ben tamamını okudumda,doğumu anlatan kısmı ezberlemem gerkiyor:60:beslenme konusunu da çok geniş tuttuğu için başucu kitabım haline geldi :)birde girdiğimiz haftalara tek tek bakıyorum keyifli oluyor :))
kızlar çatlaklar için kreme başladınızmı ?

canım bu soruyu inan kaç kere sordum kızlara,ben cevap alamadım görmediler sanırım.
ben 2 aydır badem yağı kullanıyorum.badem yağım bitmek üzere olduğu için kızlara soruyorum bakalım çoğunluk ne kullanıyorsa ben de ondan alayım..bakalım kızlar cevaplar herhalde..kakao yağı önermişti cimcimesude.kötü kokuyor diyorlar,ama kakao çok güzel kokar normalde:44:

Son düzenleme:
kızlar...
annelik akademisi sitesine girin 2 tane ücretsiz kitabı var biri hamileyim diğeri bebeğim diye birini kendi adınıza birinide eşinizin adına isteyebilirsiniz ikiside ücretsiz sadece bir miktar kargo parası var okadar. tavsiye ederim...

bulamadım o kitapları...hangi bölümde cnmm ???

Sağol Canım ama itiraf ediyorum, tek başıma asla altından kalmamazdım mesela ben hamile kaldığımdan beri hem bulantılar hem de yiyemediğim için sürekli tansiyon düşüklüğü nedeniyle kolumu kaldıramaz haldeyim, bir toz bile almıyorum ama evimi görsen birçok kadının evinden düzenli – temiz. Bunun tek nedeni de eşim, eşimi böyle yetiştiren de annesi, o da çalışan kadın, akşam eve gelir oturur suyunu bile çocuklarından ister, çocukluğu öyle getir götürle geçmiş, 17-27 yaş aralığında da bekar hayatı yaşadığı için kendi işini yapmaya çok alışık, hatta ben kalkıp iş yaparsam rahatsız olur, illa bir işin ucundan da o tutacak, sanırım bu konuda çok şanslıyım, o olmasa şu an evi pislik götürüyor olurdu çünkü 2.5 aydır iş yapmıyorum :1:

benim eşim de tam tersi,suyu bile ayağına gitmiş bu yaşına kadar.Eşimi böyle yetiştiren de annesi :) aslında çalışmama sebeplerimden birisi de bu.eşim asla ev işi yapamaz ,yapmaz,beceremez de.Şuanda çalışmadığım için bunlar asla gözüme batmıyo ,ama çalışıyo olup aynı saatlerde eve gelsek ve bu şekilde davransa çok problem yaşarız.Midem bulandı yattım evde hep dışardan yedi,yedik.Ev temizle desem bi temizlikçi getiririm der,yemek yap desem dışardan alır gelir.Çözümleri hep bu şekilde malesef:53:
tabi bunların yanında başka artıları var,bana asla çalış demez,niye yemek yok demez ,ne yaparsam yer,haftada en az bigün dışarda yeriz,her haftasonu kahvaltıya gideriz biyerlere gıkı çıkmaz.
Ama bana yardımcı olan biri olsa daha iyi olurdu yine de:12::12::12::12:

evet,çok açıklayıcı.ben tamamını okudumda,doğumu anlatan kısmı ezberlemem gerkiyor:60:beslenme konusunuda çok geniş tuttuğu için başucu kitabım haline geldi :)birde girdiğimiz haftalara tek tek bakıyorum keyifli oluyor :))

canım bu soruyu inan kaç kere sordum kızlara,ben cevap alamadım görmediler sanırım.
ben 2 aydır badem yağı kullanıyorum.badem yağım bitmek üzere olduğu için kızlara soruyorum bakalım çoğunluk ne kullanıyorsa ben de ondan alayım..bakalım kızlar cevaplar herhalde..kakao yağı önermişti cimcimesude.kötü kokuyor diyorlar,ama kakao çok güzel kokar normalde:44:[/QUOTE

bende karar veremedim bulursam sanada heber veririm

benimde başlamam lazım ama hala karar veremedim. çalıştığım yerde bir arkadaşım söyledi onun daha önce çalıştığı yerde 4 tane hamile varmış ve çatlaklar için bi karışım kullanmışlar ve hiç çatlakları olmamış, öğrenip bana söyliycek bende sizinle paylaşırım...:23::23:

işte bu güzel haber :62:

canım çatlaklar için ne kullanıyorsunuz die sormuşsunuz da alıntı yapamadım çıkmam lazım çünkü :) burdaki arkadaşların çoğu lierac die bi krem kullanıyor ben de burdan öğrendim hamilelikte yaygın olarak onun kullanıldığını. eczacı bayan da öyle dedi çok satıyoruz die. bende dün aldım başladım. umarım faydasını görürüm az da olsa çünkü ben başladım bile çatlamaya:34:

hadi herkese iyi akşamlar :54::79::79:

kızlar ben jonshsons bebe yagı kullanıyorum bır arkadasımda bepanthen krem kullanmış oda cok ıyı gelmıs ondanda alıcam ayrıca gögüslerim de çatlamaya başladı benım 1 aydır lansinoh kullanıyorum çok iyi oda tavsiye ederım

Back