• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 nisanda evlenecek nişanlı kızlar=)hadi buyrun=)

Nihayet Nisanda evlenen birini buldum :)
Kısmetse 22 Nisan da evleneceğim, senin kaçında, hazırlıklar ne durumda ? :))

nihayet bende buldum arkadaşım=))
bu arada özel msjnı aldım kırılma gücenme yok arkadaşım incelğin için teşekkür ederim=)
benimde 22 nisan=))
tesadüfe bakarmısın sen...
biz şuanda evi dizmeye çalşıyoruz.eşyalar yerşetrlcek aralık sonu gibi..
onun harcnde mekan bakıyoruz ara ara..
çeyımzde alıyorum yavaş yavaş..
senin hazırlıklar ne durumda?

nihayet bende buldum arkadaşım=))
bu arada özel msjnı aldım kırılma gücenme yok arkadaşım incelğin için teşekkür ederim=)
benimde 22 nisan=))
tesadüfe bakarmısın sen...
biz şuanda evi dizmeye çalşıyoruz.eşyalar yerşetrlcek aralık sonu gibi..
onun harcnde mekan bakıyoruz ara ara..
çeyımzde alıyorum yavaş yavaş..
senin hazırlıklar ne durumda?

Bizim de evin işleri bitmek üzere kaba inşaattan ypıyoruz.
İnce işleri kaldı sadace.
Bende senin gibi kayınvalidem ve kayınpederimle oturucam inşallah :)
Tek fark bizim kapımızda aynı olacak :)
Oturma odamızı aldık, yatak odası kap kacak alıcam.
Bizde düğün yeri bakıyoruz, karar veremedik henüz.
Yer çok ama fiyatlar çok yüksek, pahalı şaşalı bi düğün olsun istemiyorum, bakalım ne olacak :)
Nerede oturuyorsun bu arada, evlendiğinde nerede oturacaksın?
Anlayışın için ayrıca tşkler :)

Son düzenleme:
Bizim de evin işleri bitmek üzere kaba inşaattan ypıyoruz.
İnce işleri kaldı sadace.
Bende senin gibi kayınvalidem ve kayınpederimle oturucam inşallah :)
Tek fark bizim kapımızda aynı olacak :)
Oturma odamızı aldık, yatak odası kap kacak alıcam.
Bizde düğün yeri bakıyoruz, karar veremedik henüz.
Yer çok ama fiyatlar çok yüksek, pahalı şaşalı bi düğün olsun istemiyorum, bakalım ne olacak :)
Nerede oturuyorsun bu arada, evlendiğinde nerede oturacaksın?
Anlayışın için ayrıca tşkler :)[/Qcanım ben birlik ormucam bir üst katta 1+1 dairede otrcm yeni bitti dairmzde=)
fiyatlar yüksek nasıl bir düğün düşünüyorsun?ben ist bahçelievlerde otrcam..sen?

ya kizlar kendimi su an öyle mutlu hissediyorum ki
tamda yeni konu acayim dedim nisanda evlenen tek benmiyim diye
Allahin isine bakar misin hepimiz 22. evleniyoruz :D

22 nisanda evlenecekler sayısı arttı=)ne güzel...düğünden sonrda yzışalım..yer tutan oldumu hiç..biz evimizi dizmeye başladık salon tamam sayılır.mutfak dolaplarıda bitti..şimdi beyaz eşya almada sıra..sizler ne durumdaısınz..
birde bişey sorucam nişanlım gelinliğe bakalım şimdiden diyor fakat ben erken olacağını düşünüyorum..
nisasndaki düğün için..gelinliğimi diktircem..sizcede rkenmi?sizler ne aşamadısınz?

benim istannbulda kısmetse :) geçen sene yılbaşında almanyadaydım bende,
sen nerede yaşıyorsun

ins :) canim yaa
subatda ordayim canim son hazirliklar icin üc haftaligina türkiyede olucam ins. 2. ayin dokuzuna alindi biletler
önce memlekete sivasa gidicem ordanda kismetse istanbula :)
ben essenda kaliyorum canim düsseldorf a 40km uzaklikta hos zaten oralara gidiciyim :))

22 nisanda evlenecekler sayısı arttı=)ne güzel...düğünden sonrda yzışalım..yer tutan oldumu hiç..biz evimizi dizmeye başladık salon tamam sayılır.mutfak dolaplarıda bitti..şimdi beyaz eşya almada sıra..sizler ne durumdaısınz..
birde bişey sorucam nişanlım gelinliğe bakalım şimdiden diyor fakat ben erken olacağını düşünüyorum..
nisasndaki düğün için..gelinliğimi diktircem..sizcede rkenmi?sizler ne aşamadısınz?

ayyyy :)) cidden yaaa ablamla kiz kardesimle oturuyorum simdi onlarada anlattim cok sasirdilar :)
hihi evet yaa dügünden sonrada yazisaliim
canim yer olarak dügün salondundan bahsediyorsan biz tuttuk fotorafciyida ayarladik yani dügünden bi hafta önce son ayrintilari gözden gecirmek icin yine gidecekmisz oraya..
yaa siz cok hizlisiniiz bizim daha bi uvamiz bile yook :(
yani burda herkes daha erken diyo biz tabi yinede ev bakiyoruz da herkes diyo birinci yada ikinci ayda bakin diye..
4-8 hafta arasi mobilyalar hallolur diyolar bizde nisanlimla beraber mobilya bakmaya cikicaz sadece fikir edinmek icin.
canim gelinlik icinde fazla erkenden alma sonunda kilonda degisikik olursa sorun yasayabilirsin
diktirmek icin sadece fikir edinmek icin bakayim diyorsan gidin bakin hem nisanlinla vakit gecirmis olursun ne güzel iste :))
biraz uzun oldu galiba ya :)))

bu arada yaslariniz kac kizlar?

topimi değiştiricem 22 nisanda evlenenler toplansın dicem=)
canım ben minik 90 m2 bir evde yasyacağım eşim kat çıkmış kendi evlerine yeni bitti=)evimiz boş oldugu için şimdiden eşyaları alıp dizelim diyoruz bu yuzden aldık valla..koltuklarımız geldi sehpa tv vs=)bu arada geçicic oturucaz bu evimzde bu yuzden alacağımz yeni evdede kullanabilceğimz eşyalar baktığımz için 2 kere düşünüyoruz alırken..
valla canım gelinlik için hala erken diyorum ocakta bakmaya başlarım=)düğün yeri fotoğrafçıyı halletmışsın şimdiden,açık alan fotoğrafçı çektirmek istiyoruz bizde ben araştırıyorum şimdidien ama ayarlamadık henüz..fiyatlar çok yüksek ne yazıkki..e malum düğün eşya derken fazla masraf çıkıyor=(
salon halada bakmadıkta tutumadıkta...evi dizmeye yoğunlaştık biz..=)emosla facde ekleştik biz,aynı gün düğünlerimiz olacak,bu stresi birlikte atlatalım,düğünden sonrada keyif buluşması yaparız belki=)o zamana kadar sürdürebilirsek arkadaşlığımızı..=)

Son düzenleme:
topimi değiştiricem 22 nisanda evlenenler toplansın dicem=)
canım ben minik 90 m2 bir evde yasyacağım eşim kat çıkmış kendi evlerine yeni bitti=)evimiz boş oldugu için şimdiden eşyaları alıp dizelim diyoruz bu yuzden aldık valla..koltuklarımız geldi sehpa tv vs=)bu arada geçicic oturucaz bu evimzde bu yuzden alacağımz yeni evdede kullanabilceğimz eşyalar baktığımz için 2 kere düşünüyoruz alırken..
valla canım gelinlik için hala erken diyorum ocakta bakmaya başlarım=)düğün yeri fotoğrafçıyı halletmışsın şimdiden,açık alan fotoğrafçı çektirmek istiyoruz bizde ben araştırıyorum şimdidien ama ayarlamadık henüz..fiyatlar çok yüksek ne yazıkki..e malum düğün eşya derken fazla masraf çıkıyor=(
salon halada bakmadıkta tutumadıkta...evi dizmeye yoğunlaştık biz..=)emosla facde ekleştik biz,aynı gün düğünlerimiz olacak,bu stresi birlikte atlatalım,düğünden sonrada keyif buluşması yaparız belki=)o zamana kadar sürdürebilirsek arkadaşlığımızı..=)

bencede daha uygun olur :)) düsüncese nisanda evlenenlerin hepsi ayni günde evleniyomus :)
hmm demek o yüzden bu kadar erkencisiniz bende telasa kapilmistim gec kaldik diye ;)
ins. kayinvalidenle anlasiyorsundur yani altli üstlü oturacaksan eger.. ya ben kayinvalidemi cok seviyorum onlarin yakinlarina tasinacagiz da pederle pek aram yok :)
haklisin canim ya masraflar gittikce cogaliyor ama ins. hepsinin üstesinden geliriz :)
dügün yerinide ins. biran önce ayarlarsiniz türkiyedekiler diyorlardi mayisda bile bos yer kalmamis diye umarim siz sorun cekmezsiniz
ayyyy feysde üclü olalim derdim de gecen ay sildim feysimi artik cok baydi bizde askimlan ciktik ordan biz bize yeteriz diye :)
olmazsa msnde görüsürüz sizlerle olmaz mi?

bencede daha uygun olur :)) düsüncese nisanda evlenenlerin hepsi ayni günde evleniyomus :)
hmm demek o yüzden bu kadar erkencisiniz bende telasa kapilmistim gec kaldik diye ;)
ins. kayinvalidenle anlasiyorsundur yani altli üstlü oturacaksan eger.. ya ben kayinvalidemi cok seviyorum onlarin yakinlarina tasinacagiz da pederle pek aram yok :)
haklisin canim ya masraflar gittikce cogaliyor ama ins. hepsinin üstesinden geliriz :)
dügün yerinide ins. biran önce ayarlarsiniz türkiyedekiler diyorlardi mayisda bile bos yer kalmamis diye umarim siz sorun cekmezsiniz
ayyyy feysde üclü olalim derdim de gecen ay sildim feysimi artik cok baydi bizde askimlan ciktik ordan biz bize yeteriz diye :)

ay siz baya baya yazışmışsınız ben eksik kalmışım :)
ben henüz düğün yerini kesinleştirmedim, hem alkolsüz hemde 500 kişilik bi yer baktığımız için çok seçeneğimiz yoktu, bi yerle konuştuk orası olacak büyük ihtimalle
bende kayınvalidemle oturucam ama ev çok büyük olduğu için normal ev döşer gibi eşya almam gerek, mutfağıydı banyosuydu filan.
masraflar çok düğün mekanları çok pahalı, gelinlik damatlık bohça ev balayı uff çok zor Allah yardımcımız olsun :)

ay siz baya baya yazışmışsınız ben eksik kalmışım :)
ben henüz düğün yerini kesinleştirmedim, hem alkolsüz hemde 500 kişilik bi yer baktığımız için çok seçeneğimiz yoktu, bi yerle konuştuk orası olacak büyük ihtimalle
bende kayınvalidemle oturucam ama ev çok büyük olduğu için normal ev döşer gibi eşya almam gerek, mutfağıydı banyosuydu filan.
masraflar çok düğün mekanları çok pahalı, gelinlik damatlık bohça ev balayı uff çok zor Allah yardımcımız olsun :)

yok canim seni hic ayirir miyiz aramizdaan :))
senin aran nasil kayinvalidenlerle?
ins. bulursunuz canim istediginiz gibi bi yer yani türkiyede nasil yerler var yada ne kadar zaman icerisinde bulurnur bilmiyorum ama
ikiniz icinde dua edicem :) Allah gönlnüze göre versin
ayyy balayi demisken sizin balayini nerde gecireceginiz kesinlesti mi?
bide ayni yere ayni zamanda gidiyormusuz tam oluyomus :D

yok canim seni hic ayirir miyiz aramizdaan :))
senin aran nasil kayinvalidenlerle?
ins. bulursunuz canim istediginiz gibi bi yer yani türkiyede nasil yerler var yada ne kadar zaman icerisinde bulurnur bilmiyorum ama
ikiniz icinde dua edicem :) Allah gönlnüze göre versin
ayyy balayi demisken sizin balayini nerde gecireceginiz kesinlesti mi?
bide ayni yere ayni zamanda gidiyormusuz tam oluyomus :D

:) aram iyi çok şükür hemkayınvalidemle hemde kayınbabamla, allah daha iyilerini herkese nasip etsin
balayı dubai düşünüyoruz ama turlar çıkmamış daha, sizde gelin tam olsun :)))

bak şimdi salon konusunda telaşa kapıldım..hemen bugün bakmaya başlıcaz nişanlımla=)
kayınpederim kayınvalidemle aram iyi çok şükür..şeker gibi insalar,zararsız insanlar bi üstlerinde oturacağım kapım ayrı olacak bi kaç yıl=)
balayını italyada düşünüyoruz ama türkiyede olabilir henüz bi karara varmadık kızlaarr ben geç kaldım nsanlmla görscem yazıcam yine msnleşrzde =)
öpüorum muahhhh

Back