2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

tatlım sıkma sen canını ya, stres yapma 2 gün sonra hazır yerlere bakın ellerinde olan modellerden seçin 15 20 güne bile gönderen oluyor hemen ellerinde varsa oraları araştırın.
keşke ilk mobilyalara bakabilseydiniz ama olan olmuş,siz balayından gelene kadar artık en kötü ailen yerleştirir.
al al bitmiyor alıncak şey, en son artık eşyalar gelince halı ve perdeleri halledeceğiz ama inan stres olmamak elde değil...çok haklısın allah rat getirsin inş.

9 eylül gelini olarak hemen bir ziyaret edim dedim bakalım neler yapıyorsunuz
tüm mayıs gelinlerine mutluluklar

Hallettik mobilyaları :) Halı perde kaldı, onları da son 10 güne fln bıraktık mobilyalar gelince bakıcaz. Fuardan alacağımızı hiç düşünmemiştim çok iyi oldu. Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin işleri yolunda gider.

bitti allaha şükür bitti dün tv sehpamızıda aldık evimide temizledileır allahın izniyle bişi kalmadı

Teşekkür ederiiz Hazırlıklar ne durumda?

canım daha sadece beyaz eşyalarımız aldık. ev durumumuz şu an için belli değil. devredebilirsek başka bir eve geçicez. o yüzden daha eşya falan alamadık. nikah günümüz aldık. gelinlik falan bakmaya da bu ay başladım.

sizin hazırlıklar ne alemde bakalım. az kaldı hepinizin . heyecan durumları nasıl?

Selam kızlar. Benimde düğünüm nasipse Mayıs 20 de ama bi aksilik olmazsa İnşallah diyelim. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Dün nişanlımla nasıl mobilyalar almamız gerektiğini konuştuk. Şimdi biz kiraya çıkacağımız için ben sadece koltuk takımı, yatak odası, masa takımı birde tv altına konsol tarzı bir şey yaptırmak istiyorum. Yıllardır baba evinde fazla eşyadan bıktım. Kendi evimde en azından fazla olmasın diyorum. Ev kira bide yani kendi evin olsa oturma odası tarzı yapılır da ben masraf da olmasın diye böyle düşündüm. Nişanlım da köşe koltuklu bi oturma odası yapmak istiyo :26: Napcam bilemedim:26:

hayırlı olsun tatlım güzel düşünmüşsün tatlım sade olur ferah olur hem kullanım alanı genişler köşe iyi bir fikir oturma grupları fazla yer kaplıyo köşe daha mntıklı tabi senin ne istediğin önemli canım. şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım

zaten halı ve perde mobilyalardan sonra alınacak şeyler, bizde zaten son ana bıraktık zaten hemen hallolucak şeyler çok sevindim valla :)
bizimde onlar ve ıvır zıvırlar kaldı hehe bu hafta sonu temizliği yapacağız bakalım.

Dün netten de baktım biraz çok güzel köşe takımlar var ve yataklı sandıklı olarak da son derece kullanışlı oluyor. bide bi sitede gördüm. Diyelim 2 tane çekyat aldık onun kollarını takmadan araya köşelik bi aparat var onu takıyosun al sana köşe koltuk hemde çok hoşuma gitti. O sitede de maksi grupların 3 lü koltuklarını örnek olarak göstermişlerdi. Ama nişanlım köşe istemiyor misafir falan geldi mi rahat olmaz diyo Düğüne çok az kaldı ama bizde hala ev belli değil çünkü nişanlım mayıs ayına bırakalım ilk hafta hallederiz diyo :18: adamın haberi yokki 15-20 gün sonra teslim ettiklerinden. Aman bezdim zaten hayırlısı artık...

kızlar bizde dün evi temizledik daha doqrusu erkek tarafı temizledi bende pasta börek yapıp götürdüm haftaya eşyalar gitmeye başlıcak artık inşallah

çok heyecanlıyım yaa günler su gibi akıp geçiyo..
düqünüme 27 qüncük kaldı..
allah yardımcımız olsun inşallah sorunsuz bir şekilde hayırlısıyla kurarız yuvamızı

çok heyecanlıyım yaa günler su gibi akıp geçiyo..
düqünüme 27 qüncük kaldı..
allah yardımcımız olsun inşallah sorunsuz bir şekilde hayırlısıyla kurarız yuvamızı

hayırlı olsun tatlım heralde aynı gün 6 mayıs SANIRIM DÜN BENİMDE EVİM TEMİZLENDİ BENDE GİTMDİM KAYINVALİDEM KADIN TUTTU 22 ÇEYİZLER GİDECEK İNŞŞ ALLAHIN İZNİYLE

Kızlar size yatak odamı takdim ediyim :) Çok modelli, şık bir şey değil ama çok fazla gözü vardı, her yeri çekmece her yeri dolap. Benim de yer sorunum olduğu için bunu tercih ettim.

Benim de beyaz eşyalarım yarın geliyomuş. Evin boyası, cilası, mutfak tezgahı, duşakabini falan bitti bugün teslim aldı nişanlım. Fotolarını atıcak birazdan. kızlar siz de evinizin fotolarını çektiniz mi? Ben çektirdim merak ediyorum, benim görmeme daha var çünkü:)

boşver canım ya sen de daha güzel durur en önemlisi sen gelinliğin üzerine takacaksın boşver takılma bence

selam kızlar
bizde herşey tamam sadece temizlik kaldı ve eşyaların gelmesi kaldı ha bide davetiye davetiyede çok pahalı ya deli olcammm

tatlım nerden yaşıyorsun bilmiyorum ama biz 200 taneyi 180 yaptırdık ve herkes bayıldı davetiyelere cok asil cok sık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…