- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Bugün mobilya bakmaya çıktık kızlar. Salon ve oturma odası için koltuk takımları bulduk beğendik ama mobilyacıda istediğim gibi kumaş bulamadım ve saatlerce kumaşçı gezdik, haliyle yatak odası ve yemek takımı bakmaya zaman bulamadık. Yarın da benim işim var çıkamıcaz bakmaya. Zaten bütçeyi aştık ayrıca artk zaman da kalmadı, herkes 1 aya anca veririz diyo, nasıl yetişicekOf kızlar ya ne zormuş...
9 eylül gelini olarak hemen bir ziyaret edim dedim bakalım neler yapıyorsunuz
tüm mayıs gelinlerine mutluluklar
tatlım sıkma sen canını ya, stres yapma 2 gün sonra hazır yerlere bakın ellerinde olan modellerden seçin 15 20 güne bile gönderen oluyor hemen ellerinde varsa oraları araştırın.
keşke ilk mobilyalara bakabilseydiniz ama olan olmuş,siz balayından gelene kadar artık en kötü ailen yerleştirir.
al al bitmiyor alıncak şey, en son artık eşyalar gelince halı ve perdeleri halledeceğiz ama inan stres olmamak elde değil...çok haklısın allah rat getirsin inş.
Teşekkür ederiizHazırlıklar ne durumda?
Selam kızlar. Benimde düğünüm nasipse Mayıs 20 de ama bi aksilik olmazsa İnşallah diyelim.Sizlere bir şey sormak istiyorum. Dün nişanlımla nasıl mobilyalar almamız gerektiğini konuştuk. Şimdi biz kiraya çıkacağımız için ben sadece koltuk takımı, yatak odası, masa takımı birde tv altına konsol tarzı bir şey yaptırmak istiyorum. Yıllardır baba evinde fazla eşyadan bıktım. Kendi evimde en azından fazla olmasın diyorum. Ev kira bide yani kendi evin olsa oturma odası tarzı yapılır da ben masraf da olmasın diye böyle düşündüm. Nişanlım da köşe koltuklu bi oturma odası yapmak istiyo :26: Napcam bilemedim:26:
Hallettik mobilyaları :) Halı perde kaldı, onları da son 10 güne fln bıraktık mobilyalar gelince bakıcaz. Fuardan alacağımızı hiç düşünmemiştim çok iyi oldu. Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin işleri yolunda gider.
çok heyecanlıyım yaa günler su gibi akıp geçiyo..
düqünüme 27 qüncük kaldı..
allah yardımcımız olsun inşallah sorunsuz bir şekilde hayırlısıyla kurarız yuvamızı
Kızlar size yatak odamı takdim ediyim :) Çok modelli, şık bir şey değil ama çok fazla gözü vardı, her yeri çekmece her yeri dolap. Benim de yer sorunum olduğu için bunu tercih ettim.
Eki Görüntüle 386402
Kızlar size yatak odamı takdim ediyim :) Çok modelli, şık bir şey değil ama çok fazla gözü vardı, her yeri çekmece her yeri dolap. Benim de yer sorunum olduğu için bunu tercih ettim.
Eki Görüntüle 386402
Aldım bugün tacı. Ben aldıktan sonra öğrendim ki aldığım taç bugün ne giysem programında birinciye takılan taçmış. Bilseydim almazdım, sevmem öyle başkasında gördüğüm şeyi özel günlerde takmayı. Almış olduk neyse hayrını görürüz inşallah :)
selam kızlar
bizde herşey tamam sadece temizlik kaldı ve eşyaların gelmesi kaldı ha bide davetiye davetiyede çok pahalı ya deli olcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?