• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dostlarım, Babyceren dostumuzun komşusunun modemindeki problem dolayısıyla kendisini bir süre yeşil sahalarda göremeyeceğimiz haberini üzülerek veriyorum :ssz: ama bakarsınız, modem hemen tamir olur ve en hızlısından aramıza döner :18:ensemize attığı şaplakla da geldiğini hemen hissettirir şakacı dostumuz :18:

Geçmişten özetle:

AZRAECECİĞİM,CANSU'YU KAYBETMENİZE ÇOOK ÜZÜLDÜM.ALLAH SABIR VERSİN.MELEK O MELEK...

MUTLUCUĞUM,2 HAFTA EVVEL MAGNOLİA YAPTIM HARİKA ÖTESİ OLDU GELEN HERKES TARİF İSTEDİ...YALNIZ BEN ÜZERİNE KREMA-BİTTER ÇİKOLATA KARIŞIMI DÖKÜP SONRA ÇİLEKLE SÜSLEDİM.HA BİR DE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DENEMENİZ GEREKEN BİR TARİF VAR KIZLAR LÜTTTTTFEEEN UYGULAYIN:3-2-1 POĞAÇA TARİFİ.(ADI 3-2-1 POĞAÇA).SÜPER BİR ŞEY YAAA.

TATLIMCADIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN.

BEYBİM BEN DE GEÇEN İYİ BİR DOSTUMUN BENİ YANLIŞ ANLAMASINDAN KAYNAKLANAN TRİBİN YAŞADIM SONRASINDA ÖZÜR DİLEDİ VE TATLIYA BAĞLANDI.TABİ BEN BİR KAÇ GÜN ÜZÜLDÜĞÜMLE KALDIM.NEDİR BU İNSANLARIN TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜ ANLAMIYORUM HERKES GÜN GEÇTİKÇE BENCİLLEŞİYOR MU NE???

ŞİMDİ SİZE BİR SORUM OLACAK BEN 7 MARTTA REGL OLDUM.BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIM İÇİN YUMURTLAMA YANİ EN VERİMLİ HAFTAM HANGİLERİ ACABA??:26::26::26:BEYKOOOZ???

canlarım ben geldim hepinizi çok çok özleyerek
bir süre ara vermek zorunda kaldım gamzeli suratım hareketli baya ve hala yürümüyor:ssz:
çocuk noroloğuna gittik tahliller vs herşey yapıldı şükürler olsun birşey çıkmadı birde gelişim testi yapıldı oğluşum kaba motor becerilerinde yaşıtlarının gerisinde çıktı(yürüme,zıplama,merdivenleri tek başına çıkma..)yürümüyor diye çok üzerinde durduk eşimle birlikte şimdi çok daha iyi sadece serçe parmağımdan destek alıyor aslında yürüyor ama başarıcak inşallah yakında,tek başına 5-6 adım atabiliyor
keşke biri bana özet geçse ne var ne yok diye umarım hepiniz iyisinizdir yavrular he birde hamile olan yok mu:27:

bir süre ara vermek zorunda kaldım gamzeli suratım hareketli baya ve hala yürümüyor:ssz:
çocuk noroloğuna gittik tahliller vs herşey yapıldı şükürler olsun birşey çıkmadı birde gelişim testi yapıldı oğluşum kaba motor becerilerinde yaşıtlarının gerisinde çıktı(yürüme,zıplama,merdivenleri tek başına çıkma..)yürümüyor diye çok üzerinde durduk eşimle birlikte şimdi çok daha iyi sadece serçe parmağımdan destek alıyor aslında yürüyor ama başarıcak inşallah yakında,tek başına 5-6 adım atabiliyor
keşke biri bana özet geçse ne var ne yok diye umarım hepiniz iyisinizdir yavrular he birde hamile olan yok mu:27:

Hşg hejar nerelerdesin diye çok merak ettik , Aras in iyi olmasına sevimdim ki bende birşey çıkacağına ihtimal vermedim, yürümeye başlamasıda artık an meselesi yani çok yakında olucaktır ..

Tatlım maalesef bu yıl katılamayacağım tatlım yaaa...Kendimce böyle bir karar aldım...Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar sadece şimdilik yokum diyeyim:54:

Sağlık oldun CNm biz de bu gidişle yapamayacaz galiba :(( katılım çok az :ssz:

ŞİMDİ SİZE BİR SORUM OLACAK BEN 7 MARTTA REGL OLDUM.BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIM İÇİN YUMURTLAMA YANİ EN VERİMLİ HAFTAM HANGİLERİ ACABA??:26::26::26:BEYKOOOZ???

en verimli günler, 2 reglinin tam ortasına gelen günler bildiğim kadarıyla. yani regl bittikten ortalama 13-14 gün sonra başlayan ve 1-2 gün devam eden zaman zarfı. en verimsiz günler ise, reglden hemen önce ve hemen sonraki birkaç gün.
şimdiden hayırlı olsun diyorum :16:

Aras Eymen'in birşeyi olmamasına sevindim. yürümeyi eninde sonunda sökecektir, endişelenmeyiniz :16:

bu arada 2 gün sonra doğumgününüz mü? yanlış hatırlıyor da olabilirim tabiki :17:

Oğluşuma yaz için terlik aldım , bakın bakalım beğenecekmisiniz ..
Bugün oğlumu öğle uykusuna yatırıp babasına bıraktım ve 4 saatlik bir özgürlüğün tadını çıkardım gidip bir güzel gezip alışveriş yaptım . Öyle bir iyi geldi ki anlatamam , oğlumu çok özledim ama artık alışmamız lazım ,hem okula başlaması yakın iyi olur böyle uzaklaşmalar ;))

Eki Görüntüle 1014997
ben o minik ayakları yerim çok yakışmış kuzuma iyi günlerde kullansın.
arkadaşlar,
çocuklarımızın doğumgünü için hediye çekilişi yapıyoruz. mümkün olduğunca çok katılım olması ve sonradan haberdar olmaların önüne geçmek için mart ayı sonuna kadar bekleyeceğiz. mart ayı sonunda meleğim hanım çekilişi yapıp sonuçlarını topikte duyuracak.

ben şimdilik ilkim ve pınar hanımlara özel mesaj gönderdim, aklıma geldikçe diğer arkadaşlara da göndereceğim. ulaşabildiğimiz arkadaşlara da haber verelim :16:
mesajını aldım chihiro teşekkür ederim tekrar bu sefer katılamayacağım malesef.
Selam kızlar kusura bakmayım sizlere dönemedim bayağı gecikiyorum her şeye....
Doğanın bakıcısında herhangi bir probleme rastlamadık,fakat hala dinliyoruz ve ufaktan kulağını çekmiş gibi yaptık.Dört dörtlük kimi bulabilirim ki,hem bu aralar ufak bi araştırmada bulundum anacığım bütün bakıcılar kızımı eve istiyor benim de işime gelmedi doğrusu..
Bu arada 1 haftadır Doğa ara ara 39-40 derece ateşle yatak döşek yattı.Okula gitmedim raporluydum ben de.Sonrasında antibiyotik-ateş düşürücü derken kızımın her yerinde döküntü ve kabarcıklar oluşmaya başladı acile götürdüğümüzde meğer 6. hastalığa yakalanmışız:31: ilaç vermeyi kestik şimdi gayet iyi kuzum,döküntü sonrası ateş falan da kalmadı çok şükür.Anlayacağınız şu 6. hastalık illetini biz de tatmış olduk:42:
Herkes iyidir umarım,biraz geçmişe geçeyim.
Not:İlkimcim Doğayı sormuştun sana teşekkür edemedim pardon canım.
önemli değil canım, çok geçmiş olsun kuzuya neyseki atlatmış. Başkasının evinde baktırmama konusunu %100 destekliyorum.
Geçmişten özetle:

AZRAECECİĞİM,CANSU'YU KAYBETMENİZE ÇOOK ÜZÜLDÜM.ALLAH SABIR VERSİN.MELEK O MELEK...

MUTLUCUĞUM,2 HAFTA EVVEL MAGNOLİA YAPTIM HARİKA ÖTESİ OLDU GELEN HERKES TARİF İSTEDİ...YALNIZ BEN ÜZERİNE KREMA-BİTTER ÇİKOLATA KARIŞIMI DÖKÜP SONRA ÇİLEKLE SÜSLEDİM.HA BİR DE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DENEMENİZ GEREKEN BİR TARİF VAR KIZLAR LÜTTTTTFEEEN UYGULAYIN:3-2-1 POĞAÇA TARİFİ.(ADI 3-2-1 POĞAÇA).SÜPER BİR ŞEY YAAA.

TATLIMCADIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN.

BEYBİM BEN DE GEÇEN İYİ BİR DOSTUMUN BENİ YANLIŞ ANLAMASINDAN KAYNAKLANAN TRİBİN YAŞADIM SONRASINDA ÖZÜR DİLEDİ VE TATLIYA BAĞLANDI.TABİ BEN BİR KAÇ GÜN ÜZÜLDÜĞÜMLE KALDIM.NEDİR BU İNSANLARIN TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜ ANLAMIYORUM HERKES GÜN GEÇTİKÇE BENCİLLEŞİYOR MU NE???

Eğer 28 günde bir adet oluyorsan ovulasyon tarihi: 21 mart
29 günde bir oluyorsan 22 mart iyi çalışmalar:9:

MELEĞİM beste 22 numara giyiyor canım bez de de 4+ kulanıyorum ama 5 e gçicem paket bitince.

MUTLUCAN miraya yaptıkların her zamanki gibi çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.

slm şekerler:emir_bebek:
artık fazla kimseler uğrayamıyo sayfalar ilerlemiyo:(
cmt günü bebek mevlüdüne gittik kuzumla çok güzel bi bebekti hala aklmda güzel suratı:nazar:tarık buğranın karıştırma huyu geçmedi hala peşinde fır döndüm hiç rahat edemedim..çok karıştırdığı için ev oturmalarına gidemiyorum..dışarıya çıktığımız zamanda hiç dışarı çıkmamış gibi davranıyo napıcam bilmiyorum:(
pazar günü evdeydik olur olmaz hereşeye sinirlenip çığlık atan bebeğime parmak boya verdim döktü saçtı heryeri boya oldu bizde izleyip eğlendik:1:resimleri atıcam ama kablomuz çalışmıyo nedense
bu günde temizlik yaptım az öncede telefon geldi yarın sabah kahvaltısına misafirlerim var:8:

bu arada cmt günü gittiğimiz mevlütte tarık buğradan 2 ve 3 ay büyük olan 3 bebe daha vardı..bi tanesi o kadar güzel konuşuyodu ki bayıldımm:nazar:yedim resmen çocuğu:1:tarık buğranında çok hoşuna gitti o konuşurken tarık buğrada ağzı kulaklarında onu dinledi tabii konuşmayarak:9:

meleğim; mahirin o minnak ayaklarını benbim yerime ıssır lütfen bende senin gibi bebek ayaklarına bayılanlardanım:1:terlikleri çok rahat ve şirin gözüküyo çok yakışmış kuzuma:54:güle güle giysin
tarık buğranın ayakalrıda boyuna göre minik 21 numara çok rahat oluyo..bez uzun zamandır 5 kullanıyoruz 6 ya geçmemiz yakındır..çekiliş içinde katılım çok az:(

pınarda;çok geçmiş olsun doğaya..bakıcı konusunda da olumsuzluk çıkmamasına sevindim belkide diğer komşuların yanılmıştır ses farklı bi yerden gelmiştir..2.bebek çalışmaları içinde hadi hayırlısı:34:

hejarcım;hoşgeldin özlettin kendini canım
aras eymenin iyi olmasına çok sevindim olumsuz bi şey çıkmamış..kaba motor gelişimindeki geriliğide biraz daha büyüdüğü zaman akranlarıyla olan arayı kapatacaktır..tarık buğrada zıplayamıyo:1:korkuyo minik danam ben biraz da tombik olmasına bağlamıştım bunu..belki tarık buğrada bu konuda gerilik olabilir merdivenleride tutunarak çıkıyo ama çabuk yoruluyo ıhh ıhhh diye zorlanıyo:)
5-6 adım atıyo demişsin canım artık yürümeye başlamış işte kuzumuz:46:anne olarak zamanında yürüsün,hoplasın,zıplasın..zamanında konuşsun istiyoruz tabii ki Allah can sağlığı versinde zamanla herşeyi öğrenicek bebelerimiz:16:

cnm bebeğin ve senin adına sevindim ne güzel yürümeye başlamış bundan sonrası kendiliğinden gelir. 2 yaş sendromunun özelliği mi bilmiyorm kızm bu aralar her şeyden korkar oldu. bazen bunu oyuna döderdiği de oluyo ama genel anlamda seslersen karanlıktan kkorkar oldu. süpürgeyi alıyo oynuyo sonrada korktum diye boynuma sarılıyo siz de de böyle bi durum var mı endişelenmelimiym bilemedim. yoksa bu yaş aralığında normal mi

Helloooooo

Şantiyeye internet bağlantısı bugun yapıldı nihayet ama pazartesi yoğunlugundan yazamadım bakamadım; haftasonu da istanbuldaydım malum, baturumun mevludu vardı. Şehzade oldu kuzum bi görseniz... Maşallah diyim :)

Defne kardeşini ve kızenlerini gorecegi icin cok mutluydu, öyle de oldu ama kucagıma alınca cok kıskandı :/ valla hamişlere basarılar diliyorum. Biri kucaktayken ötekiyle ilgilenmek bayaa zor :)

Onun dışında bende bi durum yok...

Mahirin terlikleri bugranın puseti hayırlı olsun
Aras eymenim de yakında koşar hejar üzülme lutfen
Bugra da alerjik cıktı demek. Tahmin etmiştim. Yazık boşa ilac kullandınız o kadar... Önceki doktoruna uyuz oldum. Nasıl bu kadar rahat teshis koyup antibiyotik ve ilac yazabiliyolar anlamıyorum. Lanet olsun. Kime gidiyodunuz? İsim yaz da kardeşime söyliyim ona götürmesin (daha doğrusu istanbuldaki tüm arkadaslara faydası olur)
Minyaturcum kadınlar gunu aktivitelerini çok kıskandım. Gerci ben öyle gunleri kutlamam ama baska bi zaman bu aktiviteleri yapmak isterdim. Melegim de koca 4 saat dışarı cıkmıs. Onu da kıskandım valla. İşe gidip gelmekten baska hiç bişey yapmıyorum cok sıkıldım

İyi geceler hepinize
Haa mutlumun süsüne de bayıldım. Magnolia yı en kısa zamanda denicem

günaydın pınarda bakıcınızla devam etmenize ve bi sorun olmamasına sevindim ne zaman kreşe vermeyi düşünüyorsun.
hejar hoşgeldin aras nasıl olsa başlamış yürümeye geriside gelecektir.
şekersiz mevlüdünüz hayırlı olsun baturun ömrü bol ve bereketli olsun inş. fotoda olsa fena olmazdı:34:
sanırım çekiliş sayımız çok yüksek olmayacak neyse sizler buraya uğrayın yeter.
bende dün akşam 2 ve dino kurabiyelerimi yaptım 1 tepsisini yaktım sabahta namazdan sonra musab uyanmadan süslemelerini yapayım dedim 6,30 sularında bitirmeme az kalmışken yakalndım.ve birazı kaldı akşam uyuyunca bitiricem.2 yaş kurabiyelerini gören oğlum ki ki ki dedi her sene bi rakam öğrenecek böyle giderse çünkü gerisi yok.
2 kurabiyelerimi tepsiye yerleştirirken biraz zorlandım toplamda 40-43 tane kurabiye çıktı ama süsleyince çok güzel oldu kayınvaldemde beğendi onayını aldım.hem gitmemize hemde doğum gününe az kaldı heyecanlıyım kızlar.

günaydın pınarda bakıcınızla devam etmenize ve bi sorun olmamasına sevindim ne zaman kreşe vermeyi düşünüyorsun.
hejar hoşgeldin aras nasıl olsa başlamış yürümeye geriside gelecektir.
şekersiz mevlüdünüz hayırlı olsun baturun ömrü bol ve bereketli olsun inş. fotoda olsa fena olmazdı:34:
sanırım çekiliş sayımız çok yüksek olmayacak neyse sizler buraya uğrayın yeter.
bende dün akşam 2 ve dino kurabiyelerimi yaptım 1 tepsisini yaktım sabahta namazdan sonra musab uyanmadan süslemelerini yapayım dedim 6,30 sularında bitirmeme az kalmışken yakalndım.ve birazı kaldı akşam uyuyunca bitiricem.2 yaş kurabiyelerini gören oğlum ki ki ki dedi her sene bi rakam öğrenecek böyle giderse çünkü gerisi yok.
2 kurabiyelerimi tepsiye yerleştirirken biraz zorlandım toplamda 40-43 tane kurabiye çıktı ama süsleyince çok güzel oldu kayınvaldemde beğendi onayını aldım.hem gitmemize hemde doğum gününe az kaldı heyecanlıyım kızlar.

ohh sana kocaman:nazar::nazar: diyorum ne güzel hazırlıklar yapıyorsun oğluşunada maşallh sanırım hepsini hallettin.sanırım elinde yatkın böyle işlere valla ben şahsen beceremiyorum senin azmine hayran kaldım :46::46::46: ne zaman yapıcakasın ve nezman gidiyorsun.allah yardımcın olsun canım.sana msj atmıştım cvp ladığın için tekrar teşekkürler d.günü süsleriyle ilgili bi kaç şey yaptım ama benim adamda sağolsun daha başlamadan abartma abartma nerden nasıl çıkartıcan renklli baskı pahalıymış matbaya gitmek lazımmış mış mış mış :47::47: diyor bende netten sunum çubuğu lavanta şişesi 2 yaş badisi ponpon banner şiparişi siparişi verdim abartmadım yani 60 tl +kargoda var yapacak bişey yok :47::47:

chihiro79 hanımcım günaydın
meleğim mahirim iyi günlerde giysin terlikleri çok güzel olmuş
baby sanrım nette problem varmış umarım kısa sürede çözülürr

chihiro79 hanımcım günaydın
meleğim mahirim iyi günlerde giysin terlikleri çok güzel olmuş
baby sanrım nette problem varmış umarım kısa sürede çözülürr

size de günaydın gönül hanım amma mesaimi yarıladım ve yoruldum. aaah ah, bir kahve yapanımız yok şu topikte aaahhh :ssz:

size de günaydın gönül hanım amma mesaimi yarıladım ve yoruldum. aaah ah, bir kahve yapanımız yok şu topikte aaahhh :ssz:

Mahir şuan ayakta uyusun bi size âlâsından yapayım kahvenin :))
Evime ustalar gelicek , banyo tavanımda terleme oluyor ve çok kötü oldu gelip boya yapacaklar .. Lambasında da sorun var geç yanıyor onuda düzeltirler herhalde .. Evim en üst katta olduğu ve çatısı olmadığı için tavanda sıcak soğuk probleminden tavanda biraz renk değişimi oluşuyor . Halbuki bu evi çok beğenmiştim manzara çok güzel ama bu tip sorunlarda yaşamak canımı sıkıyor ..

Merhaba kızlar...
Bir kaç gündür keyifsizim,gerginim,asabiyim,tahammülsüzüm....
Kayra ya karşı önceden çok daha sabırlıydım ama artık dayanamıyorum ve bağırıyorum.
Ne değişti diye sorarsanız,önceden hayır dediğimde ve neden hayır olduğunu izah ettiğimde anlardı ve yasak olan şeyi bırakırdı.Şimdilerde ise hep benim dediğim olsun istiyor.Keyfi olmayınca kendisini yerlere atıyor,bağırıyor,vuruyor.Benim taviz vermeyeceğimi bildiği halde "belki razı olur" düşüncesiyle ağlamaya devam ediyor.Bir de sulu göz ki sormayın.Hemen gözünden yaşlar akıyor.
Kendi oğlumu tanıyamıyorum artık valla.Herşeye bu kadar çok ağladığı için ben de geriliyorum ve çocukla ilgilenmek hiç gelmiyor içimden.Altını değiştirmekde artık çok zorlaştı.Sürekli bir savaş halindeyiz.Bir de dillere destan yeme sorunumuz var ki ne siz soruuun ne ben söyleyeyimm.:14:

Ooofff bir kaç gün bir yerlere gidip kafa dinleyebilsem keşkee :ssz:

İkinci çocuğu Kayra kreşe başladıktan sonra düşünüyorum artık.Şuan ikinci bebeği düşünenleride tebrik ediyorum valla.
Bütün gün bir çocukla ilgilenmek yeterince zor iken bir tanesininde kundakta ilgi bekleyecek olması yeterince korkutuyor beni.

:ssz:

Mahir şuan ayakta uyusun bi size âlâsından yapayım kahvenin :))
Evime ustalar gelicek , banyo tavanımda terleme oluyor ve çok kötü oldu gelip boya yapacaklar .. Lambasında da sorun var geç yanıyor onuda düzeltirler herhalde .. Evim en üst katta olduğu ve çatısı olmadığı için tavanda sıcak soğuk probleminden tavanda biraz renk değişimi oluşuyor . Halbuki bu evi çok beğenmiştim manzara çok güzel ama bu tip sorunlarda yaşamak canımı sıkıyor ..

ay meleğim hanım, sizin de işiniz başınızdan aşkınmış :ssz: durun, topiğin gençlerinden rica edelim de ikimize de birer kahve yapsınlar :51:
yada en iyisi ben yapayım da, karşılıklı içelim :34:

Kızlr bir şey daha sorayım size..
Dün kayranın gözleri gün boyu çapaklandı.Temiz bir pamukla sildim hep.
Bu sabah ise çapaktan gözleri kapanmıştı.Yeni temiz pamuk ve suyla sildim ve şuan baktığımda göz altında ve üstünde hafif kızarıklık başlamış.
Gözlerinin içi hafif kızarık ve ıslak ıslak.
Bugün temiz pamukla pansumana devam mı edeyim yoksa doktora mı götüreyim ?

Back
X