slm şekerler

artık fazla kimseler uğrayamıyo sayfalar ilerlemiyo

cmt günü bebek mevlüdüne gittik kuzumla çok güzel bi bebekti hala aklmda güzel suratı

tarık buğranın karıştırma huyu geçmedi hala peşinde fır döndüm hiç rahat edemedim..çok karıştırdığı için ev oturmalarına gidemiyorum..dışarıya çıktığımız zamanda hiç dışarı çıkmamış gibi davranıyo napıcam bilmiyorum

pazar günü evdeydik olur olmaz hereşeye sinirlenip çığlık atan bebeğime parmak boya verdim döktü saçtı heryeri boya oldu bizde izleyip eğlendik

resimleri atıcam ama kablomuz çalışmıyo nedense
bu günde temizlik yaptım az öncede telefon geldi yarın sabah kahvaltısına misafirlerim var
bu arada cmt günü gittiğimiz mevlütte tarık buğradan 2 ve 3 ay büyük olan 3 bebe daha vardı..bi tanesi o kadar güzel konuşuyodu ki bayıldımm

yedim resmen çocuğu

tarık buğranında çok hoşuna gitti o konuşurken tarık buğrada ağzı kulaklarında onu dinledi tabii konuşmayarak
meleğim; mahirin o minnak ayaklarını benbim yerime ıssır lütfen bende senin gibi bebek ayaklarına bayılanlardanım

terlikleri çok rahat ve şirin gözüküyo çok yakışmış kuzuma

güle güle giysin
tarık buğranın ayakalrıda boyuna göre minik 21 numara çok rahat oluyo..bez uzun zamandır 5 kullanıyoruz 6 ya geçmemiz yakındır..çekiliş içinde katılım çok az
pınarda;çok geçmiş olsun doğaya..bakıcı konusunda da olumsuzluk çıkmamasına sevindim belkide diğer komşuların yanılmıştır ses farklı bi yerden gelmiştir..2.bebek çalışmaları içinde hadi hayırlısı
hejarcım;hoşgeldin özlettin kendini canım
aras eymenin iyi olmasına çok sevindim olumsuz bi şey çıkmamış..kaba motor gelişimindeki geriliğide biraz daha büyüdüğü zaman akranlarıyla olan arayı kapatacaktır..tarık buğrada zıplayamıyo

korkuyo minik danam ben biraz da tombik olmasına bağlamıştım bunu..belki tarık buğrada bu konuda gerilik olabilir merdivenleride tutunarak çıkıyo ama çabuk yoruluyo ıhh ıhhh diye zorlanıyo:)
5-6 adım atıyo demişsin canım artık yürümeye başlamış işte kuzumuz

anne olarak zamanında yürüsün,hoplasın,zıplasın..zamanında konuşsun istiyoruz tabii ki Allah can sağlığı versinde zamanla herşeyi öğrenicek bebelerimiz