• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim de regli dönemim yaklaştı acayip hassas ve gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. herşeye kızıyorum
Hele bu aralar sürekli " işin nasıl gidiyor" sorusuna kıl kaptım.. ya iki günde bir de sorulmaz ki..
Dün patladım artık annem, babam, eşim .. iyi gitmiyor memnun değilim ama gidip geliyorum işte dedim.. sorupdurmayın sürekli dedim.. Ama gerçekten sürekli sürekli de sorulmazki yaa..

Bende burada hiç mutlu değilim bakıyorum başka yerler bulduğum an bırakacağım.. Alışamadım buraya

İstemeyerek çalışmak çok kötü bir durum:ssz:İnsanın bütün günü işte geçiyor:ssz:İnşallah içine sinen seni mutlu edecek bir yer bulursun canım:nazar: Akıllı kızsın bulursun tabi:16:Hiiiiç tatlı canını sıkma:20:Hiçbir iş senden değerli değil unutma:20:

dostum, isterseniz hep beraber size gönderelim. biri öğretmenler günü, biri yılbaşı, biri de Burkina Faso'nun düşman işgalinden kurtuluşu kutlaması olsun :9:

not: hediye göndermek konusunda ciddiyim
bi'not daha: Burkina Faso diye bir memleket gerçekten var

Maşallah bebişinize..Hoşgelmiş.. annesini babasını sevenlerini hep mutlu etsin kendi de daha mutlu bir ömür yaşasın inşallah..
Benim de yarın arkadaşım doğruyor.. 3. bebeğini ilk ikisi kız 3. sü erkek.. heyecanlılar yarın iş çıkışı bende bebeiş görmeye gideceğim :)

Lazımlığı bana kuzenim verdi. Böyle koltuk gibi olanlardan Kaan da aynı Defne gibi onu banyodan salona kadar sürüklüyor.. eviriyor çeviriyor arada üstüne oturuyor ama henüz aktif olarak kullanmaya başlamadı bende hiç ısrar etmiyorum yaza alışır nasıl olsa

Ahh ahh şu çalışmak olmasa bende o kadar çok özlüyorum ki oğlumu.. bu sabah ben çıkarken uyuyordu öptüm kokladım bol bol...
Akşamı zor ediyorum ben eve gider gitmez bir sarılıyor bana öpüyor bazen öpmeye yetiştiremeyip ısırıyor :D:D saçlarımı seviyor gülüyor.. Eğer Allah kısmet eder de ikinciyi doğurursam kesinlikle bir yaşa kadar kendim bakacağım.. 3-4 yaşına kadar en azında..

Teşekkürler canım.. çok önemli değil ama işaret parmağı iç taraftan su topladı bayağı derin yanmış.. o su birikintisi de dün patladı :(( sürekli krem falan sürüyoruz.. arada bir yere değidiğinde acıyor herhalde uff ufff diye geliyor yavrum ama çok şükür Allah beterinden saklasın
sağol canım. sen de akşam mis kokusunu çekeceksin demek.. ayy iki kız bi erkek de güzelmiş :D ben de 3 istiyorum kısmetse :D:D:D deli miyim neyim :D
tuvalet işine yazın başlamayı düşünüyorum zaten ben. ama kaka deyince şimdiden yavaş yavaş hasır nesir olsun bakalım diye aldım. yoksa oturmuyor bile :Diçini çıkarıp oyun oynuyo :)
ben akşam kreşten almaya gittiğimde bana bi koşuşu var ki görmeyin.. yüzümü okşuyor elleriyle sarılıyor. of off
Sağol canım sizin de gözünüz aydın maşallah:nazar:Defneye birsürü arkadaş geliyor desene:nazar:
Bu arada ben senin hediyeni gördüm yani sana gelecek hediyeyi:34:Azraeceden:34:Onu kastettimdi:9:
Uff Defnenin sabah hallerini hayal ettimde:56:Öp benim yerine kuzumu:54:
Listeyi vaktin olunca yine geç istersen sanırım karışıklık oldu netlik kazandıralım kim kime alıyor...

Çiçekçim ne güzel faaliyet yapmışsınız:16:

Bambucanım bence eşine aldırış etme:34:Sonuçta baskıcı bir anne değilsin, akıllı bıdık Azra öğreniyor işte ne güzel:16:
Zaten biz bebklerimize bişey öğretirken bile onlara oyun oluyor:emir_bebek:Akşam bizde çay setimizle oynadık,kızımın elinden çay içeyim dedim ama o bana kaaaveeee dedi:9:meğer ben yanlış şey içmişim:9:
evet kızım buyudu de abla oldu valla. daha dun değil miydi kundaktaki günler...
demek hediyemi gördün. ayy cok merak etiim bak...
aslında listede karışıklık yok tatlım. beykozun yerine çiko gircekse (ilkim ve çiçek için sorun yoksa; hediyelerini almadılarsa veya düşünmedilerse) ilkim çikoya çiko çiçeğe alcak... yok eğer çiko girmeyecekse ilkim çiçeğe alacak ve olay bitecek...
ben beykozun mesajını görmemişim taramama rağmen. benim öküzlüğüm. kusura bakmayın lütfen...
ama çekilişe katılmak isteyenlerin sayısı arttı. dudu; bambucan, gönülsayfam var... isterseniz bi çekiliş daha ayarlanabilir yani..
Benim de regli dönemim yaklaştı acayip hassas ve gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. herşeye kızıyorum
Hele bu aralar sürekli " işin nasıl gidiyor" sorusuna kıl kaptım.. ya iki günde bir de sorulmaz ki..
Dün patladım artık annem, babam, eşim .. iyi gitmiyor memnun değilim ama gidip geliyorum işte dedim.. sorupdurmayın sürekli dedim.. Ama gerçekten sürekli sürekli de sorulmazki yaa..

Bende burada hiç mutlu değilim bakıyorum başka yerler bulduğum an bırakacağım.. Alışamadım buraya
of işinde mutsuz olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.. inşallah dilediğini bulursun canım

günaydın güzel annişlerr:3:
uzun bi müddet giremedim tarık buğranın bu kez rahatsızlığı uzun sürdü göğsündeki hırıltı çok geç geçti:(
çok şükür şu anda yavrum iyi
odası için antibakteriyel halı aldık çok içime sindi
çekiliş yapılmış kaçırdım:(bende artık kim kime ne almış heyecanla resim beklerim:ssz:
bu gün tarık buğraya ablam bakıcak bende sinemaya gidicem oğlum olmadan ilk defa kendim için bi şey yapıcam:)

ya kızlar tarık buğra 2 yaş sendromuna girdi galiba
iştahsız,inatçı,sürekli mızmızlanan,çığlık atan,elindeki nesneleri fırlatan asi bi bebek oldu:)
diğer kuzularda durumlar nasıl:26:
ayrıca şu karıştırma huyuda hala geçmedi çok karıştırıp dağıtıyo evi o kadar yoruluyorum ki:(
2 gündürde gece çok geç uyuyo alt köpek dişleri geliyor..
bu yorgunluğmun ve koşturmacamın en güzel tarafı kilo veriyo olmam:)
benim yaramaz sıpamın yüzünden annem ve ablamda artık bizi evlerine kabul etmiyolar:1:
koltuk kenarlarında dans etmesi,masa üstünden uca kadar gelerek hoplamaya kalkması ve koltuktan yere takla atması sebebiyle çığlık çığlığa bağırıyolar bi süre sizinle görüşmeyelim dediler:1:

mutlum;kuzumun parmağı yanmış çok geçmiş olsun öperim onun minik parmağını
çiçekçim;ne güzel yerler bembeyaz olmuştur orda canım kar çekti:)masalı ve seni öptüm:54:
beybim;ceren nasıl oldu?öptüm fıstıklarını ve tabiki senide:)

geçmiştende çok haberim yok umarım tüm anneler ve bebişler iyilerdir:emir_bebek:

Miniklerden Mira ve Kaan ın parmakları uff olmuş geçmişler olsun teyzesi öpsün geçer inş ..

uzun bi müddet giremedim tarık buğranın bu kez rahatsızlığı uzun sürdü göğsündeki hırıltı çok geç geçti:(
çekiliş yapılmış kaçırdım:(bende artık kim kime ne almış heyecanla resim beklerim:ssz:
bu gün tarık buğraya ablam bakıcak bende sinemaya gidicem oğlum olmadan ilk defa kendim için bi şey yapıcam:)

iştahsız,inatçı,sürekli mızmızlanan,çığlık atan,elindeki nesneleri fırlatan asi bi bebek oldu:)
ayrıca şu karıştırma huyuda hala geçmedi çok karıştırıp dağıtıyo evi o kadar yoruluyorum ki:(
benim yaramaz sıpamın yüzünden annem ve ablamda artık bizi evlerine kabul etmiyolar:1:
koltuk kenarlarında dans etmesi,masa üstünden uca kadar gelerek hoplamaya kalkması ve koltuktan yere takla atması sebebiyle çığlık çığlığa bağırıyolar bi süre sizinle görüşmeyelim dediler:1:

çiçekçim;ne güzel yerler bembeyaz olmuştur orda canım kar çekti:)masalı ve seni öptüm:54:

geçmiştende çok haberim yok umarım tüm anneler ve bebişler iyilerdir:emir_bebek:

Çok geçmiş olsun CNm üzülüyorum valla çoçukların sürekli hasta olmasına ..bir kereye hasta olmayı görsünler Allahhh iyileşmeleri bir türlü tam olmuyor ..bizde öyleniz CNm yani milli olduk ..
Şekerin. Mahir ben bildim bileli yaramaz yani senin Dediklerinin hepsi ve daha ala olanları var .. Bizde baba çok evhamlıdır ben o kadar a düştü a gitti demiyorum çok büyük tehlikeli şeyler yapmıyorsa ..yani annen ile kardeşin çok haklı dayanamıyorlar demek

Talaycım bir kaç gündür çok göremedim seni hayırdır inş.. işler yoğun galiba ..sen nasılsın CNm .musab bîlal nasıl ..
Bana ayrıca özelden adres ve isim bilgileri gönderirsen çok sevinirim ok ..unutma ama bem her an birşey alıp yollayabilirim malum uzaktayız posta geç gelebilir ...

kızlaaarrrrrrrr ben geldim:ssz:
hepinizi kocaman öpüyorum özledim be aklım hep sizde
oğlum tam bir afacan oldu her yeri karıştırıyor,her yere giriyor çok meraklı damacana ve çöp kutusu favorisi
peçete gördüğü an yırtmaya hala devam tak aşkı kumandası:1:
birde oğluşum lüle lüle saçları gitti saçlarını 2 numaraya vurduk çok rahatsız ediyordu yavrumu uzun süre alışamadık ama
şimdi diyorum iyi ki kestirmişiz saçlarını yüzü gözü açıldı,ama saçları uzunkenden çok sevimliydi:5:neyse uzar nasıl olsa yeniden
hediye çekilişi yapılmış kaçırdım malesef:26:
edacck yeni hamişlerimizden Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mutlu anne,beykoz,ilkim,şekersiz,azraece,chihiro,babyceren,meleğim,turuncu,dilberege ve adını unuttuğum diğer sevgili arkadaşlarım hepiniz iyisiniz inş kuzularla beraber:16:
hoşgeldin canımsın:54:oğluşun yaramazlık yapıyomuş ne güzel yapsın işte:):54:ok akıllı diye hava atıyodun bize:))
saçlarıda çokyakışmıştır kuzucuga öp yerimize:54:
eskiden yapmamış olsaydım şimdi yapardım ben yokken ne çeneniz düşmüş 1500 sayfa yazıcam derdim ama diyemem:)) altıüstü oturmaya gittim ayıp ayıp hanımlar:(( mutlum valla varsa öle bişey al kız bana çok hora geçer yanmayan tencere:)) artık buraya yazmaya utanıyorum ama geçen hafta 2 yemek yakma vukuatım daha oldu:(( hep b12 eksikliğinden oluyor benim x seni b12 manyağı yapıcam deyip nette araştırıp nede varsa bana yedirmeye çalışıyor bu aralar:))
b12 ler sana fedaolsun canım:)dur bakıyım evde varsa bende sana yollıyım:)nasıl bişey o neye benziyo:)
kızlar bugun doktora gittim 14ocakta kısmetse ameliyatımı olacagım :18:
eneste bu hafta acile gitmiştik igne yemişti sonra kontrole getirin demişti biraz gecmiş
bu yuzden antibiyotık kullancak ahhh bir gitmedi su hastalık :25:

kızlar capitole ugradık ortada su akan yerin üstüne süs renkli avize tarzı seyler takmıslar
keske cekseydim:26:
aynı sarkık memeler gibi :27:
tam bizlik :1:
demek 14ocak:26:hadi hayırlısı olsun canım..dualarım seninle:16:
enes paşaya da geçmişolsun demek daha iyleşmemiş:26:acil şifalar diliyorum..

Kızlar sanirim bugun size yazma gunumdeyim:8: Sinifim ile yaptigim etkinligi paylasmak istiyorum sizinle ,umarim beceririm:31:
çok güzelolmuş canım ellerine saglık:46:ögrencilerin çok şanslı ne güzel bir ögretmenleri var:34:hem güzel hem akıllı:34:
hemde cömert:9:
günaydınnnnnnnnnnnn...

çok mutluyum... Dün kuzenim doğum yaptı. sabah videosunu yolladı kardeşim. nasıl bişeymiş ya. unutmuşum. gözlerim şişti.. çok çok çok doğurasım geldiiii :52::52::52:

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

defnoşa lazımlık aldım. "anne kaka" diyor bi süredir kakası gelince. ama çişte bişey yok :D nasılsa kullancaz diye aldım basit bişey. hiç yanaşmadı ilk başta yanına. sonra yavaş yavaş alıştı ama hala oturduğu söylenemez. odadan odaya taşıyıp duruyor sadece :D oyun hamuru ve boya yapmayı çok seviyor. en çok da gizli gizli ağzına atmayı :1: tam bi cadı oldu. ellerinizden öper..
doğur canım doğur:)sen 3 degil 5 bile yaparsın:)bebeginiz hayırlı olsun ailesine,milletine hayırlı evlat olsun inşallah..
bizim cadıda çişini söylüyo kakasını söylemiyo:)bebiss bebiss diyo:)bibişmiş:))
Canım hadi hayırlısı:nazar:Enes de inşallah çok kısa sürede iyileşir:nazar:

Selam cicim:3:Özlettin kendini:3: Yine uzar saçları yakışıklımın:16:Her hali güzel:nazar:Bizimkide karıştırıyor ne meraklı bebeler doğurmuşuz:37:

Maşallah 7 diş bir anda çıkmış:nazar: Gelişimi derken neyi kasttettin canım?olanı biteni yazıyoruz aslında,oyun yada aktivite için montessori topiğimiz de var,kitap ismi öneriyoruz,bebeklerin boyu kilosu söyleyebildikleri konuşuluyor yine burda. Ama extra merak ettiğin şeyler varsa sende sor hatta katıl konuşalım hep beraber...

Herkese mutlu sabahlar:3:
Dün eve giderken aradım bişey lazımmı dedim bakıcı teyzede bir telaş bir telaş:ssz:Evde de temizlikçi vardı Mira ütünün üstüne koşmuş eli yanmış:ssz:Hemen eczeneye falan gitmişler eczacı bişey olmaz hametan yeter demiş...Eve gittim kızım parmağını gösteriyor ütü ütü diyordu:ssz: Neyseki sadece baş parmağının içi çok az değmiş ütüye:ssz:su toplamıştı,bakıcı ve temizlikçi de ruh gibiydi hatta bakıcı teyze öyle üzülmüşki gözleri dolu doluydu:ssz:Tamam dedim insanlık hali olan olmuş ama daha fazla dikkat edelim,akşam aradı bişey varmı diye tabi Mira çoktan unutmuştu...Gece eşim geldi,, tabi bizim zilli koşa koşa kapıya ütüüü üttüü diye gösterdi hemen:6:
Eşim çok kızdı,sakın dedim bişey söyleme Allah beterinden korusun:nazar:
Bu sabah bir baktım bakıcı teyze elinde tuz şeker ekmek almış,kızın başından çevirip sadaka verecekmiş...

Neyse kızım iyi çok şükür teyzeleri:nazar: Hepinizi öperiz:54:
off valla içim bir tuhaf oldu en korktugum şeylerden biridir ütü:ssz:neyse ki önemli bir yanık degilmiş canım
bu kız nazara geldi ben sana söyliyim:ssz:bakıcıda çok üzülmüştür tabi insanlık hali ama bir daha dikkatli olması konusunda uyarmanda iyi olmuş:ssz:

benimde regl yaklaştı inan bende biraz gerginim:)gerçi benim her zaman ki halim demi:1:
işinde mutlu degilsen bencede başka biriş bak canım,bütün günün orda geçiyo:ssz:
kaanında eli uff olmuş inan benimde gözümden kaçmış,çok geçmiş olsun..

biz iyiyiz kuzum sagolasın,ceren iyi çok şükür ama güzel bir doktora göstermeden içim rahat etmiycek,,sanırım mayıs veya haziranda istanbuldaki mutlumun tavsiye ettigi doktora götürecem..burda alerji uzmanı yok..adanada varmış ama dedim boşver en iyisi hangisiyse o olsun..halı alman çok iyi olmuş ama hiç birşey açmamak en iyisiymiş:ssz:nası lolacako iş bilmiyorum..benim ev parke degil bildigin taş buz gibi..
x damadıma geçmiş olsun çok öpüyurum canım:54:

benm yaramaz beni 5 buçukta uyandırdı kendi uyumaya devam ediyor ben de zonbi gibi kaldım uyuyamadım.:))) 7 dişi bir ayda çıkarmaya çalışması bizi bayağı yordu ama şimdi gayet iyiyiz gece uykuları düzene girmeye başladı. 15 dişimiz oldu. devamlı sizi takipteym her gün okuyrm ama yazamıyrm fırsat bulup. ama çocukların gelişiminden çok az bahsediyrsunuz sanki::)( herkese bebişleriyle güzel bir gün diliyrm.

dişleriniz hayılı olsun bizim 5 aydır dişimiz çıkmadı ama hepsibir patlıycak çok şişmiş..
gelişiminden az bahsediyorsunuz ne demek anlayamadım?dişi çıkınca yazıyoruz,yeni kelime ögrendiginde paylaşıyoruz,yaptıkları yaramazlıkları yazıyoruz,yedikleri yemekleri yazıyoruz daha ne yazalım anlamadım?montessori topigide var..
boyunu kilosunuda paylaşıyoruz:26:merak ettiginiz özel bir bilgimi var mesela kol,bacak uzunlugu gibi?yada kafa ölçüsü falan mı?
bebek harici konuşulan çogu şeyi ben yazıyorum rahatsızmı oldunuz?veya rahatsız olanlarmı var lütfen bildirin bir daha gevezelik yapmam..
sizde okumaktan ziyade biraz daha çok bilgi paylaşın bizde bilgilenelim..
neyse amacım ortamı germek degil yanlış anlamayın,daha önce bu tarz özel bir mesaj almıştım dedim yine bu laf banaysa cevap veriyim..

slm kızlarrrr buzz gb bir ankara günü ayaz alıyoruzzz:52:

buzzz gibbbbiiii birrrrr Ankarrrra günündennnn size dddddeee merhabbbaaaa :52::52::52:

cumartesi gündüz 9, pazar gündüz -1 derece olacakmışız dostum :18: eve yeterince un ve makarna stokladınız mı? belkim bütün gğn evde hapis kalırız :18:

not: Babyceren dostum da mesajınızı çok beğenmiş. pöhhh :ssz: "Anteke" nin sıcak ikliminde yaşayan biri uzaktan uzaktan tabi beğenir. kendisini güzel şehrimizin kışında 1 hafta yaşamaya davet ediyorum :42::51:

Talaycım bir kaç gündür çok göremedim seni hayırdır inş.. işler yoğun galiba ..sen nasılsın CNm .musab bîlal nasıl ..
Bana ayrıca özelden adres ve isim bilgileri gönderirsen çok sevinirim ok ..unutma ama bem her an birşey alıp yollayabilirim malum uzaktayız posta geç gelebilir ...

ÇOK SAĞOL MELEĞİM EVET BİRAZ YOĞUNUM AY SONU İŞLERİM YOĞUNLAŞIYO BİDE BU GÜNLERDE MİDE BULANTILARIM ARTTI.HEMEN ADRESİMİ YOLLUYORUM SEN NE GÖNDERİRSEN GÖNDER EMİNİM ÇOK ZEVKLİ OLACAKTIR.
CHİRİCO GELMİŞ SEVİNDİM.MİRAYA VE DİĞER KAZA GEÇİREN BEBEKLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.ŞEKERSİZ AİLENİZ GENİŞLEMİŞ NE GÜZEL.
BAMBUCAN AZRA O KADAR AKILLI Bİ BIDIK Kİ EMİNİM AKTİVİTELERİNİZDEN ODA ZEVK ALIYORDUR SEN NE KADAR ZORLARSAN ZORLA BU YAŞLARDA İSTEDİĞİNİ YAPTIRAMIYORSUN HELEKİ AZRANIN YAPTIKLARINI.ONU ZEVKLE VE İMRENEREK İZLİYORUM MAŞALLAH SUBHANALLAH:nazar:

kızlarrr yanlıs tarih yazmısım yaaa 14aralık olcaktı kafam dalgın :26:
10gün sonra yani nasipse :ssz:

mutlucum gecmiş olsun beterinden korusun rabbim
öp o ütüüüü olan yerini benim yerimeee annesiii :54:

sekersizim tebrik ederim bebişiniz saglıklı huzurlu mutlu büyür inş
3ay sonra teyze olacagın için şimdiden hayırlı olsun tebrikklerrrr canımcımmm:16:
darısı basınaaaa :27:

regl olacaklar agrısız regl olsa ne güzel olur yavvvv :27:
bende yakındır olacagımmm :ssz:

buarada bir arkadas fazla bebeklerden bahsetmedigimizi sölemiş :47:
canım burda herseyden bahsetmek için varız :45:
yedikleri yemedikleri :47:
uyudukları uyumadıkları:47:
kiloları kilosuzluk ve iştahsızlıkları :47:
hastalıkları saclarını kesmemize kadar paylasmaya calısıyoruz :47:
yaptıkları etkinliklere kadar paylasıyoruz :47:
izin verinde biraz fingirdeşelim be hayatımmm :51:
bizde annelerimizin gözünde bebegiz :emir_bebek:
kendi gelişimizi kilolarımızı :ssz:
sarkık unelerimizi :ssz:
sıkıntılarımızı gelen reglileri :ssz:
yorgunluklarımızı yazmayakmııı :ssz:
canım gel sende yaz bebişini hep devletten beklemeyin canım :47:

benm yaramaz beni 5 buçukta uyandırdı kendi uyumaya devam ediyor ben de zonbi gibi kaldım uyuyamadım.:))) 7 dişi bir ayda çıkarmaya çalışması bizi bayağı yordu ama şimdi gayet iyiyiz gece uykuları düzene girmeye başladı. 15 dişimiz oldu. devamlı sizi takipteym her gün okuyrm ama yazamıyrm fırsat bulup. ama çocukların gelişiminden çok az bahsediyrsunuz sanki::)( herkese bebişleriyle güzel bir gün diliyrm.

15 diş mi :53: dostum, o kadar dişle bebeğiniz herbirşeyi yiyebilir artıkın ne güzel. darısı, 8 dişte kalan bizim oğlana :16:
çocukların gelişiminden çok az bahsetme konusunda haklı olabilirsiniz fekat bütün bütün de haklı değilsiniz. şöyleki: başlarda yada en azından ben yeni başladığımda çocuklarımızdan çok bahsediyorduk. zaman geçip de birbirimizi tanımaya başlayınca, akşama yapacağımız yemekten tutun, kapıcının gıcıklığına, iş arkadaşımızın kıskançlıklarından tutun çıkmayan nar lekelerine kadar herşeyi paylaşıp konuşuyoruz :9: tabi bazen günlük hayattan konular çok konuşulurken bazen çocuklarla ilgili konular zirve yapabiliyor. siz hep, günlük hayat konularına denk geliyorsunuz sanırsam :26:

buarada bir arkadas fazla bebeklerden bahsetmedigimizi sölemiş :47:
canım burda herseyden bahsetmek için varız :45:
yedikleri yemedikleri :47:
uyudukları uyumadıkları:47:
kiloları kilosuzluk ve iştahsızlıkları :47:
hastalıkları saclarını kesmemize kadar paylasmaya calısıyoruz :47:
yaptıkları etkinliklere kadar paylasıyoruz :47:
izin verinde biraz fingirdeşelim be hayatımmm :51:
bizde annelerimizin gözünde bebegiz :emir_bebek:
kendi gelişimizi kilolarımızı :ssz:
sarkık unelerimizi :ssz:
sıkıntılarımızı gelen reglileri :ssz:
yorgunluklarımızı yazmayakmııı :ssz:
canım gel sende yaz bebişini hep devletten beklemeyin canım :47:

kelimesi kelimesine katılıyorum :51:

bi_angel_kujum olsaydı "sarkık cücü" derdi. çok özledim kujuuuummm :14:

neyse amacım ortamı germek degil yanlış anlamayın,daha önce bu tarz özel bir mesaj almıştım dedim yine bu laf banaysa cevap veriyim..
kim o size özel mesaj yazan :41: bütün topiğe yazsaydı ya eleştirisini, kozlarımızı paylaşsaydık :41:

bu arada ben de çevremden çok eleştiri almıştım: "ayyy, kadınlar kulubu müüüü!!! ne geyik bir yer ya, nasıl konuşabiliyorsun onlarla" denmişti. "2012 mayıs doğumlu bir oğlum var. 2012 mayıs anneleriyle değil de, çoluğu çocuğu olmayan, kedi besleyen, ayda kazandığı 20 bin lirasını nerde harcayacaığını bilmeyen seninle mi konuşacağım çocuğumu" diyemedim ya :18:
"hıh, hepimiz 2012 mayıs-nisan annesiyiz ve çok faydalı buluyorum" dedim :51:

neyse, konu neydi? hah, evet, çocuklarımızla ilgili konuları çok konuşmuyoruz diyen arkadaşım çocuklarla ilgili paylaşımlarda bulunsa da biz de aydınlansak ya :34:

Back
X