• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAAAR MÜJDE....
DOĞACIĞIM 2.DİŞİNİ DE ÇIKARDI:nazar::nazar::nazar:.BİR TANE ALTTA BİR TANE DE ÜSTTE OLMASK ÜZERE...:nazar::nazar::nazar:
HAYIRLI OLSUN BEBİŞİMEEEEE..:nazar::nazar::nazar:
ÖNCE EŞİMİ ARADIM SÖYLEDİM SONRA SİZE HABER VEREYİM DEDİM.
DEMEK DÜN GECEKİ HUYSUZLUĞU BUNDANMIŞ...

KIZLAAAR MÜJDE....
DOĞACIĞIM 2.DİŞİNİ DE ÇIKARDI:nazar::nazar::nazar:.BİR TANE ALTTA BİR TANE DE ÜSTTE OLMASK ÜZERE...:nazar::nazar::nazar:

Allah allah böyle farklımı oluyor bizimki ikitane alttan geldi...

KIZLAAAR MÜJDE....

canım hayırlı olsunn, çok şeker görünür eminim bitane altta bitane üstte harika ya bizde göster ama lütfennn:16: darısı bize olsun yaa nezaman çıkacak dişlerin zeynoooo:54:

herkese güzel bir gün diliyorum...

Bugün güneş var ama çok soğuk yine de.uzun zamandır böyle üşümemiştim.elim ayağım buz gibi.benim gibi yanık kadın üşüyor ilginç:1::37:

planner; cnmmm ya sana cevap yazamadım.cnm çok tatlısın.yanakların,yüzün aklımda,çok hoş hatunsun yaniiii....ve seni her halukarda tanırım cnm:))ay birde tanımazmışımmm:37:

cırmalama konusuna gelince aynı dertten muzdaribim.Yaren Nur dün beni gazi etti.yüzümde 5 yerden cırmalandım.harita gibi oldum ya.Eşim diyor ki kızım yaptı desen inanmazlarr:1:

bu arada kızlar benim metabolizma accayip yavas ya insan kilo vermez mi ya?beennn insan değil miyimmmm şarkısını söylemek istiyorum.ay kafayı yiyecem.diyetisyen yolunu tutacam kesin.kabızlık tam gaz.Allahım hep böyle oluyor ya.alırken çabuk verirken çokkkk ama çokkk zor yaaa...Bir akıl verin banaaaaaaa lütfennn......:50:

KIZLAAAR MÜJDE....
DEMEK DÜN GECEKİ HUYSUZLUĞU BUNDANMI

cnmmm hayırlı olsun yeni inciniz....

Yaren Nur da dün gece hiç uyumadı,ağladı güldü.uyumadı uyutmadı 2-3 saat ancak...çok uykusuzum.kontrol ettim dişimiz de yok:43:

günaydınlar ve hayırlı cumalar

Nasıslınız oglumu uyuttum keyıf cayımı yudumlarken sıze bakayım dedım..

oglum artık gunduz cok az uyuyor

sana da günaydın ve hayırlı cumalar cnm...

gündüz uykuları neredeyse hepimizinkinde az.hatta bazılarımız gece de problemli.....takma kafana cnm..

Bugün güneş var ama çok soğuk yine de.uzun zamandır böyle üşümemiştim.elim ayağım buz gibi.benim gibi yanık kadın üşüyor ilginç:1::37:

planner; cnmmm ya sana cevap yazamadım.cnm çok tatlısın.yanakların,yüzün aklımda,çok hoş hatunsun yaniiii....ve seni her halukarda tanırım cnm:))ay birde tanımazmışımmm:37:

cırmalama konusuna gelince aynı dertten muzdaribim.Yaren Nur dün beni gazi etti.yüzümde 5 yerden cırmalandım.harita gibi oldum ya.Eşim diyor ki kızım yaptı desen inanmazlarr:1:

bu arada kızlar benim metabolizma accayip yavas ya insan kilo vermez mi ya?beennn insan değil miyimmmm şarkısını söylemek istiyorum.ay kafayı yiyecem.diyetisyen yolunu tutacam kesin.kabızlık tam gaz.Allahım hep böyle oluyor ya.alırken çabuk verirken çokkkk ama çokkk zor yaaa...Bir akıl verin banaaaaaaa lütfennn......:50:

cnm bi süre et fln tüketme ve az yağlı sebzelere ağırlık ver hayatım..ara öğünlerinde 8 kuru kayısı ye üzerinede iki bardak su iç aksamda armut ye yine üzerine su iç cnm..sebze yemeyince kabızlık oluyor malesef..bidee günde 5 bardak bitki çayı öneririm..3 tanesi yeşil cay olsun diğer ikitanesi farketmez..bende cok işe yaradı cnm..bideeeeee yatmadan önce 500 kere zıpla...bideeee sabah kalktığında 500 kere zıplaa umarım bunlar işe yarar öptüm

KIZLAAAR MÜJDE....

cnm yeni inciniz hayırlı olsunnnn:nazar:

cnm acıbademde bir pastane açılmış ismi ne biliyormusun 'Zeynep Ada pastanesi'
kayınvalide acıbademde oturuyo o söyledi gittiğimde uğramayı düşünüyorum..duyunca hemn sana söylemeliyim diye düşündüm..
kv uğramış nerden buldunuz bu ismi demiş kızda benim ismim demiş..:1:

kızlar Asya bugün 08:30 da uyandı
ben o yorgunlukla nasıl kalktım yataktannn ama süper olduuu
kızımın çorbasını yaptım
kocamın istediği karışık dolmayı yaptım pişirdim bileeeee
erken oldu ama bugün erken gelebilir:27::27:
belki bugün annem ve kardeşimde gelecekkklerrrr kesin değillldiiii
yani tek yapmam gereken bütün gün oturmak eeee kaç saattir çalışıyorummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

eşim ciddi ciddi bana maaş bağlamayı düşünüyorrrr....:27::27::27::27::27:
ben çalışmak istiyorum dedikçe sen kızına bak ben ne istersen veririm sana diyor:)
ya sigortam ne olacak diyorum
söz veriyorum onuda halledicem biraz zaman lazım diyor:27::27::27::27:
kaç para istesemkii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sabah uyanır uyanmaz su kaynat
ılık bol limonlu kocaman bir bardak su iç
2 saat içinde kesinlikle wc ye koşacaksın
ayrıca kilo vermene süper yardımcı olacakkkk
ben 1.5 aydır her sabah düzenli içiyorummm çok kolayyy
yüzünü yıkamadan koy suyu işin bitince hemen iç
üzerinede 20 dk birşey yemezsen rahatlatır seniiiii
birde yeşil çayyyy tüketirsen rahatlarsınnn

Ev isi yemek camasir derken yaslanip gidiyoruz valla yaaa:37:
Okis hanim sabah siftahini atti kakasiyla acilis kakali oldu ama insallah geriye kalan gunumuz guzel gecer:51:
babamiz giderken kiz kaka yapmis annesi diye beni uyandirdi ebe adam gitmeden degistirseydinya diye soylene soylene kalktim iyikide degistirmemis eline yuzune bulastirirdi:1:neyse bi baktim heryerden cikmis demekki daha erken yapmis kucuk hanim kakaiyi temizledim ama bez baglamadim esofmanini giydirdim hem biraz havalansin hemde banyoya sokayim yikayim bari dedim kombiyi iyice yukselttim ufoyu yaktim suyu actim banyo isinsin diye o sirada wc ye gireyim dedim:37:bi geldimki hnm in esofman yok bacaginda cikartmis atletindeki kakayi once nevresime sonrada yorgan kilifina bir guzel bulastirmis sonra aldim kizi kendi odamda tirnaklarinida keseyim diye bu arada sizin tirnak kesme sikliginiz ne?ben 3-4 gunde bir kesiyorum yoksa beni cirmaliyir kendine zarar vermez hanim aska gelince cacimi basimi yoluyor
tirnaklarini keserken kendi yatagimida kaka yapmasin diye altina havlu koydum ohhhhh onada bir guzel cisini yapti neyse artik yikadim yatirdim o mis gibi sicacik mamasi i iciyor bense nereden baslayim diye karar vermeye calisirken yine kendimi pc basinda buldum:30::17::26:
Kizlar bu arada cok olmamak kaydi ile bebeciklerinizin kusmasini dert etmeyin benimki bi kussa balgami cikartacak ama kusmuyor yavrum neyse bizden bugunluk bu kadar opuyoruz sizleri:54::54:gideyim de mesaime baslayim:1:

ay benim başımada böyle birşey gelmişti
yatak örtüsü koruyucu kılıflar falan hepsi sidik olmuştu:1:

Tatlim dun icin ozur dilerim yaaa tam kapidan cikarken yazdin sekerim o yuzden devam edemedim hayatim benim koca diyorki istersen bi hafta sonu bursaya gidebiliriz kankilerini gorursun diyor bursa daki kuzenimizde bekar yaaaa yenge valla ne iyi olur tanisip kaynasmak guzeldir belki kardesleri falan vardir diye kendine pay cikartti:1:eger hava sartlari el verirse gelmeyi dusunuyoruz hayatim muhtemelen ayin 7-15 arasi olur sekerim bir gun ayarlariz gorusuruz zeynep in isi olmazsa onunlada tanismak cok isterim:38:

hiç önemli değil tatlımmmmm
kankiler süpermişşşş
gelin walla yaaa olmuyor böyleeee....
Zeynep işe başlayacak onun programını bilemiyorum ama şuanda benim bir planım yok şekerim
seve seve beklerimmmmm:54:

ayyyy heyecanlandım walllaaaaaaaa:27::27::27:

nagişşş sen tanımazsan bile ben seni kesinnn tanırım canım, nagişşşş şekerimmm diye biri seslenirse sana o ben olabilirimmmm ona göree:54::54: cırmalama konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum ama bebeğimiz olduğunu bilen insanlar anlar zaten sorun değil:9: canım kabızlık problemini çözmeden kılo veremezsin zaten bir haftalık sıkı bir beslenme değişikliğine git bakalım sadece sebze meyve ye bol bol ve bol su kuru meyveler falan böyle bir şaşırtma yap vücuduna yap sonrada yavaş yavaş esnetirsin ama malesef bu problemde hep ve herzaman bu beslenme düzenine uymak gerekiyor canım ya ama metabolizman düzene girer bir süre sonra yeterki bol suuu şekerimm:34:

cnm acıbademde bir pastane açılmış ismi ne biliyormusun 'Zeynep Ada pastanesi'
kayınvalide acıbademde oturuyo o söyledi gittiğimde uğramayı düşünüyorum..duyunca hemn sana söylemeliyim diye düşündüm..
kv uğramış nerden buldunuz bu ismi demiş kızda benim ismim demiş..:1:

hadi yaaa süpermiş bayıldımm ay bakk mutlu oldum yahuuuu:16: orda buluşalımmı şekerimmmm ne dersinnnn:34: çok ilginç geldi ya bende görmeliyim orayıı:1:

hadi yaaa süpermiş bayıldımm ay bakk mutlu oldum yahuuuu:16: orda buluşalımmı şekerimmmm ne dersinnnn:34: çok ilginç geldi ya bende görmeliyim orayıı:1:

olur valla şekerim...ozmn en kısa zamnda Zeynep Ada pasta cafe de Zeynep Adalarımızla bir buluşma yapıyoruz..acıbadem hastanesisn oralardaymış... cnm banada cok ilginç ve güzel geldi..kızımın doğum gunu pastasını yaptıracagım yerı buldum:))

hazırlan hazırlan bitmiyor:(( bir yığın eşya topla evde tekrar yerleştir kendime çok kızıyorum niye bu kadar eşya alıyorum yanıma diye:((( bugün arkadaşlarım geldi onlar varken arada size de bakındım sizi biliyorlar zaten:)) bir yandan da bavul hazırladım. kızlar ne istiyorum biliyor musunuz psikolojik destek almak. kafamın hep karışık olması, sürekli şikayet etmem, ne istediğime bir türlü karar verememem, tahammülsüz ve bu nedenle sinirli oluşum ben böyle değildim. nasıl düzeleceğime dair beni yönlendirir herhalde diye düşünüyorum

valla böyle bilinçli insanlar tanımak beni inanılmaz mutlu ediyor...ayağımız ağrıyor ortopediste gidiyoruz psikolojimiz bozulunca komşunun antidepresanını alıyoruz....seni tebrik ediyorum canım...kendini iyyi hissetmiyorsan gitmen en iyi fikir....

Ben de çok düşündüm ama sonunda aldım

bende yarın alıcam.....

kızlar selam...yarın oğluşum kan vericek doktor kontrolü var....ben kasılmış durumdayım...ayrıca yarın yürüteç alıcam ama yürüteci olan annelere sormak istiyorum halıları kaldırdınız mı...yani yürüteç halının kenarlarına takılınca risk teşkil etmiyor mu?fazla mı endişeli bir tip oldum ne?

hayırlı cumalar...
bugün evdeyim ama nasıl öğlen oldu anlamadım :1:
bu hastalık geçmiyor süründürüyor adamı
sabah kalktım, ses yok bende yine :))
aaman bee dedim gitmedim işe
sağlık ocağına gittim rapor almak için
gittik geldik kızımla
geçmezse p.tesi yine alıcam
çok kötü değilim dimi kızlar

hazırlan hazırlan bitmiyor:(( bir yığın eşya topla evde tekrar yerleştir kendime çok kızıyorum niye bu kadar eşya alıyorum yanıma diye:((( bugün arkadaşlarım geldi onlar varken arada size de bakındım sizi biliyorlar zaten:)) bir yandan da bavul hazırladım. kızlar ne istiyorum biliyor musunuz psikolojik destek almak. kafamın hep karışık olması, sürekli şikayet etmem, ne istediğime bir türlü karar verememem, tahammülsüz ve bu nedenle sinirli oluşum ben böyle değildim. nasıl düzeleceğime dair beni yönlendirir herhalde diye düşünüyorum

kolay gelsin azraece
eşyaları almasan niye almadım diyoruz, alsan zahmet oluyor işte
insanın düzeninin değişmesi ise gerçekten zor bir durum
şimdi karışık bir durumdasın, evine yerleş kızınla
yine bu sıkıntılardan şikayetçi olursan desteği düşünürsün istersen..

kızlar benim kız ADA diyor çok komik yaa..biz sürekli ada dediğimiz için sanırım oda tekrar ediyor ve çok net ve güzel söylüyor..ben söylüyorum arkadan tekrar ediyor..uyanınca Ada diye sesleniyor..

kızlar bugün çok yoruldum ama miss gibi oldu evimm..halılarımı silkeledim üzerlerini süpürdüm bide sildim rula yapıp kaldırdım c.tesi temiz temiz sercem..salonunkini yaydım kız emeklio die..
bi tek banyom kaldı temızlenmedık onuda yarın temızlıcem artık..
aşureminde herseyı hazır bi tek pişirilmesi kaldı oda yarın pişcek...

orta sehpamızı kız hareketleniince kaldırmıştık zigonumda yok yarın bi ara dısarı cıkıp zigon işinide halletmem lazım..umarım uygun ve güzel bişey bulurum..

bu c.tesi yapacağım günüm için çok heycanlıyım..dayım teyzem kuzenler fln ilk defa böle bizim evde bu kadar kalabalık olcaz..hersey cok guzel olsun ıstıyorum..
çok şeker yaa adını söylüyor demek :))
bizimki ağlayınca beni çağırıyor enneee ennee diye
babayı görünce ba ba :)
çünkü babası hep baba diyor :1:
akıllı bıdıklar yaa
bugün mama sandalyesinde eğilen kızımı geriye doğru ittim
nasıl alındı, dudaklarını büzdü
annem yanımda, ayy kıyamam dedi :))
çirkinim alınmış, sonra gönlünü aldım da ağlamadı
çok bilmişler yaa :9:
bu arada güzel hazırlanıyosun, günün de istediğin gibi geçer umarım

canım benim kendine dikkat et olur mu
zaten hasta olmaya meyilliyiz, gitsin geri gelmesin hastalıklar :1:
ya bu kilo işi de metabolizma olayı sanırsam
ben istemeye istemeye verdim, istememek mi lazım acaba :9:
kızlar yoğun çalışıyorlar bilirler gerçi
benim bir arkadaşım da karatay diyetiyle kilosu neredeyse yarıya indi nagihancım :34:

iyi geceler kızlar
koçişle azcık aşk yaşayalım dedik :17::17::17:
12 den sonra uyanmayan kızımın gözleri faltaşı gibi açıldı:9::9::9:
uyuttum 2 dk sonra yine uyandı :1::1::1::1:
şimdi koçiş sallıyor yazık adama 2 gün sonra ist. uçuyoruz :9::9:
2 ay ayrı kalacagız bu gecede kızım işin içine etti :24::24::24:
Eyvaaah en korktugum sey! 1kere basimiza geldi ama onda da hata bizdeydi kapiyi kapatmadik bizim tikli de hemen duydu :)

:52::52::52::52:
çok güldüm yaaa
çünkü aynı şeyi bi kaç saat öncesinde bizde yaşadıkk:9::9:
Tarık Buğrada 22:30 da uyur 24:30 da uyanır
biz senin deyiminle aşk yaşamaya başladığımızda 23:30 civarıydı
tam mercimeği fırına vericez sıpanın heveeee diye sesi geldi:52:
biz tabii durduk bekledik kıs kıs gülüyoruz
o ufacık sesi duyup gülmeye ve çene yetiştirmye devam etti
mercimek dışarda kaldı:52::52::52:
Gozlerimden yas geldiiii kiyamam askiniz yarim mi kaldiiii Tarik Bugra kardes istemiyor bir sure dogal korunma yontemi bu sekerim :)
Bazen omerin onunde sariliyoruz ya da dans fln ediyoruz pismis kelle gibi siritiyor sanki anliyor gorursunuz ben de capkin olayim da diyor :)
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
TatliCadi

yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızzzz:ssz::2:
2 ziyaretçi iyiki sizler varsınız:3:

kızlarr ben bu gün oğluma kereviz yaptım ama ben tadını hiç beğenmedim
Tarık Buğra da 4 kaşıktan sonra öğğğğ yaptı
yanlız yaptığım kereviz portakallıydı netten tarifine bakıpta yaptım ama olmadı yani beğenmedim:44:
sizler nasıl yapıyosunuz kerevizi..havuç,patates ekleyerek yapmıştım daha önce onuda sevmemişti
birde bu kereviz dolaba mı konur:27:
daha önce kereviz kullanmadık hiç eşimde bilmiyo bende ikimizde sevmiyoruz
bana bi anlatıverin şekerler:34:
tatlim ben corbasina kereviz havuc patates ve sogan koyup haslayarak yapiyordum
Gecen sefer portakal suyuyla yaptim baya sevdi
Ama omerin sevmedigi pek birsey yok referans alinir mi bilmem
Keci sutunu sevmiyor sadece
Sanki kokusundan tiksiniyor gibi daha agzina koymadan iyk yapiyr

Sevdigi birseylerin icine katsan kerevizi? Sirf c vitamini olsun diye?
Sonra tekrar denersin israr etmemek lazim
bebişlerine muhallebi yapan arkadaşlar şeker koyuyor musunuz? birde kıvamını kaşıkla mı biberonla mı yenecek şekilde yapıyosunuz?
Ben bugune dek hic seker kullanmadim bazen pekmez kattim
Omer civik sevmediginden koyu kivamli yapiyorum
Zamansiz bir sekilde uyumussa ama acsa civik yapip veriyorum ama cok nadir

Kizlar bende hic regli belirtisi yok
Pazar gunu 2 hafta olacak
Nasilsa kaza olmadi diye suphelenmemistim ama icime kurt dustu
Ya patlak catlak birseylere denk geldiysek naparim ben ya
Cuma saati dua edecegim hayirli olan neyse o olsun ama oglumu 2yasina kadar emzirmeme musade etsin Rabbim :(

Bu arada Omer yakama saldirip memeyi aramayi ogrendi
bulamayinca buldugu yeri emiyor :s
Gogsumun kenarina bir yapisti ben cekiyorum o cekiyor mosmor oldu
O kadar guclu cektiklerini tahmin etmemistim ya etim kopacak sandim
Bir de oturarak emecek beyeefndi
Yuzyuze dizime oturtuyorum oyle emiyor:3:
Gece haliyle kendini tutamiyor zorlaniyor yigiliyor memenin ustune
Rabbim musaade et oglumu emzireyim doya doya buyuteyim ama ne gelirse sendendir verecegine de gul gibi bakarim :s
Bu arada kesin isten kovulurum damizlik gibi her sene bi tane :p

valla böyle bilinçli insanlar tanımak beni inanılmaz mutlu ediyor...ayağımız ağrıyor ortopediste bende yarın alıcam.....

kızlar selam...yarın oğluşum kan vericek doktor kontrolü var....ben kasılmış durumdayım...ayrıca yarın yürüteç alıcam ama yürüteci olan annelere sormak istiyorum halıları kaldırdınız mı...yani yürüteç halının kenarlarına takılınca risk teşkil etmiyor mu?fazla mı endişeli bir tip oldum ne?

cnm benim evimde kapı eşiklerinde setler var
bırak halıyı onlar bile sorun olmuyorrr
keşfedince zıplaya zıplaya geçiyor oralardannnn:1::1::1:
dikkat etmen gereken masa örtüsü sehpa örtüsü gibi çekebileceği şeylerrr
süs çiçeklerin varsa özellikle sim ilgilerini çekiyor çiçeklerin önüne engel koymannn
her türlü kabloya koşa koşa gidiyor kablolara dikkat etmennnn
Asya fırından kendini gördüğü için şap şap vuruyor fırın sıcaksa koyma yürütece gözden kaçar Allah korusun
mutfaktaki tüm mutfak önlüğüm minik el havlularım talan ediliyorr....
birde çekmeceler açılıyorr içleri dağıtılıyorrr
geçen odasındaki dolabının kapağını kapatırken elini sıkıştırmıştııı azıcık göz kulak ollll tatlımmm
halııı en zayıf halka tehlike sırasındaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Cnm senin diyetisyenin adı soyadı neydi?Erdeme gidecektim ama dr. ctesi çalışmıyorrrr.O yüzden senin gittiğin polikliniğe gideceğim soyadı demir mi?

Randevularda 28 aralık yada 7 ocakta varrr.çok uzun yahu...:50:

Ev isi yemek camasir derken yaslanip gidiyoruz valla yaaa:37:
Okis hanim sabah siftahini atti kakasiyla acilis kakali oldu ama insallah geriye kalan gunumuz guzel gecer:51:
babamiz giderken kiz kaka yapmis annesi diye beni uyandirdi ebe adam gitmeden degistirseydinya diye soylene soylene kalktim iyikide degistirmemis eline yuzune bulastirirdi:1:neyse bi baktim heryerden cikmis demekki daha erken yapmis kucuk hanim kakaiyi temizledim ama bez baglamadim esofmanini giydirdim hem biraz havalansin hemde banyoya sokayim yikayim bari dedim kombiyi iyice yukselttim ufoyu yaktim suyu actim banyo isinsin diye o sirada wc ye gireyim dedim:37:bi geldimki hnm in esofman yok bacaginda cikartmis atletindeki kakayi once nevresime sonrada yorgan kilifina bir guzel bulastirmis sonra aldim kizi kendi odamda tirnaklarinida keseyim diye bu arada sizin tirnak kesme sikliginiz ne?ben 3-4 gunde bir kesiyorum yoksa beni cirmaliyir kendine zarar vermez hanim aska gelince cacimi basimi yoluyor
tirnaklarini keserken kendi yatagimida kaka yapmasin diye altina havlu koydum ohhhhh onada bir guzel cisini yapti neyse artik yikadim yatirdim o mis gibi sicacik mamasi i iciyor bense nereden baslayim diye karar vermeye calisirken yine kendimi pc basinda buldum:30::17::26:
Kizlar bu arada cok olmamak kaydi ile bebeciklerinizin kusmasini dert etmeyin benimki bi kussa balgami cikartacak ama kusmuyor yavrum neyse bizden bugunluk bu kadar opuyoruz sizleri:54::54:gideyim de mesaime baslayim:1:
Kolay gelsin şekerim sana. İşimiz bu işte ne yapalım ben de altını değiştirirken çok zorlanıyorum hele bir de kaka yaptıysa vay halime. Ağayını itiyo, yana dönüyo, elini atıyo ,kendini kasıyo ortalık kakadan geçilmiyo. Neden böyle yapıyo bilmiyorum.
Tırnak olayına gelince ben de 3 günde bir kesiyorum ama yine de kendini tırmalamayı başarıyo. Bizimki bana değil de kendine zarar veriyo mazoşist sanırım.
KIZLAAAR MÜJDE....
Hayırlı olsun dişiniz bizde daha 1. yokken diğerleri 2. leri pırtlatıveriyo.
Eyvaaah en korktugum sey! 1kere basimiza geldi ama onda da hata bizdeydi kapiyi kapatmadik bizim tikli de hemen duydu :)

Gozlerimden yas geldiiii kiyamam askiniz yarim mi kaldiiii Tarik Bugra kardes istemiyor bir sure dogal korunma yontemi bu sekerim :)
Bazen omerin onunde sariliyoruz ya da dans fln ediyoruz pismis kelle gibi siritiyor sanki anliyor gorursunuz ben de capkin olayim da diyor :)

tatlim ben corbasina kereviz havuc patates ve sogan koyup haslayarak yapiyordum
Gecen sefer portakal suyuyla yaptim baya sevdi
Ama omerin sevmedigi pek birsey yok referans alinir mi bilmem
Keci sutunu sevmiyor sadece
Sanki kokusundan tiksiniyor gibi daha agzina koymadan iyk yapiyr

Sevdigi birseylerin icine katsan kerevizi? Sirf c vitamini olsun diye?
Sonra tekrar denersin israr etmemek lazim

Ben bugune dek hic seker kullanmadim bazen pekmez kattim
Omer civik sevmediginden koyu kivamli yapiyorum
Zamansiz bir sekilde uyumussa ama acsa civik yapip veriyorum ama cok nadir

Kizlar bende hic regli belirtisi yok
Pazar gunu 2 hafta olacak
Nasilsa kaza olmadi diye suphelenmemistim ama icime kurt dustu
Ya patlak catlak birseylere denk geldiysek naparim ben ya
Cuma saati dua edecegim hayirli olan neyse o olsun ama oglumu 2yasina kadar emzirmeme musade etsin Rabbim :(

Bu arada Omer yakama saldirip memeyi aramayi ogrendi
bulamayinca buldugu yeri emiyor :s
Gogsumun kenarina bir yapisti ben cekiyorum o cekiyor mosmor oldu
O kadar guclu cektiklerini tahmin etmemistim ya etim kopacak sandim
Bir de oturarak emecek beyeefndi
Yuzyuze dizime oturtuyorum oyle emiyor:3:
Gece haliyle kendini tutamiyor zorlaniyor yigiliyor memenin ustune
Rabbim musaade et oglumu emzireyim doya doya buyuteyim ama ne gelirse sendendir verecegine de gul gibi bakarim :s
Bu arada kesin isten kovulurum damizlik gibi her sene bi tane :p

Canım sen neden test yapmıyosun meraktan çatlatmak mı istiyosun bizi?

Back
X