• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

melegim__seninle burda bu saatte karşılaşmak ne güzel canım..
dün gece gelemedim senide göremedim çok özlemiştim:14:
ne iyi oldu böyle:14::14:
öptüm:54:

Senide gormek guzeldi di di ama ben hemen cikmak zorunda kaldim malum Mahir birakmadi..neyse o aralikta yemek pisti. Mahir beye birseyler yedirdim ve uyuttum...zaman nasil geciyor anlamiyorum huppp diye gecip gidiyor..
Bende gece sohbetine epey alismisim, gozum seni goremiyince merak ediyorum dogrusu sekerim, gel ama gelmemezlik yapmaki gozum yollarda kalmasin dimi..olsun ama bir guzel uyumussunuz, yarasin ins.bol bol sut olsun ins.
Birde bu dis hediginin orda degisik yapildigini soylemissinde bende 10 yil once yigenimin dis bugdayinda bulunmustum ve dedigin gibi olmustu yani ne stikerlar ne magnetler nede minik hediyeler vardi..cupcake de yoktu hatta :)) zamanla degisiyor cnm bbence istanbula ozgu bir durum degil..

Ahhh canımcım,,kızımın senin gibi bi teyzesi olsaydı da yapıverseydi diş hediğini...
Vakitsizlikten yapmadım ben,,hoş bizde dişini ilk gören hazırlar hatta ama yengesi gördü oralı olmadı bile:1:
Adet falan değil,istiyorsan yaptırırsın hepsi bu şekerim..Çok albenili şeyler var,sonu yok bu işlerin..
Herkes bütçesine göre beğendiği şeyi yapıp geçiyor..Zaten amaç ilerisi için birkaç güzel hatıra sadece...
İnsan bebeği için en güzelini istiyor doğal olarak:16:

anladım canım benimde çok hoşuma gidiyo o pastalar ama ben burda görmedimde o yüzden sorum dedim:)
çok güzel anı olarak kalır..
ah siz istanbullular:1:
sizi asortikler sizi:1::1:

nagişim okuyordum ama yazamıyorum ece durmuyor sağolsun. biliyorum yaren nurun bünyesi çok zayıf güçlensin diye yediriyorsunda bu kadar pekmez fındık ağır gelmezmi zamanla böbreklerini yormazmı yavrumun . doktora danıştınmı. bende senin gibi düşünüyordum pekmez çok içsinki demire iyi gelsin, iştahı açılsın diye ama izmirdeki doktor kızmıştı vücudu yediklerini hazmetsin diye ne kadar çok çalışacak yorulacak organları, sonra zamanla vücudda birikim yapıp ters etki eder demişti. ne bilim yanlış yönlendirmek istemem seni sadece bildiğimi paylaşayım dedim

yok cnm benim neden yanlış anlayayım sağol fikirin için. ben dr. tavsiyesiyle veriyorum zaten özellikle enf. hast. dr.umuz vermişti daha önce yazmıştım.dut pekmezini,fındık,ceviz,bademi,kuru meyveleri de günlük+günlük muhakkak 1 yumurtayı da çocuk dr.umuz verin demişti cnm.Ben de güvenerek verdim bugüne kadar.4 ayından beri yumurtayı hergün yer mesela+1 tatlı kaşığı pekmezi. ilave olarak keçi boynuzunu da bağısıklık sistemi için diğer dr. verdi.ikisi de problem olmaz dedi.bilmiyorum karışık mı oldu ama müşterim var hızlı yazdım biraz.:54:

anladım canım benimde çok hoşuma gidiyo o pastalar ama ben burda görmedimde o yüzden sorum dedim:)
çok güzel anı olarak kalır..
ah siz istanbullular:1:
sizi asortikler sizi:1::1:

Sorma walla,üsengeçliğin adını asortiklik taktın demek:1:
Bizim memelekette diş buğdayı karılır(dişi gören hazırlar) ve bu davete gidenler,
bebeğe sadece beyaz şeyler götürürler,,hatta genelde don atlet falandır,,bütün dişleri beyaz çıksın diye
böyle yapılır...Ama ben bunu eşiminin tarafına anlatsam aaa bizde de böyle diye birsürü şey uyudurlar diye çaktırmadım
yemeğe çağırdım herkesi yaptım walla..Geçengünkü don muhabbetinde sorucaktım kızlara trakyalılık var mı sizin kaynanalarda diye:1:
Birde don giysin donansın derler...Don önemlidir bacılar:1:Ben eve gidiyorum:3:,,herkese donsuz geceler:1:

Nagis cnmcim ben nisan pastami peckoda yaptirmistim, atalar rahmanlarda idi. kisi sayisina gore degisiyor fiyat ve ayrica pastalari cok guzel oneririm sanada bir arastir istersen

pasta imdadıma zada koştu.sağolsun varlsun.Allah razı olsun.İnş. dediği pastaneye yaptıracam.pasta resmi mailini attım.cnm arkadaşım.

mutlu annemden posterim,stıckerim, ve birşey daha eklenecek kovalara yapışması için onların taslağı hazır.çıktılarını alıp kurdanları yapacam.

kova siparişi vereceğim.

diş hediği koymak için nasıl bardaklar almalıyım sizce?yada siz nerelerden aldınız?annezeynep?

herşeyi bir an evvel hayata geçirmem gerek...:44:

kızlarr ömerin kutlamalarında kullanmak üzere evime ve mutfak eşyalarıma uygun olsun diye krem rengi ferforjeye takmıştım ya kafayı
bugün işten izin alıp ikeaya ve english home'a gidip seriyi baya tamamladım
tepsi geniş tabak peçetelik dilek ağacı derken baya toparladım şimdi hedefim bunların kenarına mavili yeşilli mat kurdelalı bayrakla renk katmak olacak
bir de pasta standı ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAYın cupcake standından bulmam lazımmmm

Eki Görüntüle 634073 Eki Görüntüle 634074 Eki Görüntüle 634075 Eki Görüntüle 634077 Eki Görüntüle 634078
bu da ikeadaki genelde ofislerde masaüstü için kullanıldığını gördüğüm 3 liralık çift taraflı çerçeve. bir tarafına ömerimin resmini koyup gelenlere hediye edeyim diyorum
ikea dan alındığı çok bariz olacak fiyatı da belli olacak sizce göze batar mı?
Eki Görüntüle 634079
Bence gayet güzel olur.
Ben kipa'dan 'bebekler için' metal renkte çerçeve aldım(hem magnetli hem de masa üstü kullanılıyor)
Süsleyecem ve doğum gününe kullanıcam(hem de 1.5 lira)
Süslemem tamamlanınca son halinin fotosunu çekip koyarım:34:
Kızlar dün burda pazar vardı..bi adam ahşap çiçek şeklinde minik poşetlerin içinde çerçeve satıyordu..üzerinde 2 tane minik Uğur böceği vardı..diş buğdayı için alsam mı diye düşündüm sonra vazgeçtim..40 Mevlüt'ünde dağıttığım hediyelerde çerçeve şeklindeydi..
Yalnız pazarda gördüklerim görüntüsüne göre çok çok ucuzdu 1 liraydı arkası magnetli çok hoşlardı şimdi almadığım için pişmanım hemde minik poşetlerin içindeydi üzerine kurdele bağlardım Tarık buğranın dişi çıktı çıktısı alırdım ama treni kaçırdım:2:

Bi boncuk daha gelmiş topiğimize maşallah çok güzel ismi gibi lavinya:nazar::nazar::nazar:

Ben enerjimi ufak bi temizliğe,jilliana ve en güzeli yavruma aktardım:16::27:

İyiym tatlım seni buralarda görünce daha iyi oldum:16:ayrıca geldiğin gün seni ve kayrayı özlediğimi yazmıştım canım ama gözünden kaçtı galiba..sende bana beni özlediğini yazarmısın:52:
Esmer güzelin çok şükür iyi teyzesi başına buyruk bi halde emekleyerek ev geziyo şu anda:)öpüyorum seni ve kayrayı

Tarık buğrada seni öpüyo teyzesi:54:herkesi ne güzel tek tek yazmışsın:16:
Bu gün okul yokmuydu şekerim

Geçmiş olsun canım..kuzun bi an önce eski sağlığına kavuşsun inş yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan

Canım diş buğdayında adet nasıl oluyo ben hiç bilmiyorum ama pastayı ben kendim yapıcam çok kalabalık olmuycaz nede olsa pasta adeti yoktur sanırım..güzel bi görüntü güzel bi hatıra ve damaklarda tatlı bi tat bırakmak içindir:1:

Okul vardı canım sabahçıyım o yüzden foruma öğleden sonra girebiliyorum:3:

seni unutmuş değilim bitanem.güzel gözlü mira'mın annesi.sağol arkadaşım.bizim bir reklam şirketi müşterim var.stickerleri falan oraya bastırmayı düşünüyorum.pazartesi bi konusacam...:54::54::54::54::54::54::16::16:

Sorma walla,üsengeçliğin adını asortiklik taktın demek:1:
Bizim memelekette diş buğdayı karılır(dişi gören hazırlar) ve bu davete gidenler,
bebeğe sadece beyaz şeyler götürürler,,hatta genelde don atlet falandır,,bütün dişleri beyaz çıksın diye
böyle yapılır...Ama ben bunu eşiminin tarafına anlatsam aaa bizde de böyle diye birsürü şey uyudurlar diye çaktırmadım
yemeğe çağırdım herkesi yaptım walla..Geçengünkü don muhabbetinde sorucaktım kızlara trakyalılık var mı sizin kaynanalarda diye:1:
Birde don giysin donansın derler...Don önemlidir bacılar:1:Ben eve gidiyorum:3:,,herkese donsuz geceler:1:

Ayy don dedin de aklima oglumun don akletli resmi var( beyaz degil ama ) 5 aylik iken cekildigi bak onuda ekliyim ben resimlere koyacagim zaman, bi gorun erkek adamin pazilarini..citoz oglumda bile var dusunun artik ne pazi oldugunu :))

Kızlar kimse kavanoz soruma cevap yazmamış yoksa artık beni sevmiyor musunuz:43::43::43::43:

Cnm ben gordum mesajini ama malum ingilterede kavonoz isi oraya uyarmi uymazmi bilemedim..sana en guzel tavsiyem ikea olur cunku en son oglum icin aldigim yogurt kavonozlari hem ucuzdu hemde cok sirinlerdi..belki cok sayida dusundugun icin daha uygun olabilir senin icin...
Senide cok seviyoruz lutfen oyle seyler deme sekerim uzulurum

$10.webp kızlar ömer yeni birini bulmuş galiba:)

Kızlar kimse kavanoz soruma cevap yazmamış yoksa artık beni sevmiyor musunuz:43::43::43::43:

kız seni sevmeyecezde kimi sevecez:1:aşk olsun...
umarım soruna cevap verebilmişimdir:1::1:

Teşekkür ederim şekerler ben de sizi seviyorum:16:
Meleğim ikea da çok güzel şeyler var teşekkür ederim tatlım. Ama hani ben dişim çıktı falan yazanlardan istiyorum.
Güvenilir site arıyorum tatlım:34:

çarşamba günü sabah 7 de kalktım benim oğlanın 2 yanağı da nar gibi kızarmış hemen yataktan aldım kıyafetlerinin üzerinden bile ateş çıkıyodu ateşini ölçtüm 40 derece ne yazık ki korktuğum başıma geldi oğluma benden grip bulaşmıştı, sonra doktor hastane tahlil derken bugün ateşi kontrol altına alabildik, yaz sıcaklarından bunalınca hep şunu söylüyodum aman kış olsun da soğuk olursa sıcaklığı arttırırsın, giydirirsin korursun çocuğu walla öyle değilmiş anne hasta olunca hoopp oğlana da bulaşıyo hastalık koruma falan dinlemiyo yazı mı özledim ne.....
neyse ki bugün iyi tatlı meleğim...
40dereceyi gören bir anne olarak çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım gelmiş geçmiş olsun inşallah

kızlar diş buğdayı için kavanoz almayı düşünüyorum bildiğiniz güvenilir bi site var mı?
Bir de ne kadar sürede getirirler acep?
tatlım pembe-butik sitesine bir baksana
bir de şekermasalı diye arat google'da
bir de bir de eminönü sarkhan yaz bu 3ünden fiyat aldım ben en ucuzu sarkhanda hatta birbirimizin adını verip herşeye beleşten bile ucuza yaptırabiliriz :3:

Kavanoz + Etiket : 1, 40 TL + KDV
Kavanoz + Etiket + Kurdele + Badem Şekeri : 1, 85 TL+KDV

benim kayınvalidem de nişandan 24 saat sonra vefat etti... sadece nişanda görebildim... ve 23 yıl aradan sonra doğan torununu göremedi... o olsaydı herşey bambaşka, çok daha güzel olurdu. mekanı cennet olsun Fatma aneciğimin...
mekanı cennet olsun
tek oğlu mu vardı? benim kayınvalidem oğlunun evladını görmeye çok özenirmiş çok şükür gördü bu hafta o bakıyor.

Hepsi çok guzel gule gule kullanın. Neden göze batsın ki bence cok hoş olur.
Ben english home dan almıştım. Yazmıştım ama yine yaziim dedim
biliyorum canım ama kalmamışşş internette de yok bana satsana 5 katına :10:

pasta imdadıma zada koştu.sağolsun varlsun.Allah razı olsun.İnş. dediği pastaneye yaptıracam.pasta resmi mailini attım.cnm arkadaşım.

mutlu annemden posterim,stıckerim, ve birşey daha eklenecek kovalara yapışması için onların taslağı hazır.çıktılarını alıp kurdanları yapacam.

kova siparişi vereceğim.

diş hediği koymak için nasıl bardaklar almalıyım sizce?yada siz nerelerden aldınız?annezeynep?

herşeyi bir an evvel hayata geçirmem gerek...:44:
paşabahçe bi lokma serisini tek geçerim!
ama şöyle bi durum var oldukça sadeler ben de sade sevdiğimden onlardan aldım süslü istiyorsan bir araştırayım tatlım
ben üzerine sadece nazar boncuğu yapıştıracağım çıkarınca da kullanabileyim diye

:9::9: kızlar ömer yeni birini bulmuş galiba:)
ALlah senin iyiliğini versin nasıl benziyor öyle bir an kendi oğlum sandım!!!:9:
tam eşim gelmişti yanıma küçük halii ona gösterdim bu kız kim ne zaman buluştunuz dedi :9:
öldürdün beni gülmekten yaa don don dediniz donuma kaçırmak üzereyim mutluanne dileğin gerçek olacak biraz daha gülersem:9: azraece altına kaçıran kadına kız verir misin yavrum?

Ben geldimmm ... İlk günümüz çok güzel gecti. Mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadım. Çok yorgunum. Dun gece zırt pırt uyandı meme diye. Allahtan önceki gece kutlamıştık sevgililer gunumuzu :) neyse sabah kalktık giyindik okula gittik. Kızımı aldılar benden kahvaltı ettiler. Ben de kameradan izledim. Ve cok tuhaf oldum. Hep guclu görunmeye calışıyomuşum meger cok zormuş. Ama yapcak bişey yok. Önünde sonunda bu ayrılıklar yasanacak. Bakıcı da baksa buyukanne de baksa aynı terane.... Neyse sonra uyku odasına gittik. Bugun sadece ortama alışsın diye ben de yanındaydım. Her zamanki gibi emzirerek uyudu 45 dk. Evdeyken yine emziriyorum uykusu acılmadan bi 45 dk daha uyuyo normalde. Ama emzirmedim. Oyun oynadık. Ve sonra öğle yemeğini yedi eve geldik. Zamanla saatler uzayacak ve ben daha az kalıcam yanında.

Yardım bekliyorum. Şimdiye dek hep emerek uyuyan kızımı emmeden kendi kendine uykuya dalmayı nasıl öğreticem ben? Bî sürü makale yazı metod ekol okudum ama uygulamada sınıfta kalıyorum. Püf noktalarınız var mı?
Ve bi yardım da hiç biberon almayan kızım sizce biberon alır mı? Bu konuda da yardım istiyorum.

Şimdilik kaçıyorum notebooktan girdiğimde tel tek yazıcam hepinize zira telefondan cok zor oluyo.

Muck muck
Canim benm oncekikle Allah kolayliklar versin defne miz hemen alisir yeni insanlara yeni ortama insallah hayatim bende okis in biberon almadan uyumasi icin cok ugrastim amma velakinnnn tam anlamiyla basarili olamadim :50:ama ek gida isi tam rayina oturdu ve mama yi daha az iciyor biberon olmadan uyumasi konusundada ayagimda salliyorum ac kalinca oyle bir alirki bineronu valla benimkine ne versen saldirir ackalinca

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
nagihan3005, BabyCeren+, TuRuNCu+, melegim34+, gunes1, sisaADA, ecesuelif+, ZADA+

ooohhhh kalabalığız. meleğim sen buralarda görmek ne hoş şekerim!!!

turuncu da, babyceren de, zada da, güneş1'de, ecesuelif'te, sisada'da, burda yemede yanında yat:1::1::1::1: Allah'tan daha fazla kişi yok.yoksa herkesi yazmak zorunda kalaccaktım:1::1::1:

mutluanne; nereye kayboldun bakim?

planner sen nerdesin? alışkın değiliz yokluğuna?

lavinya; bebişine masallah.çok tatlı:nazar:

bambucanım sağol cnm. rahatladığını duymak ne güzel. inş. çok faydalı olur. azra'ya ablan mı bakıyor?

şekerimşerbetim de gelmiyor o nasıl acaba?

lillac ile hiç karşılaşamıyoruz zaten kayıp gibi bişey.

pınarda da sanırım fazla aktif değil.
dilekmete ise hiç yok piyasada.

gören duyan bilenlerin haklarındaki bilgileri duvara yapıstırmasını rica ediyorum.

unuttuklarım için çok çok özür...
nagis cim beni unutmussunnnnn:43:usuldum cokkk:43:ama olsun benim vefali arkadasim zaten sen sormasan kise sormuyor beni neyse bir saat kadar once konustum sekerim serbetimle yatmaktan iyice agrilari artmis:14:ameliyat gunude pazartesi belli olacakmis canim simdilik durum bu

Kizlar okis hanim anneanne ye alisti annem sagolsun cok simartti simdi ne soz dinliyor ne susuyor istedigini alana kadar agliyor hayatta yapmam dedigim seyleri yaparoldum cok degisti yaaa anneanneyi emekleme pozuna sokup kadinin yakasina yapisip sanki kopek gezdirir gibi okis onde anneanne arkada yiruyorlardi:1:bendende bekliyor ayni performansi:24:aglaya aglaya salya sumuk kendini oksurtuyor sonra ogure ogure agliyor onceden hayir kizim gel buraya dedigimde gelen cocuk simdi sallamiyor beni:47:gelmesi gerektigi yeri gosterirdim hemen gelirdi hic ikiletmezdi simdi yine geliyor ama ikiletiyor bazen ikazlarim sert oluyor ama yinede anlamiyor elindki oyuncak vs her ne ise uc kez atma yada dusurme hakki olurdu sonra vermezdim ama annemler herattiginda versi hatun simdi egilip attiginin dususune bakiyor uyku meseleside annem uyutmak icin odaya girmesiyle cikmasi bir oluyordu bende gicik oluyordum simdi ben salla babam salla yok hanim direniyor uyumamak ocin yaaa neyse kizlar insan vucudunun ye iliklere alismasi ve adapte olmasi tam 21 gun suruyor o yuzden isi gucu birakacam okis hanim a fokus olacam yeniden eski duzenimizi yakalamam lazim
​turuncum kayra nasil canim?hosgeldin

Kızlarrrr yangınnnn varrrrr
Böyle yazdığım için yemek yakarak evi tutuşturduğumu zannetmeyin:1:
Yeğenim okul dönüşü ayağını burkmuş ananesine yani anneme sığınmış hastaneye doğru yola çıkmışlar sonrasında buraya gelecekler ama yemek yokk
Bu gün kociş eve geç gelicek diye yemek yapmamıştım:27:
Çok acil yemek yapmam lazım ama neee
Yemeksiz ev mi olur diye fırça yemek istemiyorum:27:

herkese güzel bir h.sonu diliyorum.evime meleğime kavuşmak üzere 10 dkya çıkıyorum.

mybabylove cnm yazdım sana görmedin sanırım:43: okiş anane falan gelince onların davranısından dolayı bazı davranısları değişmiştir. umarm düzelir cnm.Allah sağlık versin. çok takma kafana emi? şekerimşerbetime de çok slm söyle.öpüyorum.

annezeynep; cnm evet biraz süslü olabilir ama sade de olabilir aslında.ehehehhh.ben ne istediğimi biliyor muyum acaba? vet evet biraz biliyorum:)))

hepiniz kendinize iyi bakın canlar.fazla kaynatmayın...

harika bir h.sonu hepimizin olsun inş.

hejar sen nerelerdesin tatlım???ehehehhh:1::1::1:

Back
X