2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

merhaba
bende 2012 uzmanlıga gırecegım bolumum maliye.. ama henuz baslamadım calısmaya ,unutmaktan çok sıkılmaktan korkuyıorum sahsen

daha önce 2004te lise mezunu olarak gırmıstım 1aylık sıkı bir calısma proğ ile 79 almıstım ama düz lise mezunu oldugum için atanma durumum olmadı haliyle..

daha öncekı yıllarada gırmıs olanlar için ingilizce zor mu acaba uzmanlık sınavında?

bugün matematik çalışıcam kararlıyım başlıyorum birazdan. bazen motivasyonum yüksek oluyor çalışıyorum bazende o heves uçup gidiyor hiç çalışmak içimden gelmiyo, yarı yolda kalmış gibi hissediyorum kendimi günler geçiyor zaman tükeniyor. böyle olmayan günler benim bütün arkadaşların olsun...

bende 2012'de giricem tekrar ama uzmanlıktan girmicem bölümüm iktisat düz memurluktan giricem şimdiden hazırlanıyorum avaş yavaş acele etmiyorum ama aynı zamanda çünkü bu sene spk sınavınada hazırlanıyorum hayatımız sınav olmuş yaş kaç oldu hala çalış çalış

bende 2012 de alandan giricem sınava aynı zamanda düz memurluk da olucak tabiki....gelir uzmanlığı, iş müfettişliği hedeflerimden..genel kültür genel yeteneğim iyi geçen sene çalışmıştım, ingilizceme de güvenirim baya, alana da yazın başlıyorum kursla birlikte bir yılımı ayırıyorum inşallah iyi bi sonuç alır herkes.

ösym atamalarında yaş sınırı yok yai açıktan atama harici merkezi yerleştirmelerde yaş sınırı kesinlikle kalktı.

Dün temizlik vardı çalışamadım bugünde spor.Ama bahane yok birazdan oturup en az 1 saat çalışıcam:81:

dünde 1 saat çalıştım şu yasama bitmedi gitti offf :95:31 sayfa çıkardım sanırım 35 olur.Sonra yargıya geçicem matematiği boşladım :18:mayısta tarihede başlayayım diyorum Eylüle kadar bu hızla anca giderim Temmuzdada matematiğe başlıcam

ben çalşıamıyorum dei olucam .... kafamada bir sürü şey var aynı zamanda çalşıyorumda ... akşamda çok yorgun oluyorum
şu snvlardaki dengesizliği görüdükçe çalışmak hiç içimden gelmiyorum birileri bana ilham versinnnn

berryyy senın bölüm nedir?
süper başladın çalışmaya çünkü

2010 da istediğim gibi çalışamayıp hüsrana uğrayınca ders oldu maden yüksek mühendisiyim:97:

maden müh. güzel işler buluyor aslında .. özel şirkette çalşıyor musun ? şuan da bende aynı senın gibi düşünüyorum ama işte bu snvlardakı dengesizlikler çalışmamı etkılıyor .... heryer torpil var her yerde

ben çalışmıyorum birkaç teklif oldu son kez şansı mı deneyeyim dedim:2:özele girmeden devleti deneyeyim olmazsa 2.bebek düşünüyorumeşim özel diyorda ben bıktımerken değil çalışmak için

önlisans mezunuyum. bende çalışmaya başlamak istiyorum ama hiç vaktim olmuyo.
çalışıyorum akşam 6 da gidiyorum eve. yemek-masa ser,topla derken vakit geçiyo. birde kızım var. nasıl olacak hiç bilmiyorum.

benimle aynı durumda olan var mı ?? nasıl başarıyosunuz çalışmayı??
bu arada ;
berry benim eşimde maden mühendisi. devlet az sayıda maden mühendisi alıyor bildiğim kadarıyla:26:.sende mi mühendis olarak girmek istiyosun yoksa düz memurluk olsa da olur mu ?

Son düzenleme:
herkese başarılar öncelikle bende önlisans mezunuyum ve istanbulda oturuyorum bu sene dershaneye başlıyorum önerebileceğiniz bir dershane varmı ve ne zaman başlamalıyım

sen ne mezunusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…