2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

mrb arkadaşlar bende kpss 2012 ye hazırlanıyorum.lisans olarak.tarih konu anlatımı bitti sabahları 100 tane soru çözüyorum.öğleden sonra nasip olursa vatandaşlık dersinin konu anlatımına başlıycam.forma kimse gelmiyo galiba...burda birbirimize çalışma azmi vereceğimizi düşünüyorum..

hızlısın bayağa ben kendimi sıkmamak için yavaşım anayasadayım birazda geometri başlıcam bu gece

cnm bayadır tarih çalışıyorum ocak tan beri anca konular bitti.şimdi günlük 100 tane soru çözüyorum.yarında inşallah vatandaşlık konu anlatımına başlıycam.

hızlısın bayağa ben kendimi sıkmamak için yavaşım anayasadayım birazda geometri başlıcam bu gece

cnm bide konuları ne kadar bilirsen bil tarih çok nankör bi ders soru çözmezsen düzenli başarmak zor gerçekten ne kadar çok soru o kadar konular pekişiyo.

edayhan süper bende hazirana vatandaşlık,matematik konularını bitirmiş olurum umarım:26:

gnydn arkadaşım bence kopya flan düşünme kendine bi proğram yap atıyrm günde 1 saat not çıkararak başla..

Çalışma tarzı olarak ben sağlamcıyım özeti bir veya iki kaynaktan çıkarırım uzun sürer ama yazdığımı unutmam.mesela 2010 sınavına hazırlandığımm zamanki çoğu bilgi kafamda.Sindirerek çalıştıklarımı unutmam ancak aceleyle olanlar uçar.Özet bitince o konuyla ilgili kaynakladaki soruları çözerim.Sorubankalarını tararım sonra konulardan eksik kaldığım yeri tespit edersem özetleri okurum.

cnm sistemin güsel.bende not çıkararak hazırlanıyrm.ama tekrar gerçekten önemli.yoksa bilgiler uçuyo

bugün sabahtan yasama çalıştım özet çıkarmaya devam matematikten ise işçi problemlerini çalıştım soru çözmeye başladımakşamada ingilizca çalışıcam inşallah:78:

bugün sabahtan yasama çalıştım özet çıkarmaya devam matematikten ise işçi problemlerini çalıştım soru çözmeye başladımakşamada ingilizca çalışıcam inşallah:78:

güsel cnm bende sabah 100 tane soru çözdüm tarihten.birazdan anayasa dan ilk konunun özetini çıkararak başlıycam.matematiği eşimle halletmeyi düşünüyorum.önümüzdeki ay başlıycam inşh.

bende bugün tarih çalıştım. tarih hemen unutuluyor en iyisi özet çıkararak çalışmak o zaman biraz daha kalıcı oluyo herkese iyi çalışmalar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…