2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

merhaba bende 2012 ye hazırlanmaya başlamayı düşünüyorum önlisanstan giricem bu sene 79 aldım çok düşük 2012 de en az 90 almam lazım biraz zor ama olması lazım burda birbirimize destek olursak başarırız bende önce tarih ve matematiği halletmeyi düşünüyorum

ben dershaneye gitmedim,evde kendim çalışarak 92 aldım,daha yüksekte olabilirdi ama bazı sorular yetişmedi...istedikten sonra yapılamayacak bişey yok

puan cok ii helal olsun evde rahatlıktan kıçımızı kaldırmıyoruz zor geliyo işte:) sadece düzenli mi çalıştın cnm nasıl oldu bu iş?

Kızlar bende kpss ye gırcem ama 2012 de ,temel bilgilerimi unuttum gibi birşey, hangi kitapları almam lazım nasıl çalışmam lazım bilgi verirmisiniz

Allah nasip ederse bende giricem kpss ye lise çıkışlı olarak 2012 de,,,
Şimdiden çalışıyourm...
Dileğim inşallah hepimiz yüksek not alıp gönüllerimizdeki yerlere yerleşmemiz...

izmirperisi nerden başladın çalşmalara bize çalışma hevesi aşılasana azıcık

Ben seneye ygs ye de girceğim için ilk matematikten genel konuları çalışıyorum...
Matta en zorlandığım konu olan Problem sorularını çözmeye çalışıyorum...
Okulum çok yoğun haftada 46 saat okuldayım... Öyle olunca taibiki sistematik bir çalışma olmasada
çalışıyorum...

bende hem ing. çalşıyorum hem kpss çalşıyorum hemde .... iş yerinde çalşıyorum ama kafama koydum kpss atanıcam.......... şimdiden başlamak en iyis sakin sakin çalışmak ...

bende hem ing. çalşıyorum hem kpss çalşıyorum hemde .... iş yerinde çalşıyorum ama kafama koydum kpss atanıcam.......... şimdiden başlamak en iyis sakin sakin çalışmak ...

En güzeli...
Şimdiden başlarsak daha gzüel bir sonuçla karşılaşırız...

eğer istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam edecekseniz tabiki erken başlamak iyi.ama koparsa son zamanlar salarsanız hiç bir anlamı kalmaz..
ben ilk aylarda çalıştım son aylar çalışmadım berbat bi puan aldım
ama son 3 ay adam gibi çalışıp çok güzel puan alanları biliyorum

Turk dili ve edebiyati lisans mezunuyum. Formasyonum yok. Kpss b gurubu sinavina girmak istiyorum. Anladigim kadariyla 2012 de yapilacak sinav. Her yil kpss b gurubu iki yilda bir mi yapilir?

Diyelimki kpss b gurubu 2012 sinavindan puanimi aldim
kadro aciklayan her kuruma basvurabulirmiyim yoksa hangi lisans bolumunden alim yapacaklarini belirtiyorlar mi?

Vkvi olarak her kuruma basvurabilirmiyim ( veri hazirlama kontrol isletmeni)

Hangi kurumun ne zaman ve ne kadar kadro actigini tek tek kurumlarin siteleriwnden mi takip etmem gerekir?

Milli egitim mudurluklerinde
Nufus mudurlujlerinde
Valilik ve belediye de
Kutuphanede trt de
Vb yerlerde en alt derece memur olmak icin kpss b gurubu sinavindan iyi not almak varsa mulakati gecmek yeterli olur mu yani bolumum nedeniyle basvuramayabikirim diye korkuyorum.

Bir bilen bu isten bir anlayan varsa yardim ederse bende ona dua ederim. Yardim etmek isterdim ama bilmiyorum diyenlere de dua ederim yardim etmek istemeniz bile yeter.

Eger lisans

merhabalar kpss b grubu çift yıllarda yapılır 2010da yapıldı şimdi 2012 de yapılıcak. Puanınızı aldıktan sonra yayınlanan kılavuzdan bölümünüze uygun yerleri yazabilirsiniz pek çok bölümden alımlar oluyor mühendislik psikolog vb.vhki olarak bazı yerlere başvurabilirsiniz çünkü bazı vhki ler belli bölümleri kapsıyor.Eğer kpss b den bahsediyorsanız tek tek kurumların sayfasından takip etmiyoruz osym sitesinden yayınlanan kılavuzdan takip ediyoruz.Başarılar dilerim

Selam;
Ben de kpss 2012 ye hazırlanmaya başladım.Matematik çalışıyorum.Kimya bölümü mezunuyum ve daha önce özel sektörde çalıştığım için hiç düşünmemiştim kpss ye girmeyii.Yaklaşık 2 yıldır çalışmıyorum.Doğum,bebek bakımı derken...
Şu anda da hamileyim ve 2 haftaya kadar Allah nasip ederse doğum var.Bu şartlarda nasıl çalışır,ne yaparım bilmiyorum ama özel sektör şansım artık çok az onu biliyorum ve iş hayatına dönmek istiyorum.
Yani sınava İlk defa gireceğim.Çıkmış soruları incelediğimde hiç de hafife alınmayacağını ve şansım olması için çok yüksek puan almam gerektiğini gördüm.
Kısacası burdan birbiirimize destek olursak hepimizin motivasyonu yükselir ve de payşalımlarla gözden birşey kaçırmamış oluruz.
Şu sıralar pek çalışamıyorum tabi...
Herkese kolay gelsin...

Selam;
Ben de kpss 2012 ye hazırlanmaya başladım.Matematik çalışıyorum.Kimya bölümü mezunuyum ve daha önce özel sektörde çalıştığım için hiç düşünmemiştim kpss ye girmeyii.Yaklaşık 2 yıldır çalışmıyorum.Doğum,bebek bakımı derken...
Şu anda da hamileyim ve 2 haftaya kadar Allah nasip ederse doğum var.Bu şartlarda nasıl çalışır,ne yaparım bilmiyorum ama özel sektör şansım artık çok az onu biliyorum ve iş hayatına dönmek istiyorum.
Yani sınava İlk defa gireceğim.Çıkmış soruları incelediğimde hiç de hafife alınmayacağını ve şansım olması için çok yüksek puan almam gerektiğini gördüm.
Kısacası burdan birbiirimize destek olursak hepimizin motivasyonu yükselir ve de payşalımlarla gözden birşey kaçırmamış oluruz.
Şu sıralar pek çalışamıyorum tabi...
Herkese kolay gelsin...

Merhaba confusenasılsın bende calısmaya baslıcam ama formasyonum yok once formasyon ıcın alese gırmem lazım olabılır..Bende yenı evlıyım memur olduktan sonra bebek planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…