2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

quietnrkn, mat türkçe onlardan korkmuyorum dediğin gibi. şimdi açtım tarih çalışayım diye birde şey sormak istiyorum elimde uzman kariyer yayınlarının seti vardı benim, geçen yıl ortaöğretime girmek istedim aldım ama 1 sayfasını bile açmamışım setin üstünde lisans-önlisans-ortaöğretim falan hiçbirşey yazmıyor. şimdi her sınavda gk-gy var ama ortaöğretime sordukları gk-gy ile lisansa sordukları gk-gy arasında fark vardır illaki. ama gk-gy için set alırken ben bir ayrım görememiştim. bunu nasıl halledicem peki

şöle hallediceksinki ilk sayfandan itibaren çalışmaya başlıyosun
üstünde bişey yoksa çalışabilirsin.zaten soru sayıları ortaöğretimde daha fazla oluyo diye biliyorum.bi kaybın yok yani.ortaöğretimde akdeniz bölgesi iklimi nedir diye sorar.lisansta türkiyenin turzim cenneti olan bölgesinde görülen ılıman iklim tipi nedir diye sorar

laf kalabalığı yani sıkıntı olmaz senin için

Son düzenleme:
tşk ettim. evet illaki bir farklılık olucaktır, konularda aynı olduğuna göre anlatım biçimden kaynaklı sorular gelebilir. hadi hayırlısı, çalışmaya başladım. inş devamını getirebilirim

tşk ettim. evet illaki bir farklılık olucaktır, konularda aynı olduğuna göre anlatım biçimden kaynaklı sorular gelebilir. hadi hayırlısı, çalışmaya başladım. inş devamını getirebilirim

başladıysan yarısı bitmiş demektir.rakiplerin çok fazla onu düşün ona göre çalış
kolay gelsin

mat. e çok az bakmştm daha geometride bakmadm kızlar. dün geçen senenin mat sorularını çözüym dedm. bakmadığm konularla ilgili soruları boş bırktım. 20 dğru 5 ynlş çıktı. başalgnç için iyi sanrm. ingilizce okuyorm ben.. yıllrdır mat görmemeiş biri olarak:)...

siz deneme testleri yapıomsnz evde?

topiğimi çok ihmal ettim biliyorum ama çalışıyorum ara ara hukukun temel kavramlarının yarısındayım sonra Anayasa kısmına geçicem önceliği eksik olduğum konulara veriyorum
Tarihe ise hafiften başladım okuyorum hatırlamaya çalışıyorum

slm kızlar bende geldım aranıza.gecen sene mezun oldum ve tabırı caizse eşekler gibi çalısmak zorundayım 1 sene daha katbedersem bunalımdan öleceğime eminim cünkü:18:

slm kızlar bende geldım aranıza.gecen sene mezun oldum ve tabırı caizse eşekler gibi çalısmak zorundayım 1 sene daha katbedersem bunalımdan öleceğime eminim cünkü:18:

hoşgeldin canım çoğumuz tarihi bitirdik bile haberin olsun

yardımcı oluruz canım sen yeterki iste
canım su karekok yayınlarının 0 matematık kıtabını aldım ıyımı yapmısım yada ne yapmalıyım?komık gelecek ama sözelcı mantıgıyla matematığı bıle ezberlyorm bır soruyu cozuyorum sayılarını bıraz degıstr cozemıyorum

doğrudur canım ezbere şartlısınız çünkü.bende ezber yapamam
matta çok basit formüller var onları ezberle bide bol bol soru çözüceksin.bulmaca çözer gibi.ben dün sinir oldum kardeşime oturdum mat-geo test çözdüm

sağol canım.birde kpss de hangı konulardan cok cıkıyor ve benım yapabıleceklerm nelerdır hangı konulardır bır eleme yapıp oyle ilerleyeyım barı ne dersınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…