quietnrkn, mat türkçe onlardan korkmuyorum dediğin gibi. şimdi açtım tarih çalışayım diyebirde şey sormak istiyorum elimde uzman kariyer yayınlarının seti vardı benim, geçen yıl ortaöğretime girmek istedim aldım ama 1 sayfasını bile açmamışım setin üstünde lisans-önlisans-ortaöğretim falan hiçbirşey yazmıyor. şimdi her sınavda gk-gy var ama ortaöğretime sordukları gk-gy ile lisansa sordukları gk-gy arasında fark vardır illaki. ama gk-gy için set alırken ben bir ayrım görememiştim. bunu nasıl halledicem peki
tşk ettim. evet illaki bir farklılık olucaktır, konularda aynı olduğuna göre anlatım biçimden kaynaklı sorular gelebilir. hadi hayırlısı, çalışmaya başladım. inş devamını getirebilirim
slm kızlar bende geldım aranıza.gecen sene mezun oldum ve tabırı caizse eşekler gibi çalısmak zorundayım 1 sene daha katbedersem bunalımdan öleceğime eminim cünkü:18:
hoşgeldin canım çoğumuz tarihi bitirdik bile haberin olsun
evet canm okudum az önce ama ben zaten tarıhçıyım ordan sorunum yokta matematık sıkıntım var işte elimi kolumu soğutanda o benımmmmmmmm
canım su karekok yayınlarının 0 matematık kıtabını aldım ıyımı yapmısım yada ne yapmalıyım?komık gelecek ama sözelcı mantıgıyla matematığı bıle ezberlyorm bır soruyu cozuyorum sayılarını bıraz degıstr cozemıyorumyardımcı oluruz canım sen yeterki iste
canım su karekok yayınlarının 0 matematık kıtabını aldım ıyımı yapmısım yada ne yapmalıyım?komık gelecek ama sözelcı mantıgıyla matematığı bıle ezberlyorm bır soruyu cozuyorum sayılarını bıraz degıstr cozemıyorum
canım su karekok yayınlarının 0 matematık kıtabını aldım ıyımı yapmısım yada ne yapmalıyım?komık gelecek ama sözelcı mantıgıyla matematığı bıle ezberlyorm bır soruyu cozuyorum sayılarını bıraz degıstr cozemıyorum
ankara canım ay bana tavsıyen varmı canım yaaaaaa mat konusunda mesela en kolay kaynak hangısıdır nerden baslıyımsen hangı sehırdensın
sağol canım.birde kpss de hangı konulardan cok cıkıyor ve benım yapabıleceklerm nelerdır hangı konulardır bır eleme yapıp oyle ilerleyeyım barı ne dersınız kızlardoğrudur canım ezbere şartlısınız çünkü.bende ezber yapamam
matta çok basit formüller var onları ezberle bide bol bol soru çözüceksin.bulmaca çözer gibi.ben dün sinir oldum kardeşime oturdum mat-geo test çözdüm
ankara canım ay bana tavsıyen varmı canım yaaaaaa mat konusunda mesela en kolay kaynak hangısıdır nerden baslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?