2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

kızlar yaa bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

kpss de mezuniyete göre hangi alanlarda tercih yapabileceğiz
bu konuda bir liste tablo bulamadım internette
nerden bulabilirim biliyomusunuz

ben önlisans turizm seyehat işletme meznuyum; bu durumda kpss kazanırsam atanabilirmiyim
eğerki zorsa hani bu bölüm kabul edilmiyorsa boş yere sınava hazırlanmayayım dimi

kızlar üşenmeyin çalışın bu sene sonunda hepimiz bir ohh!! diyeceğiz... süper olcak süper!

ben tatilden döndüm her gün tarihten bir ünite bitiriyorum.. defterime notlar alıyorm. tarihi çok sindirerek ilerliyorm. aynı zamanda aralarda geometri bakıyorm. böyle böyle ikisi aynı anda bitecek umarım. sonra coğ. ve vatandaşlık var sırada... türkçe mat zaten bitirmiştm kabataslak ondan sonra full sorulara vericm kendimi.. ama bide eğitim bilimleri var tabi.. ona da gelecek ay zaman ayırmayı düşünüyorum.. programsız olmuyor. kendinize bir alt sınır belirleyin kızlar.. herkes kabataslak çalışmaları bitirsin burada soru savaşı yaparız bir iki ay sonra

Canım sen maşallah hızlı başlamışsın.Sen bu gidişle en az 90 'la kapatırsın gibime geliyor.İnşallahta öyle olur.Bende seneye A grubundan gireceğim ama Muhasebe bölümünden ve o kadar çok konum varki anlatamam.Öncelikle yaz sonuna kadar bende GY-GK konularını bitirmek istiyorum ki alan derslerime çok vaktim kalsın.Bu arada kısmetse ocak ayında doğum yapacağım ve doğumdan sonra bu kadar çalışmaya vakit bulamayacağım.Ben kararlıyım bu sınavi ya geçicem ya geçicem artık yeter özel sektörde evli ve çocuklu ( ocakta olacak kısmetse ) bayan olarak daha fazla çalışamam memur olmam şart.Az olsun belli saatli olsun.ALLAH'ım kim ne istiyorsa onu olsun bende dahil aminnnnnnn

vatandaşlıktan hukukun temel kavramları özetindeyim bende ağır gidiyorum tatil dönüşü tarihe başlıcam

tarih o kadar canımı sıkıyor ki.... vatandaşlık da öyle olacak büyük ihtimal... ama ilerlemeye çalışıyorum kendi çapımda. aslında tarihi okumasından ziyade deftere not almam çok zaman alıyor.. not almayı bırksam mı diye düşünüyorm... bir yandan da böyle başladm böyle bitsn diyorm.. kararsızım şuan..:26:

Canım daha çok uzun bir süreç var önümüzde.Amacımız çok sıkmadan çalışmak.Sen en güzeli yapıyorsun Tarih ve çoğrafya gibi sözel dersler not alarak çalışıldığında faydası daha büyük olur.Sen sakın canını sıkma en doğru şekilde çalışıyorsun ama yavaş yavaş.

kızlar ben size sorum var eşim meslek lisesi mezunu ve şu ay nedense birden kpssye girmek istediğini söyledi ama bildiğim kadaryla lise mezunlarına bu yıl sondu.sizden bilgi almak istiyorum birde kpssye nasıl hazırlanmalı önerebileceğiniz kitaplar varmı senelerdir matematik görmedi.benmde bilgim yok size sormak istedim

Kimseler yok mu :44: arkadaşlar bende bugünden itibaren kpss ye çalışmaya başlıcam bende katılabilir miyim bu topiğe.hazırlık kampı şeklinde olsa süper olurdu.benim branşım okul öncesi öğretmenliği.ekim ortası da dersanem başlayacak.herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar matematik ve geometri konusunda sorularınızı her zaman gönderebilirsiniz, seve seve cevaplamaya hazırım...

merhaba arkadaşlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldnz sefa getirdnz.. şimdilk burdaki durum genel olrk şöyle: herkes kasıma kadar tüm konuları şöööyle bi tekrar ediyo kasmdan sonra kendimizi testlere veriyoruz... kasıma kadar pek hareket yok topiğimzde sanrm..
bu arada ben türk. mat. ve tarihin yarısını kabataslak olrk bitrdm.. bu ayın sonuna kadar trihn tamamı ve coğ. ı bitirmeyi düşünüyorm. sonrada vat. ve eğitim bilmlerine başlıcm.. sonra gelsin testler hakkımızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
ben de çalışmaya başlıcam ramazandan sonra bakalım bu sefer çok yüksek bi puan alıp şak diye istediğim yere atanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…