- 20 Ekim 2009
- 4.434
- 4.964
- 723
burada çalışanlar ünv. mezunu mu acaba? ben lise mezunuyum şu anda atama bekliyorum inşallah ya rabbi. (amin) olmazsa kasımda bir atama daha var malum. o da olmazsa bende diğer sınava daha sıkı hazırlanayım diyorum. her sene diyorlarki son lise mezunlarına yapılmayacak sınav artık bilmiyorum ne kadar doğru? birde erkenden çalışınca sınav zamanına geldiğinde unutmuş olmayalım allah korusun. sanırım genel tekrarlar yapıyorsunuz ara ara değil mi?
elif merhaba nasılsın ben atama bekliorum hemde calısıyorum canım..ben tarıh vatandaslık ve matematık calısıyorum sozelden cok guzel ozet anlatımlı kıtap aldım bırde datanın full anlatanm kıtaplarını aldım cok ııler tavsıye ederım..
ikram moralini bozma 2012 ye bomba gibi hazırlanacağıznapalım nasip değilmiş.. 85 net ile bile atanamadım yani 75 puanla yapacağımız tek şey 2012 ye bomba gibi hazırlanmak :) birbirimize destek olmak 2012 bizim yılımız olsun kızlar bak şimdi yavaş yavaş sende okumaya başla tarihi coğrafyayı sonracığıma kasım ayına kadar okumamız biter konu sonlarında da test coz :) kasım ayında da esas calısmaya baslarız bu ısınma turlarımız benım 105 net yapmam lazım baska turlu olmayacak bu yıl ıcınde sorular satıldı dıye haber cıktı kıbrıs cetesı falan seneye de satılabılır o yuzden bızım de ona gore ıyı calısma yapmamız lazım yoksa işimiz yaş.. o çeteler meteler bizi yıldıramaz :82 nların soruları varsa bizim de beynimiz var ne de olsa beyin bedava
beyin bedava
merhaba arkadaşlar,
çalışmaya şimdiden başlamışsınız ,gercekten ne diyeceğimi bilemedim harikasınız.
ben henüz başlamadım ama aranıza benide alırmısınız.
benim bölümüm iletişim fakültesi radyo televizyon sinema, benim bölümümden almıyor memur olarak kızlar.
2010 da girdim ama puanım çok düştü, çok kötü oldum
Şu genel memurluk kadrosundan gireceğim 4001 oluyor sanırım düz memurluk. Yani sadece üniv bitirmenin yeterli oldugu bir kadro değilmi? Kpss B den gireceğim.
Şansım olurmu sizce? Bu kadroyu herkes yazıyor sanırım.
Benim gibi sadece bu kadrodan girecek arkadaşlar varmı.
bende çalışmaya başlayayımmı kızlar
kendime güvenimi kaybetmiş bir haldeyim
Ben dün yasamanın özetini bitirdim .Bugün hukukun temel kavramlarına geçicem DATA 2011 VATANDAŞLIK ve ihtiyacın 2010 kitabından ortak çalışıyorum ben ağır gidenlerdenim .
Tarihede yarın başlıcam neyseki bilgiler taze sayılır meşrutiyetten başlarım sanırım.
Matematikten ise sanırım önce problemlerden başlıcam
Coğrafyam çok iyi tekrar yapıcam
Türkçem çok iyi ama anlatım bozukluklarından başlarım herhalde.
topiği 2010 da sınav hüsranımdan sonra açtım çok hırslanmıştım evliyim 2 ye geçmiş bir kuzum var 34 yaşndayım Maden Yük.Müh yim beni 2010 da vatandaşlık bitirdi 90 küsür netle 79 küsür puanda kaldım mattanda netim azdı ekimde dersaneyi düşünüyorum 2009-2010 da ihtiyaca gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?