kızlar ya ben de 2012 tus a giricem ama forumda hiç hazırlanan yok.
ben de size katılabilir miyiiiiim noluur?
hep beraber çalışma şevki gelir, birbirimize hesap sorarız :)
olmaz mı???
motivasyon problemi yaşıyorum topic bile açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/439208-problemim.html
yalnız olmak istemiyorum(
Maden mühendisi alımı pek olmuyor A grubu kadro da yaş sınırı kalkmış artık kurum sınavlarınada hazırlanacağım bu yılda giricem hukuk iktisat maliye çalışmalı :18:
Maden mühendisi alımı pek olmuyor A grubu kadro da yaş sınırı kalkmış artık kurum sınavlarınada hazırlanacağım bu yılda giricem hukuk iktisat maliye çalışmalı :18:
dünde 1 saat çalıştım şu yasama bitmedi gitti offf :95:31 sayfa çıkardım sanırım 35 olur.Sonra yargıya geçicem matematiği boşladım :18:mayısta tarihede başlayayım diyorum Eylüle kadar bu hızla anca giderim Temmuzdada matematiğe başlıcam
lisans mezunları için durum şudur tatlım; çift yıllarda a ve b kadro için sınavlar vardır, tek yıllarda ise sadece a kadro için... buradan anlaman gereken şu; eğer sen, müfettişlik, uzmanlık, kaymakamlık, denetmenlik ve öğretmenlik gibi kadrolara talipsen bunlar için lisans mezunları her sene şansını deneyebilir. ama sen sadece genel kültür genel yetenek testleriyle alım yapan düz memurluklara atanmak istiyorsan sınava çift yıllarda giriyorsun. umarım kafanı karıştırmadan yardımcı olabilmişimdir.arkadaşlar hepinize kolay gelsin:)ben soracağım soruyu bir kere daha sormuştum fakat bazı ısrarcı arkadaşlarımdan dolayı bir kere daha sorma gereği duyuyorum,bazı arkadaşlarım lisanstan sonra olan kpssnin de artık 2 yılda bir yapılacağını iddia ediyorlar hatta sadece çift yıllarda yapılıcakmış üni mezunlarına kpss ve yasa halinede getirilmiş yine sayın arkadaşlarımın iddialarına göre, soruyorum nerden biliyosunuz diye intten bakıyorum resmi sitelere giriyorum yazmıyor hiçbir yerde ya var mı gerçektenböyle birşey bilgisi olan varsa söyleyebilir mi lütfen
lisans mezunları için durum şudur tatlım; çift yıllarda a ve b kadro için sınavlar vardır, tek yıllarda ise sadece a kadro için... buradan anlaman gereken şu; eğer sen, müfettişlik, uzmanlık, kaymakamlık, denetmenlik ve öğretmenlik gibi kadrolara talipsen bunlar için lisans mezunları her sene şansını deneyebilir. ama sen sadece genel kültür genel yetenek testleriyle alım yapan düz memurluklara atanmak istiyorsan sınava çift yıllarda giriyorsun. umarım kafanı karıştırmadan yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?