2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

kızlar bende kısmetse bu dönem mezun oluyorum üniversiteden, 2012 için ben de varım :)

Maden mühendisi alımı pek olmuyor A grubu kadro da yaş sınırı kalkmış artık kurum sınavlarınada hazırlanacağım bu yılda giricem hukuk iktisat maliye çalışmalı :18:

Maden mühendisi alımı pek olmuyor A grubu kadro da yaş sınırı kalkmış artık kurum sınavlarınada hazırlanacağım bu yılda giricem hukuk iktisat maliye çalışmalı :18:

a grubu kadroda yaş sınırı kalkmışmı yoksa 35 mi olmuş sınır:26: bir tanıdığım sormuştu da net cevap veremedim :26:ben de haziran gibi başlıycam çalışmaya devam etmye

gerçekten mi a grubu kadroda yaş sınırı kalktı çok sevindim çok güzel bi haber

merhaba matematıkde hangı yayında calısıyorsun..

matematikte ardışık sayılara çalıştım bugün. şimdi bitirdim havalarda düzeldi hiç çalışasım yok ya...

Sınav günü keşke dememek için bugünden başlamalı bence ben bu akşam yürütme ye geçiyorum tabi yasama tekrarıyla.Birde tarihe başlıcam özete ama başlama yerine karar veremedim :95:
A grubu kadro için yaş sınırı kalkmış

Ne kadar güzel şimdiden çalışmaya başlamışsınız bende 2012 mühendislik kadrosu için sınava gireceğim dün bu yazdıklarınızı okudukça çalışma isteği doğdu bende, hemen geçen seneden kalma kpss kitaplarımı çıkardım ufak ufak başlayayım diyorum ama finaller tez falan filan derken okul bitene kadar düzenli çalışamayacağım yinede ön hazırlık olur.Takipçinizim

merhaba kızlar, ben 2010 kpss ile b grubuna atandım ama a kadrolar için tekrar hazırlanmaya karar verdim. mezun olalı 3 yıl oldu ama araya daha fazla zaman girmeden kariyer memurlukları için de denemek istiyorum kendimi. özellikle iktisat ve maliye çalışabileceğim bir ekibe ihtiyacım var. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

arkadaşlar hepinize kolay gelsin:)ben soracağım soruyu bir kere daha sormuştum fakat bazı ısrarcı arkadaşlarımdan dolayı bir kere daha sorma gereği duyuyorum,bazı arkadaşlarım lisanstan sonra olan kpssnin de artık 2 yılda bir yapılacağını iddia ediyorlar hatta sadece çift yıllarda yapılıcakmış üni mezunlarına kpss ve yasa halinede getirilmiş yine sayın arkadaşlarımın iddialarına göre, soruyorum nerden biliyosunuz diye intten bakıyorum resmi sitelere giriyorum yazmıyor hiçbir yerde ya var mı gerçektenböyle birşey bilgisi olan varsa söyleyebilir mi lütfen

bende takip ederm artk burayı,şu finaller bitsin kpss maratonuna başlıycam inş.
Turuncu kelebek ilk defa duydm böle bişey:26:

lisans mezunları için durum şudur tatlım; çift yıllarda a ve b kadro için sınavlar vardır, tek yıllarda ise sadece a kadro için... buradan anlaman gereken şu; eğer sen, müfettişlik, uzmanlık, kaymakamlık, denetmenlik ve öğretmenlik gibi kadrolara talipsen bunlar için lisans mezunları her sene şansını deneyebilir. ama sen sadece genel kültür genel yetenek testleriyle alım yapan düz memurluklara atanmak istiyorsan sınava çift yıllarda giriyorsun. umarım kafanı karıştırmadan yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:

çok güzel anlattınız çok teşekkür ederim:))bunu anlatmayı birde ben inatçı arkadaşlarıma anatmayı deneyeceğim bakalım kabullencekler mi

Merhaba;

2 sorum olacak :
Üniversite 3. ve 4. sıbıf öğrencileri llisans düzeyinde KPSS ye girebiliyorlar değil mi ?
Bir de önlisanas kpss artık yapılmayacak değil mi ?

önlisans hakkında fikrim yok ama bence yapılır benim arkadşım bir yandanda 2 yıllık aöf okuyor ondan atanmak daha kolaymış dediğine göre, 3.sınıfta ales üds kpds ve kpss gibi sınavlara girme hakkınız var ve 2 ile 3 yıl geçerlilikleri oluyor sınavların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…