Saol canım sanada kolay gelsin bende temizliği bitirdim bir kahve yapıp deneme cevaplarina bakicam tarih tekararna başlıcam bu gece esimin gece egitimi var yemek falan yapmiycam baya çalışırım uykum gelene kadarEşinin faydası olur sana ne güzel bol bol anlatır benimkisinde tarihi iyi ama sıkılıyor hemen çok soru soramiyorum
Maşallah.
Benimde evde çabuk bitiyor sınav da da aynısı olur mu ki.
Mattan 7 ünitem kaldı her ünite sonu 1 net artıyorum
Aöf olmasa bende çoktan bitirmiştim ama.
Netlerin çok güzel memurluğu garantiledin resmen
Bakalım feme daha başlamadım ama bende soru bankaları vardı kaliteli sorulari pegem ve teoremden coZdum biraz kasmışlar beyaz kalem çözücem simdi. X yayıncılık Hakan hocanın notlari sonuna yazmış
Sen hangi denemelericozuyorsun ben yargı ihtiyac yediiklim x yayıncılık coZuyorum pegem teorem istikrar fem beyaz kalem aldım bakalım ins. Faydası olur
x yayınclığın ilk denemesi çok hoşuma gitmişti ama 2. si elime almamla birkaç soruda fırlattım attım saçma sorularla dolu.
Tarihi idare eder hakan hoca olduğu için ama beş para etmeez.
İhtiyaç ve fem denemelerde mükemmel.
hakan hocanın imzası varsa tmmdır cnm . . .
fem sevgi meleğinin dediği gibi gerçekten sınav formatında hatta bire bir yani okyanusumki test kitabı var bende ve denemelerinde 2012 lisans sorularını bire bir yakalamış oldukları pek çok soruyla karşılaştım o derece yani . . . bire bir !
x yayıncılığın denemelerini almayı düşünüyodum cnm bende ama allahtan yorumunu okudum almiyim bari sevdiceğim aldı bu gün murat ve istikrar yayınlarından onları çözüp bitiririm artık . . . istikrar yayınlarını da forumlarda çok okudum sorularının çok iyi olduğunu bakalım görücez artık . . .
Çok faydası olmuyor eşimim tarih konusunda hem biraz yoğun çalışıyor hemde oturup öyle konu anlatmadı hiç yapamadığım sorulara bakıyor öyle açıklıyor sonrada ne kadar basit soruları yanlış yapıyosun diyede dalga geçiyor :))
Denememin sonucu: gy41 gk 53 gy çok düşük keşke biraz daha mat. yapabilseydim 15 yaptım
Benim de genel yetenek 43 45 35 arası türkçeye göre değişyor yani.Türkçem çok kötü hadi emin olmadıklarımı boş bırakayım diyorum bu sefer yaptıklarımdan 10 tane yanlış çıkıyor kesin. Genel kültür zaten felaket .Bi matematik iyi gerisi koyver gitsin.BÜtün bilgililer birbirine karışıyoBenim denemede gy:54 gk:33 net çıktı ya ben bu genel kültürü nekadar çalışsamda yukseltemiyorum 30 larda sürünüyor en fazla 39yaptim daha 40 neti göremedim ins. Sınavda iyi yaparım çok üzülüyorum
günaydın arkadaşlar
ben 4 gündür bırakmıştım ders çalışmayı
istanbul da akrabamızın düğününe gittik
ve yol da geçti zatan 2 günümüz
bu sabah ders çalışmaya başlayayım dedim ama baktım ki sınava 20 güne yakın bir zaman kalmasının verdiği stresle kesinlikle okuduklarımı anlamıyorum
ve çözebilceğim garanti soruları bile okurken stresten soruya hakim olamıyorum
ne yapmak lazım bana bir akıl verin
ben de en son deneme çözdüğümde 90 neti ancak gördüm
umarım sınavda daha fazla olur netim
fem önlisans deneme kalmamış hiç biryerde
bir bakayım dedim nasıl birşey diye de ...
bende hala lisans denemeleri var
kendimi lisans üzerinden deniyorum .
ondada gk .de netlerim iyi güzel
ama gk tarafı zorluyor
özellikle matematik ..
hakan hocanın imzası varsa tmmdır cnm . . .
fem sevgi meleğinin dediği gibi gerçekten sınav formatında hatta bire bir yani okyanusumki test kitabı var bende ve denemelerinde 2012 lisans sorularını bire bir yakalamış oldukları pek çok soruyla karşılaştım o derece yani . . . bire bir !
x yayıncılığın denemelerini almayı düşünüyodum cnm bende ama allahtan yorumunu okudum almiyim bari sevdiceğim aldı bu gün murat ve istikrar yayınlarından onları çözüp bitiririm artık . . . istikrar yayınlarını da forumlarda çok okudum sorularının çok iyi olduğunu bakalım görücez artık . . .
denemeler önlisans-ortaöğretim olarak ayrı değil dimi aynı düzeyde ele alınmış
birtek fem in farklı önlisans denemesi yazıyor diğerlerinde önlisans-ortaöğretim
yazıyor.Bence ayrı denemler olması lazım sınavlar aynı değil ki..
Birde FEM denemesi dvd çözümlü olanları mı diyorsun???foto koyarmısın benim gördüğüm
7 li deneme , 5fasikül deneme hangisini diyorsunuz ona göre alayım
kitapsec.ten baktım fem 5 li dvd çözümlü stoklarda yokmuş
selam kızlar nasılsınız?
şu soruma bakabilirmisinz?
x asal sayı n tamsayı olmak üzere x=20+3n /n xın alabilecegi degerler toplamı kaçtır.(cvp 50 )
bide beyaz kalem 10lu denemesini çözen varmı? türkçesi basit geldi. yada ben türkçe çalıştım netlerim yükseldi bilemedim?
‎(n+2)!/n! -(n+1)!/(n-1)!=8 ise n kaçtır (cvp 4)
bu sorularda sıkıntım var bi yardım
selam kızlar nasılsınız?
şu soruma bakabilirmisinz?
x asal sayı n tamsayı olmak üzere x=20+3n /n xın alabilecegi degerler toplamı kaçtır.(cvp 50 )
bide beyaz kalem 10lu denemesini çözen varmı? türkçesi basit geldi. yada ben türkçe çalıştım netlerim yükseldi bilemedim?
‎(n+2)!/n! -(n+1)!/(n-1)!=8 ise n kaçtır (cvp 4)
bu sorularda sıkıntım var bi yardım
Ben coZuyorum ilk denemede 27 doğru 3yanlis 2. Denemeyide sabah coZdum 23dogru 7 yanlış çıktı orta halli sorulari
Benimde hep 22 doğru 8 yanlış falan geliyordu bu biraz daha yüksek çıktıtürkçeden çok iyi yapıyorum
25 26 falan
yani ben normalde 20 net bile zor yapardım
türkçeye agırlık verdim ondanmı yükseldi sorularmı basit geldi bilemedim
Guiet nasilsin neler yapıyorsun tatlım nasil gidiyor çeyiz hazırlıkları falan?ozledim seni arada uğra
iyi valla tatlım bu aralar duruldum
gelip bakıyorum ders çalışıyosunuz bozmıyım diye yazmıyorum yoksa takiptesiniz
mat görünce dayanamadım bak
çalışıyorum bi yandan işte ufak ufak şeyler alıyorum 2 gün önce ikea daydım orda kalmak istedim eve gelesim kalmadı
banyo mutfak baktım galba ordan alıcaz
sen nasılsın eşinin tayini noldu canım 1 sene daha evdesin dimi
Ikea süper ya insanın aldıkca alası geliyor imkanınız varsa bence iknadan yaptırın banyoyu falan güzel güzel olurEsimin tayini Mayıs'ta belli olacak bu Kista beraberiz ama bakarsın ben atanir memur olur giderm ay düşüncesi bile heyecanlandiriyor beni :82:ben aynı KPSS ile bogusmaktayim sabah kalkıyorum bir deneme coZuyorum aksam yatmadan bir deneme coZuyorum zaten 2 deneme çöz cevaplarını kontrol et yanlışları oku derken gunün 5 saati böyle gidiyor gun arasında yemek uydurup konu tekrarı yapıyorum özet kitaplardan 2 gun tarih 2 gun coğrafya 2 gun anayasa öyle gidiyor pek soru çözemiyorum konu okumaktan bugün biraz çözücem her dersten bakalım cikmis sorulara başladım anayasa sorulari bitmek üzere bugün tarih tekrarı bitince tarih sorularına başlıcam öyle yuvarlanın gidiyorum ama delirmek üzereyim sınava kaldı 25 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?