2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Çok faydası olmuyor eşimim tarih konusunda hem biraz yoğun çalışıyor hemde oturup öyle konu anlatmadı hiç yapamadığım sorulara bakıyor öyle açıklıyor sonrada ne kadar basit soruları yanlış yapıyosun diyede dalga geçiyor :))

tatlım yorumun için çok teşekkür ederim...
evde bu sonuçları alıyorum fakat sınavda aksilik olmasından çekiniyorum...
90 puan alayım da başka hiç birşey istemem. atanmam için bu 90 puan şart maalesef
görsen stresten yemek yiyemiyorum. zayıfladım. sivilceler bastı suratımı

hakan hocanın imzası varsa tmmdır cnm . . .
fem sevgi meleğinin dediği gibi gerçekten sınav formatında hatta bire bir yani okyanusum ki test kitabı var bende ve denemelerinde 2012 lisans sorularını bire bir yakalamış oldukları pek çok soruyla karşılaştım o derece yani . . . bire bir !

x yayıncılığın denemelerini almayı düşünüyodum cnm bende ama allahtan yorumunu okudum almiyim bari sevdiceğim aldı bu gün murat ve istikrar yayınlarından onları çözüp bitiririm artık . . . istikrar yayınlarını da forumlarda çok okudum sorularının çok iyi olduğunu bakalım görücez artık . . .

Önümüzdeki hafta çözücem fem denemelerini bakalım kaliteli olduguna eminim Karar verdim sabuncum eğer tutki kazanamadım 2014 KPSS için fem dershanesine gidicem istikrar bana zor geldi biraz gerçi daha bir denemesini coZdum

Benimkide dalga geçiyor inanmıyorum bu soruyu nasil yanlış yaparsın gözün kapalı yapman gereken bir soru bu diyor ah bir atansak hayirlisiyla tabi onların tuzu kuru memur olmuşlar her ayin 15 inde maas yatiyor evde otur otur zor valla sosyal hayat yok birsey yok Allah yardımcımız olsun emegimizin karşılığını alırız ins. Söyle kendi maaşımda deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ah ah

Denememin sonucu: gy41 gk 53 gy çok düşük keşke biraz daha mat. yapabilseydim 15 yaptım

Benim denemede gy:54 gk:33 net çıktı ya ben bu genel kültürü nekadar çalışsamda yukseltemiyorum 30 larda sürünüyor en fazla 39yaptim daha 40 neti göremedim ins. Sınavda iyi yaparım çok üzülüyorum

günaydın arkadaşlar
ben 4 gündür bırakmıştım ders çalışmayı
istanbul da akrabamızın düğününe gittik
ve yol da geçti zatan 2 günümüz

bu sabah ders çalışmaya başlayayım dedim ama baktım ki sınava 20 güne yakın bir zaman kalmasının verdiği stresle kesinlikle okuduklarımı anlamıyorum
ve çözebilceğim garanti soruları bile okurken stresten soruya hakim olamıyorum
ne yapmak lazım bana bir akıl verin

ben de en son deneme çözdüğümde 90 neti ancak gördüm
umarım sınavda daha fazla olur netim

fem önlisans deneme kalmamış hiç biryerde
bir bakayım dedim nasıl birşey diye de ...
bende hala lisans denemeleri var
kendimi lisans üzerinden deniyorum .
ondada gk .de netlerim iyi güzel
ama gk tarafı zorluyor
özellikle matematik ..

Benim de genel yetenek 43 45 35 arası türkçeye göre değişyor yani.Türkçem çok kötü hadi emin olmadıklarımı boş bırakayım diyorum bu sefer yaptıklarımdan 10 tane yanlış çıkıyor kesin. Genel kültür zaten felaket .Bi matematik iyi gerisi koyver gitsin.BÜtün bilgililer birbirine karışıyo

Bu ara bende çalışamadım canım .Bence daha çok çıkar netin.Çünkü lisanslardan çözüyorsun hep ama şu stres konusundan ben de muzdaribim. Deneme çözerken bile elim ayağım titredi geçen gün .Çok heyecanlanıyorum . Hayat memat meselesine getirdim çok fena

denemeler önlisans-ortaöğretim olarak ayrı değil dimi aynı düzeyde ele alınmış
birtek fem in farklı önlisans denemesi yazıyor diğerlerinde önlisans-ortaöğretim
yazıyor.Bence ayrı denemler olması lazım sınavlar aynı değil ki..

Birde FEM denemesi dvd çözümlü olanları mı diyorsun???foto koyarmısın benim gördüğüm
7 li deneme , 5fasikül deneme hangisini diyorsunuz ona göre alayım
kitapsec.ten baktım fem 5 li dvd çözümlü stoklarda yokmuş

Femin 7 li denemesi var bende dvd li 3 tanesini çözdüm onu daha çok sonlara bırakıyorum :) Soruları güzel hakikaten tam sınav formatında onda daha az yanlışım çıkıyor ama türkçesinde dilbilgisine çok ağırlık vermemişler ya 2 tane falan oluyor yada olmuyor sınavdada sormasalar olur zaten çokta sevmiyorum dilbilgisini :)

selam kızlar nasılsınız?
şu soruma bakabilirmisinz?

x asal sayı n tamsayı olmak üzere x=20+3n /n xın alabilecegi degerler toplamı kaçtır.(cvp 50 )

bide beyaz kalem 10lu denemesini çözen varmı? türkçesi basit geldi. yada ben türkçe çalıştım netlerim yükseldi bilemedim?

‎(n+2)!/n! -(n+1)!/(n-1)!=8 ise n kaçtır (cvp 4)

bu sorularda sıkıntım var bi yardım

canım n li soru da şık hatalı

Ben coZuyorum ilk denemede 27 doğru 3yanlis 2. Denemeyide sabah coZdum 23dogru 7 yanlış çıktı orta halli sorulari

Ben coZuyorum ilk denemede 27 doğru 3yanlis 2. Denemeyide sabah coZdum 23dogru 7 yanlış çıktı orta halli sorulari

türkçeden çok iyi yapıyorum
25 26 falan
yani ben normalde 20 net bile zor yapardım
türkçeye agırlık verdim ondanmı yükseldi sorularmı basit geldi bilemedim

Guiet nasilsin neler yapıyorsun tatlım nasil gidiyor çeyiz hazırlıkları falan?ozledim seni arada uğra

Guiet nasilsin neler yapıyorsun tatlım nasil gidiyor çeyiz hazırlıkları falan?ozledim seni arada uğra

iyi valla tatlım bu aralar duruldum
gelip bakıyorum ders çalışıyosunuz bozmıyım diye yazmıyorum yoksa takiptesiniz
mat görünce dayanamadım bak
çalışıyorum bi yandan işte ufak ufak şeyler alıyorum 2 gün önce ikea daydım orda kalmak istedim eve gelesim kalmadı
banyo mutfak baktım galba ordan alıcaz
sen nasılsın eşinin tayini noldu canım 1 sene daha evdesin dimi

Ikea süper ya insanın aldıkca alası geliyor imkanınız varsa bence iknadan yaptırın banyoyu falan güzel güzel olur Esimin tayini Mayıs'ta belli olacak bu Kista beraberiz ama bakarsın ben atanir memur olur giderm ay düşüncesi bile heyecanlandiriyor beni :82:ben aynı KPSS ile bogusmaktayim sabah kalkıyorum bir deneme coZuyorum aksam yatmadan bir deneme coZuyorum zaten 2 deneme çöz cevaplarını kontrol et yanlışları oku derken gunün 5 saati böyle gidiyor gun arasında yemek uydurup konu tekrarı yapıyorum özet kitaplardan 2 gun tarih 2 gun coğrafya 2 gun anayasa öyle gidiyor pek soru çözemiyorum konu okumaktan bugün biraz çözücem her dersten bakalım cikmis sorulara başladım anayasa sorulari bitmek üzere bugün tarih tekrarı bitince tarih sorularına başlıcam öyle yuvarlanın gidiyorum ama delirmek üzereyimsınava kaldı 25 gun

aynen öle hiç bişey almadım 64 ödedim çıktım
uygun bi banyo buldum sevdiceğimede göstercem 1600tl ydi
az kaldı ya insan strese giriyo haklıısın ama biticek meemure olcaksınız az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…