Kızlar ne zamandır giremiyorum buraya .Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun .Ben matematiği tarihi coğrafyayı bitirdim türkçeyle geometri yarım. vatandaşlık çalıştım ama sıfırım şuan.iki deneme çözdüm biri yargının biri uzman kariyerin .Yargıda 75 net uzmanda 80 net yaptım . anayasada 12 soruda 6 yanlış iki boşum var hala.Kızlar bana şu anayasayı öğretecek güzel bir kitap tavsiye edebilir misiniz
Merhaba hanımlar sAbah göz doktoruna gittik astigmat Baslamis gözlük verdi gozdamlasi damlatti goz numarami olcmek icin yakındaki yazıları buhulu görüyorumYarın aksam gecer dedi sinavada sayılı gun kaldı çok stres oldum ya sanki hic birşey bilmiyorum Deneme siparişi vericem bakalım artık günde 2 deneme çözmeye başlıcam bol Bol konu tekrarı yapicam
Geçmiş olsun canım.Ben de de astigmat var amaaan amann bıktım gözlüklerden.Hem hipermetrop hem astigmat çok kitap okuyunca başım ağrıyor gözlerim yoruluyor hemen .
bende çok stres oldum yaa sorma gitsin .
Sabuncum sağol dün sipariş verecektim fırsat olmadı bugün vericem
Bi de tekrar için ihtiyaç sihirli sayfalar alacaktım ama pratik ders notları kitabı da varmış.İkisi arasında kararsız kaldım :26:
Geçmiş olsun okyonuscuğum. Bende hergün deneme yapıyorum soru bankalarım var bitmesi gereken ayrıca konu tekrarlarım var ama hala istediğim seviyede değilim. Mutlaka her denemede 4 dersi iyi yapıyorsam bir dersi mutlaka batırıyorum ve sürekli farklı bir ders oluyor bu çözemedim gitti tek bir ders olsa otur çalış hallet ama her seferinde farklı dersten batıyorum(
Saol canım bende deneme yapıyorum hergün benimde bitmesi gereken kitaplar var denemelerde netlerim hic sabit degil hic istediğim gibi çıkmıyor netlerim bugün 78 net çıktı daha önce 86 bir sabitleyemedim ortalama 80 net cikiyor artırmam lazım dediğin gibi her denemede farklı ders kötü cikiyor tüm dersleritekrar etmek gerekiyor surekliDün gece deneme sipariş ettim netten fem, teorem, pegem,beyaz kalem, istikrar yayınları bakalım bunlarıda çözeyim uzman kariyer ve yargı çok kasmış ya türkceden 20 doğru falan cikiyor hep tam bir facia Allah yardımcın olsun ins. Güzel hayirli bir memurluk nasip olur bize artık su sinav geçsin artık kitap yüzü görmek istemiyorum midem bulaniyor:95:
Saol canım bende deneme yapıyorum hergün benimde bitmesi gereken kitaplar var denemelerde netlerim hic sabit degil hic istediğim gibi çıkmıyor netlerim bugün 78 net çıktı daha önce 86 bir sabitleyemedim ortalama 80 net cikiyor artırmam lazım dediğin gibi her denemede farklı ders kötü cikiyor tüm dersleritekrar etmek gerekiyor surekliDün gece deneme sipariş ettim netten fem, teorem, pegem,beyaz kalem, istikrar yayınları bakalım bunlarıda çözeyim uzman kariyer ve yargı çok kasmış ya türkceden 20 doğru falan cikiyor hep tam bir facia Allah yardımcın olsun ins. Güzel hayirli bir memurluk nasip olur bize artık su sinav geçsin artık kitap yüzü görmek istemiyorum midem bulaniyor:95:
Tarihte sorununu varsa bende yeni keşfettim dünden beri hakan dede diye biri var tarih videolarını dinliyorum ama çok güzel anlatıyor tavsiye ederim. Hemen anlıyorsun ve anlattıkları aklında kalıyor. Daha islamiyet öncesi ve türk islam devletleri videolarını izledim ama çok beğendim boşuna şimdiye kadar 3-4 kaynaktan çalışmışım keşke bu videoları izleseydim ama geç kalmış değilim 1 haftada bitiririm bu videoları inşallah faydasını görürüm sende izle istersen...Herkes dışarıda gezerken biz eve kapandık bu yaz sıcaklarında sabahtan akşama kadar ders çalışıyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Tarihte sorununu varsa bende yeni keşfettim dünden beri hakan dede diye biri var tarih videolarını dinliyorum ama çok güzel anlatıyor tavsiye ederim. Hemen anlıyorsun ve anlattıkları aklında kalıyor. Daha islamiyet öncesi ve türk islam devletleri videolarını izledim ama çok beğendim boşuna şimdiye kadar 3-4 kaynaktan çalışmışım keşke bu videoları izleseydim ama geç kalmış değilim 1 haftada bitiririm bu videoları inşallah faydasını görürüm sende izle istersen...Herkes dışarıda gezerken biz eve kapandık bu yaz sıcaklarında sabahtan akşama kadar ders çalışıyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Gunaydin hanımlarbol bol sorulu verimli geçirebileceğimiz bir gun olur İns. Bugün sınava kaldı 28 gun Ben denemeyle başlıyorum güne hadi Bismillah!
İki üç gündür tarih ve coğrafya tekrarı yaptım sonuç sıfır
Denemem daha da kötü çıktı . Genel yetenek 37 genel kültür 31 .Ne güzel 80 nete çıkmıştım off offfŞu türkçeye nasıl çalışıyorsunuz ya ben bu paragraf sorularını neden hep yanlış anlıyorum yaa ağlıycam neredeyse zar zor kontrol ettim cevapları
Benimde çok yanlışım cikiyor hic belli olmuyor bol bol soru çöz ozaman ancak düzeliyor birazda okuduğunu anlama oluyor paragraflar benim ilk baslarda 12 yanlışım çıkıyordu şimdi 5-6 ya düştü ama sınavda ins. Daha az çıkar yanlisimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?