2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnm x yayıncılığın kpss vatandaşlık notları bence gayet güzel . . .

Geçmiş olsun canım.Ben de de astigmat var amaaan amann bıktım gözlüklerden.Hem hipermetrop hem astigmat çok kitap okuyunca başım ağrıyor gözlerim yoruluyor hemen .
bende çok stres oldum yaa sorma gitsin .

Sabuncum sağol dün sipariş verecektim fırsat olmadı bugün vericem

Bi de tekrar için ihtiyaç sihirli sayfalar alacaktım ama pratik ders notları kitabı da varmış.İkisi arasında kararsız kaldım :26:

Saol canım bende artık takılma gözlükleri yoksa ilerler dedi doktor

Bi de tekrar için ihtiyaç sihirli sayfalar alacaktım ama pratik ders notları kitabı da varmış.İkisi arasında kararsız kaldım :26:

Bende dediğin iki kitapta yok canım x yayıncılığın notlari var bn ondan tekrar yapıyorum Pegem ders notlari var bide

Geçmiş olsun okyonuscuğum. Bende hergün deneme yapıyorum soru bankalarım var bitmesi gereken ayrıca konu tekrarlarım var ama hala istediğim seviyede değilim. Mutlaka her denemede 4 dersi iyi yapıyorsam bir dersi mutlaka batırıyorum ve sürekli farklı bir ders oluyor bu çözemedim gitti tek bir ders olsa otur çalış hallet ama her seferinde farklı dersten batıyorum (

Saol canım bende deneme yapıyorum hergün benimde bitmesi gereken kitaplar var denemelerde netlerim hic sabit degil hic istediğim gibi çıkmıyor netlerim bugün 78 net çıktı daha önce 86 bir sabitleyemedim ortalama 80 net cikiyor artırmam lazım dediğin gibi her denemede farklı ders kötü cikiyor tüm dersleritekrar etmek gerekiyor surekliDün gece deneme sipariş ettim netten fem, teorem, pegem,beyaz kalem, istikrar yayınları bakalım bunlarıda çözeyim uzman kariyer ve yargı çok kasmış ya türkceden 20 doğru falan cikiyor hep tam bir faciaAllah yardımcın olsun ins. Güzel hayirli bir memurluk nasip olur bize artık su sinav geçsin artık kitap yüzü görmek istemiyorum midem bulaniyor:95:

BEnim de türkçe facia uzman kariyer ve akıllı adam yayınlarının denemelerini çözüyorum.Bu akşam yediiklimin denemelerini almayı düşünüyorum .Bende netlerimi 80 de sabiledim ilk atamalarda hemen atanmak istiyorum bi 90 nete çıkmam lazım ama

Tarihte sorununu varsa bende yeni keşfettim dünden beri hakan dede diye biri var tarih videolarını dinliyorum ama çok güzel anlatıyor tavsiye ederim. Hemen anlıyorsun ve anlattıkları aklında kalıyor. Daha islamiyet öncesi ve türk islam devletleri videolarını izledim ama çok beğendim boşuna şimdiye kadar 3-4 kaynaktan çalışmışım keşke bu videoları izleseydim ama geç kalmış değilim 1 haftada bitiririm bu videoları inşallah faydasını görürüm sende izle istersen...Herkes dışarıda gezerken biz eve kapandık bu yaz sıcaklarında sabahtan akşama kadar ders çalışıyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Çok sağol canım ya .Ben öyle sıradan biri sanıp bakmayacaktım da gerçekten dede mi yoksa soyadı mı diye merak edip girdim şu karşısındakini gerizekalı yerine koyup hatta işitme problemi varmış gibi örn; Gerileme dönemini ge-ri-le-me diye yaya yaya anlatanlardan nefret ederim çok işime yarayacak yaa keşke vatandaşlığı da olsaydı hiç bıkmazdım bu dersten yani

Tarihte biriyi bir kötü cikiyor bende anlamadım gittiHakan dedeyi duydum ben ama benim internet kotası video izlediğimde ay sonu gelmeden internet kesiliyor X yayıncılığın ders notlari var bende onlardan calisiyorum daha akılda kalıcı en azindan

Gunaydin hanımlar bol bol sorulu verimli geçirebileceğimiz bir gun olur İns. Bugün sınava kaldı 28 gunBen denemeyle başlıyorum güne hadi Bismillah!

Son düzenleme:
Gunaydin hanımlar bol bol sorulu verimli geçirebileceğimiz bir gun olur İns. Bugün sınava kaldı 28 gunBen denemeyle başlıyorum güne hadi Bismillah!

off off çok strese girdim ben canım yaa amin inşallah bol bol çalışırız artık.Bende türkçe çalışacağım.Acaba böyle yazarken t büyük mü yazılmalıydı ? off off

Genel yetenek 48 net genel kültür 37 net toplam 85 net çıktı biraz daha yükselse netlerim süper olacak Vatandaşlık tekrarını bugün tamamlayıp cikmis vatandaşlık sorularını çözücem ve mat çözümlu sorulara bakicam unuttuklarım var matta Herkese iyi çalısmalar

İki üç gündür tarih ve coğrafya tekrarı yaptım sonuç sıfır
Denemem daha da kötü çıktı . Genel yetenek 37 genel kültür 31 .Ne güzel 80 nete çıkmıştım off offf Şu türkçeye nasıl çalışıyorsunuz ya ben bu paragraf sorularını neden hep yanlış anlıyorum yaa ağlıycam neredeyse zar zor kontrol ettim cevapları

İki üç gündür tarih ve coğrafya tekrarı yaptım sonuç sıfır
Denemem daha da kötü çıktı . Genel yetenek 37 genel kültür 31 .Ne güzel 80 nete çıkmıştım off offf Şu türkçeye nasıl çalışıyorsunuz ya ben bu paragraf sorularını neden hep yanlış anlıyorum yaa ağlıycam neredeyse zar zor kontrol ettim cevapları

5 yayının denemesini sipariş vermiştim bugün geldi 50 denemem oldu 10 denemede elimde kaldı bunları sınava kadar bitiricem ins. Gördükçe çözesim geliyor yeni yeni hepsi

Benimde çok yanlışım cikiyor hic belli olmuyor bol bol soru çöz ozaman ancak düzeliyor birazda okuduğunu anlama oluyor paragraflar benim ilk baslarda 12 yanlışım çıkıyordu şimdi 5-6 ya düştü ama sınavda ins. Daha az çıkar yanlisimiz

Türkçe kolay diye pek sallamamıştım en iyisi ondan da bol bol test çözeyim off off dolu konum ve dolu ev işim var yapacak amann amann

ilk defa bi denemeyi yarım bıraktım...
bugün hiç içimden gelmedi çözmek soruları okurken adeta başım çatladı..
evden kendimi dışarı attım kafam dağılsın diye spor yaptım...
yarın yeni tur yeni bilet diyorum

kızlar sorunun cevabını çıkaramadım bi türlü bakar mısınız bi?

x,y,z birbirinden farklı asal sayılar ve,

A= x5.y4.z3
B=x3.y2.z5
C= x7.y5.z4

olduğuna göre ekok ( A,B,C)/ ebob ( A,B,C) oranı kaçtır?
yazarken üzeri yapmıştım ama olmamış x üzeri kızlar onlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…