2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yazdıklarını üs olarak aldım...

şöyle bi sonuç buldum

x[SUP]4[/SUP].y[SUP]3[/SUP].z[SUP]2[/SUP] :44::44:

evet cevap doğru
ve ben bi yerde yanlışlık yapıyorum hala ama bulamadım
çözümü yazabilir misin zahmet olmazsa?

çözüm çok pratik canım aklında bulunsun seninde..
ekok için en büyük üsleri alırız. sorudaki büyük üsleri yazıyorum..

x[SUP]7[/SUP].y[SUP]5[/SUP].z[SUP]5[/SUP]

ebob için en küçük üsleri alırız..

x[SUP]3[/SUP].y[SUP]2[/SUP].z[SUP]3[/SUP]

birbirine oranlayınca : x[SUP]4[/SUP].y[SUP]3[/SUP].z[SUP]2[/SUP] çıkar.

çok teşekkürler ben oranlamamışım
Ay böyle yapıpta soru kaçırmasam bari.
Sedulu denemelerin nasıl?
Sen iyisin hatırladığım kadarıyla.

Bende az önce bıraktım denemeyi 101,5 netim çıktı.
Gy 46,5 gk 55 ( yanlışları çıkınca )
sınava kadar yükseltmem lazım matematiği her konu bitirdiğimde 1 net artıyor.
Dün yaş prob. bitirdim 18 di netim 19 oldu

denemelerim iyi oluyor genellikle canım
gy 50 üzeri oluyor. matematikte hemen hemen 27 üzeri doğru çıkıyor...
gk 50 net bazen daha yüksek ama 45 in altına düşmedim hiç..
bugün işte bunaldım artık. denemeyi yarım bıraktım. bi an önce gelsin geçsin sınav
Allah hepimize sabır versin şu zamanlarda

Vallahi bende öyleyim bunalmış vaziyetteyim. Çalışsam bir türlü çalışmasam onbir türlü.
Biran önce gelmesi mühim değil güzel geçmesi lazım.

Vallahi bende öyleyim bunalmış vaziyetteyim. Çalışsam bir türlü çalışmasam onbir türlü.
Biran önce gelmesi mühim değil güzel geçmesi lazım.

emeklerimizin karşılığını alırız diye ümit ediyorum. olumsuz düşünmek içimi karartmaktan başka bir şeye yaramaz

Mutlaka dinlemeni tavisiye ederim canım. Bende ilk çalışmaya başladığımda kpss ile araştırma yaparken nette çok okumuştum ismini ama tarihtende video dinlenirmi diye önemsemedim :) ama geçen bir dinleyeyim dedim çok tarih yanlış çıkarınca çok memnun kaldım kitaplarda görmediğim birçok bilgiyi öğrendim ve adam anlatırken not alıyorum yeni baştan hepsi aklımda kalıyor.

Canım benimkide kotalı çok yemedi şuan kota hem bu ay son ay eşimle anlaştık o hiç girmeyecek ben video izleyeceğim bu ay böyle geçiricez izleyebildiğim kadar izleyeceğim sonra zaten sınav bitiyor daha uzun bir süre elime dersle ilgili bişey almam :))

denemeyi az önce bitirdim..
gy 57 doğru 3 yanlış
gk 59 doğru 1 boş...

akşam bir deneme daha çözmeyi planlıyorum.. gündüz sıcakta hiç çekilmiyor deneme ama neyseki 1.5 saatte bitti.

fem in denemelerini alman çok isabetli olmuş okim ki çözdükten sonra beni daha iyi anlayacaksın . . .

x yayıncılıkta hakan hocanın katkısı var diye biliyorum cnm . . . hatta belki notlar onun bile olabilir yazarlarına bir bak istersen tarih notlarının . . .

Bakalım feme daha başlamadım ama bende soru bankaları vardı kaliteli sorulari pegem ve teoremden coZdum biraz kasmışlar beyaz kalem çözücem simdi. X yayıncılık Hakan hocanın notlari sonuna yazmış

Sen hangi denemelericozuyorsun ben yargı ihtiyac yediiklim x yayıncılık coZuyorum pegem teorem istikrar fem beyaz kalem aldım bakalım ins. Faydası olur

x yayınclığın ilk denemesi çok hoşuma gitmişti ama 2. si elime almamla birkaç soruda fırlattım attım saçma sorularla dolu.
Tarihi idare eder hakan hoca olduğu için ama beş para etmeez.
İhtiyaç ve fem denemelerde mükemmel.

denemeyi az önce bitirdim..
gy 57 doğru 3 yanlış
gk 59 doğru 1 boş...

akşam bir deneme daha çözmeyi planlıyorum.. gündüz sıcakta hiç çekilmiyor deneme ama neyseki 1.5 saatte bitti.

Maşallah.
Benimde evde çabuk bitiyor sınav da da aynısı olur mu ki.
Mattan 7 ünitem kaldı her ünite sonu 1 net artıyorum
Aöf olmasa bende çoktan bitirmiştim ama.
Netlerin çok güzel memurluğu garantiledin resmen

Gunaydin hanımlar sabah kalktım bir deneme coZdum şimdi temizlik yapicam baya sürer halledeyim erteleyip dürüyorum sonra rahat rahat çalışırım bugün anayasanın kalan sorularını çözüp mat çözücem tarih tekrarı yapicam herkese kolay gelsin

Son düzenleme:

Kolay gelsin. Bende sabahtan beri tarih videosu izliyorum biran önce bitsin videolarki bakalım netlerimde farklılık olucak mı 30 da 30 yapmak lazım tarihten birde benim eşimde tarih mezunu boş yakaladıkça onada soruyorum bu kadar tarih çalışmaya fullemek lazım artık inşallah :) Birazdanda deneme yapıcam sonucu yazarım...

Son düzenleme:
"...................................."..

Son düzenleme:

Saol canım sanada kolay gelsin bende temizliği bitirdim bir kahve yapıp deneme cevaplarina bakicam tarih tekararna başlıcam bu gece esimin gece egitimi var yemek falan yapmiycam baya çalışırım uykum gelene kadar Eşinin faydası olur sana ne güzel bol bol anlatır benimkisinde tarihi iyi ama sıkılıyor hemen çok soru soramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…