Slm kızlar ilk kez bir denemede 20 mat. sorusu yaptım ama bir yanlış çıktı ayy 19 soru yapmışım :) ama hepsi benim yaptığım tarz sorulardandı ondan galiba yoksa hiç bu kadar yapmazdım ama daha mata sevinenemeden türkçe ve tarih bitirmiş beni varya sinir olucam yaa önceden derdim bende sözel kafası var mat yapamazdım matı idare edicek kadar yapıyorum yokk tarih ve türkçe olmuyor demekki bende hiç kafa yok anladım bunu(( bu sene istediğim puanı alıp atanamayacağım galiba (((
Slm kızlar ilk kez bir denemede 20 mat. sorusu yaptım ama bir yanlış çıktı ayy 19 soru yapmışım :) ama hepsi benim yaptığım tarz sorulardandı ondan galiba yoksa hiç bu kadar yapmazdım ama daha mata sevinenemeden türkçe ve tarih bitirmiş beni varya sinir olucam yaa önceden derdim bende sözel kafası var mat yapamazdım matı idare edicek kadar yapıyorum yokk tarih ve türkçe olmuyor demekki bende hiç kafa yok anladım bunu(( bu sene istediğim puanı alıp atanamayacağım galiba (((
Slm Kızlar uzun zamandır gelemedim buaraya :)
bende dün deneme çözdüm 85,7 net çıkardım , bugün çözdüğüm denemede 72,25 çıkardım hep böyle belirsiz gidiyor benim denemelerim sizce neden snvda inş. yüksek çıkarırım düşük çıkarmam inş.
günaydın kızlar
Slm Kızlar uzun zamandır gelemedim buaraya :)
bende dün deneme çözdüm 85,7 net çıkardım , bugün çözdüğüm denemede 72,25 çıkardım hep böyle belirsiz gidiyor benim denemelerim sizce neden snvda inş. yüksek çıkarırım düşük çıkarmam inş.
Benimde öyle ya sabah coDum pegem deneme 80 net çıktı gencen gun 87 net yaptım ondan önce 2 kez 76 net ciktiBen takmıyorum artık çok kasımlar cikmis sorular daha anlaşılır Sınavda iyi yaparız ins.
Gunaydin guietcim pek mutlusun bu sabah :)
ne biliyim neşeli oluyım bari dedim
başka topicte kulaklarını çınlattım habern olsun okyonuscum
Ol ol neşeli olmak iyidirHangi topikce cinayetin kulaklarımı?bende deneme coDum şimdi oje sürüyorum öğleden sonra kocisimin rütbe töreni var gelip beni alacak
lisansların türkçesi cidden çok fazla zordu.
ben dün baktim 19 soru tek da 9 yanlış yaptım.d
iş yerndeydim pcde çözdüm ondan yanlış oldu herhalde diyorum:)
türkçeden 22 net matematikten 18 net yapsam kendimi kurtarırımda bakalım
bi pc senin başına dert açıcak bak çınlattın yerine cinayetin yazmış
tabiki çeyiz topiği tatlım
oh oh maşallah canım benim hayırlı olsun
Vurcam yere artık sınır ediyor beni yine duzeltmişKız topik yazıyorum topuk diye duzeltiyor mal
Valla bende 22 net türkce 25 net mat yapmam lazım en az çünkü genel kültür çok düşük cikiyor benim bugün türkce 25 d 5 yanlış mat 23 d 1 y 6 b tarih 23 d 1 bos 6 yanlış coğrafya 14 d 4 y anayasa 3 doğru 4 yanlış 5 b
matematik ve türkçe seni her şekilde kurtarır gibime geliyor
zorlueokul var. ordan bi çoğrafya dinle mutlaka iyi gelicektir
hakkımızda hayırlısı
Valla bende 22 net türkce 25 net mat yapmam lazım en az çünkü genel kültür çok düşük cikiyor benim bugün türkce 25 d 5 yanlış mat 23 d 1 y 6 b tarih 23 d 1 bos 6 yanlış coğrafya 14 d 4 y anayasa 3 doğru 4 yanlış 5 b
Merhabalar kızlar.Dün denememin sonucunu buraya yazmayı unutmuşum sanırım
doğru yanlış boş
mat 25 5 (şimdiye kadarki en iyi netim)
türkçe 23 6 1 ("" "" "" " ")
tarih 18 10 2
coğr 12 4 1
any 5 3 4 ("" "" "" "")
76 net yaptım.Uzman kariyerin çözümlü denemesini çözüyorum .Sizce nasıl uzman kariyer zor mu kolay mı sınav sorularıyla benzer mi ? ben daha çıkmış soru hiç çözmedim.Pc den çözemiyorum öyle .En son onları çözücem olmadı. bi tek vatandaşlık bitmedi .Başım belada desem yeri.Kitap siparişimide cumartesi verdim .pazartesi anca gelecek .Herkese bol verimli çalışmalar bol netler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?