• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Slm kızlar ilk kez bir denemede 20 mat. sorusu yaptım ama bir yanlış çıktı ayy 19 soru yapmışım :) ama hepsi benim yaptığım tarz sorulardandı ondan galiba yoksa hiç bu kadar yapmazdım ama daha mata sevinenemeden türkçe ve tarih bitirmiş beni varya sinir olucam yaa önceden derdim bende sözel kafası var mat yapamazdım matı idare edicek kadar yapıyorum yokk tarih ve türkçe olmuyor demekki bende hiç kafa yok anladım bunu :((( bu sene istediğim puanı alıp atanamayacağım galiba :((((

Slm kızlar ilk kez bir denemede 20 mat. sorusu yaptım ama bir yanlış çıktı ayy 19 soru yapmışım :) ama hepsi benim yaptığım tarz sorulardandı ondan galiba yoksa hiç bu kadar yapmazdım ama daha mata sevinenemeden türkçe ve tarih bitirmiş beni varya sinir olucam yaa önceden derdim bende sözel kafası var mat yapamazdım matı idare edicek kadar yapıyorum yokk tarih ve türkçe olmuyor demekki bende hiç kafa yok anladım bunu :((( bu sene istediğim puanı alıp atanamayacağım galiba :((((

MAsallah canım :nazar:Bende öyle ya artık kendimi tokatlayasim geliyor ya millet çok zeki yada ben çok aptalım çalış çalış yok .tikaniyorum bakıyorum tarih iyi cikmis sevinmiyorum çünkü coğrafya anayasayı batirmisim bir derste degil oldumu 2 ders birden oluyor sınava kadar elimden geleneği yapicam ama çok moralim bozuluyor çok emek verdim çalışmasam neyse Dicem eksiğim var sürekli konu tekrarları yapıyorum ins. Sınavda iyi yaparız

Slm Kızlar uzun zamandır gelemedim buaraya :)

bende dün deneme çözdüm 85,7 net çıkardım , bugün çözdüğüm denemede 72,25 çıkardım hep böyle belirsiz gidiyor benim denemelerim sizce neden snvda inş. yüksek çıkarırım düşük çıkarmam inş.

canım tebrik ederim benim mat kötü oldugu için seni anlayabiliyorum:)
benmde bi kez 20 net olmuştu çook şaşırmıştım.d

dün beyaz kalem 7 çözdüm
ya bu sorular bana basit geliyor yada gerçekten artık oturmuşum die düşünüyorum. matematiğim iyi olsa tam süper olcaktıktıda:(

85 net yaptım

3denemem kaldı onlarda bitsin yediiklim yargı çözmeyi düşünüyorum:(
hakkımızda hayırlısı bazen çok güçsüz düşüyürorum. olmuyor zorlama diyorum ama işte 1 ayda sıkmak lazım dişimizi

türkçe: 26 d 3 yanlış
matematik: 13d 3yanlış
tarih: 26 doğru 4 yanlış
çoğrafya/ anayasa : 24 d 6 yanlış

inş sınavdada iyi netlerimiz olur

bende dün deneme çözdüm 85,7 net çıkardım , bugün çözdüğüm denemede 72,25 çıkardım hep böyle belirsiz gidiyor benim denemelerim sizce neden snvda inş. yüksek çıkarırım düşük çıkarmam inş.

hangi yayındı canım
ben bikere ihtiyaç çözdüm 74 anca oldu. çok kasmıştı:(

Benimde öyle ya sabah coDum pegem deneme 80 net çıktı gencen gun 87 net yaptım ondan önce 2 kez 76 net cikti:37:Ben takmıyorum artık çok kasımlar cikmis sorular daha anlaşılır:31:Sınavda iyi yaparız ins.

Benimde öyle ya sabah coDum pegem deneme 80 net çıktı gencen gun 87 net yaptım ondan önce 2 kez 76 net cikti:37:Ben takmıyorum artık çok kasımlar cikmis sorular daha anlaşılır:31:Sınavda iyi yaparız ins.

lisansların türkçesi cidden çok fazla zordu.
ben dün baktim 19 soru tek da 9 yanlış yaptım.d
iş yerndeydim pcde çözdüm ondan yanlış oldu herhalde diyorum:)
türkçeden 22 net matematikten 18 net yapsam kendimi kurtarırımda bakalım

ne biliyim neşeli oluyım bari dedim :1:
başka topicte kulaklarını çınlattım habern olsun okyonuscum :9:

Ol ol neşeli olmak iyidir :29:Hangi topikce cinayetin kulaklarımı?bende deneme coDum şimdi oje sürüyorum öğleden sonra kocisimin rütbe töreni var gelip beni alacak :10:

Ol ol neşeli olmak iyidir :29:Hangi topikce cinayetin kulaklarımı?bende deneme coDum şimdi oje sürüyorum öğleden sonra kocisimin rütbe töreni var gelip beni alacak :10:

bi pc senin başına dert açıcak bak çınlattın yerine cinayetin yazmış :60::60:
tabiki çeyiz topiği tatlım :16:
oh oh maşallah canım benim hayırlı olsun :7:

lisansların türkçesi cidden çok fazla zordu.
ben dün baktim 19 soru tek da 9 yanlış yaptım.d
iş yerndeydim pcde çözdüm ondan yanlış oldu herhalde diyorum:)
türkçeden 22 net matematikten 18 net yapsam kendimi kurtarırımda bakalım

Valla bende 22 net türkce 25 net mat yapmam lazım en az çünkü genel kültür çok düşük cikiyor benim bugün türkce 25 d 5 yanlış mat 23 d 1 y 6 b tarih 23 d 1 bos 6 yanlış coğrafya 14 d 4 y anayasa 3 doğru 4 yanlış 5 b :51:

bi pc senin başına dert açıcak bak çınlattın yerine cinayetin yazmış :60::60:
tabiki çeyiz topiği tatlım :16:
oh oh maşallah canım benim hayırlı olsun :7:

Vurcam yere artık sınır ediyor beni yine duzeltmiş :47:Kız topik yazıyorum topuk diye duzeltiyor mal

Valla bende 22 net türkce 25 net mat yapmam lazım en az çünkü genel kültür çok düşük cikiyor benim bugün türkce 25 d 5 yanlış mat 23 d 1 y 6 b tarih 23 d 1 bos 6 yanlış coğrafya 14 d 4 y anayasa 3 doğru 4 yanlış 5 b :51:

matematik ve türkçe seni her şekilde kurtarır gibime geliyor
zorlueokul var. ordan bi çoğrafya dinle mutlaka iyi gelicektir

hakkımızda hayırlısı

Merhabalar kızlar.Dün denememin sonucunu buraya yazmayı unutmuşum sanırım

doğru yanlış boş
mat 25 5 (şimdiye kadarki en iyi netim)
türkçe 23 6 1 ("" "" "" " ")
tarih 18 10 2
coğr 12 4 1
any 5 3 4 ("" "" "" "")

76 net yaptım.Uzman kariyerin çözümlü denemesini çözüyorum .Sizce nasıl uzman kariyer zor mu kolay mı sınav sorularıyla benzer mi ? ben daha çıkmış soru hiç çözmedim.Pc den çözemiyorum öyle .En son onları çözücem olmadı. bi tek vatandaşlık bitmedi .Başım belada desem yeri.Kitap siparişimide cumartesi verdim .pazartesi anca gelecek . :31: Herkese bol verimli çalışmalar bol netler :54:

Benimki de seninki gibi canım .gk ne yapıcam bilmiyorum.Tekrarladığım halde aynı konudaki soruyu gene karıştırıyorum off off :54:

Merhabalar kızlar.Dün denememin sonucunu buraya yazmayı unutmuşum sanırım

doğru yanlış boş
mat 25 5 (şimdiye kadarki en iyi netim)
türkçe 23 6 1 ("" "" "" " ")
tarih 18 10 2
coğr 12 4 1
any 5 3 4 ("" "" "" "")

76 net yaptım.Uzman kariyerin çözümlü denemesini çözüyorum .Sizce nasıl uzman kariyer zor mu kolay mı sınav sorularıyla benzer mi ? ben daha çıkmış soru hiç çözmedim.Pc den çözemiyorum öyle .En son onları çözücem olmadı. bi tek vatandaşlık bitmedi .Başım belada desem yeri.Kitap siparişimide cumartesi verdim .pazartesi anca gelecek . :31: Herkese bol verimli çalışmalar bol netler :54:

Uzman kariyer çok kasmış ya ben çok yanlış yapıyorum yani nasil çok yanlış çıkartılır uzman kariyer çözerek goruyorum:37:Sanada iyi çalısmalar canım benim geometri yarım bir tek digerleri bitti ama unutuluyor çok türkceden daha dilbilgisi çalısmam lazım cikmis sorulari bitiricem 50 deneme var çözülecek birsuru tekrar yapmamgerek :52:

Back
X