Uzman kariyer çok kasmış ya ben çok yanlış yapıyorum yani nasil çok yanlış çıkartılır uzman kariyer çözerek goruyorumSanada iyi çalısmalar canım benim geometri yarım bir tek digerleri bitti ama unutuluyor çok türkceden daha dilbilgisi çalısmam lazım cikmis sorulari bitiricem 50 deneme var çözülecek birsuru tekrar yapmamgerek
hergün bitane hakan dede dilleyip notlar alıcam. buraya yazarım faydalanır sın inş.
cnm güzel bi paylaşım teşekkürederm... Defterime not alayım
hergün bitane hakan dede dilleyip notlar alıcam. buraya yazarım faydalanır sın inş.
Hakan dede güzel anlatıyor gerçekten benimde az önce hakan dedenin bütün videoları bitti ben de not aldım çok faydalı oldu birazdan bütün aldığım notları tekrar edip tarih sorusu çözücem bol bol sonrada deneme yaparım. Ama türkçeden sanırım eksikliklerim var yanlışım çok çıkıyor tarih bittiğine göre artık türkçenin üzerine düşme vakti geldi.
cnm eline sağlık süpernot almaktan vazgeçtim yarın çarşıya gidince çıktısını alıcam
korfezvideo var. bi ortak bak türkçeye birden fazla hoca var. bazıları güzel anlatmış
cnm benm çok sağolTatlım ayarlayabilirsem eğer aldığım notarın resmini çeker eklerim tlf.la denedim güzel olmadı akşam fotoğraf mak. deneyeyim güzel olursa eklerim uğraşmazsın bütün herşeyi nerdeyse not aldım işine yarar
hangi yayındı canım
ben bikere ihtiyaç çözdüm 74 anca oldu. çok kasmıştı
Benimde öyle ya sabah coDum pegem deneme 80 net çıktı gencen gun 87 net yaptım ondan önce 2 kez 76 net ciktiBen takmıyorum artık çok kasımlar cikmis sorular daha anlaşılır Sınavda iyi yaparız ins.
bugünkü uzman kariyer denemem 75 net çıktı .Biraz daha kolaydı gy 45 net yaptım ama gk30 net ne yapıcam bu gk ben bilmem hep aynı konuları kırk kere baktığım halde gene karıştırdım.İnşallah gerçek sınav uzman kariyerinkinden kolay olur
Uzman Kariyerin hangi denemesini çözdün bende bugün çözdüm çok kötü net çıkardım ondan soruyorum
canım 10lu denemesinin 4. Denemesini çözdüm 3. Denemesinde de 68 net yapmıştım sen hangisini çözdün
Canım sanırım zorlukları farklı ben ilkinden 80 yaptım 2. den 73 3. 69 mu 65 mi neydi 4. 75 oldu yine. 3.sü çok kazıktıBende 10 lu denemesinin 2 denemesinde 71,25 yaptım 1. denemesinde 82,5 net yaptımneden böyle düştü anlamadım
Canım sanırım zorlukları farklı ben ilkinden 80 yaptım 2. den 73 3. 69 mu 65 mi neydi 4. 75 oldu yine. 3.sü çok kazıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?