2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Selam kızlar ben de katıldım aranıza,okulum sömetr tatilne girdi.. kitaplarımı aldım..
bir şey sormak istiyorum.. temmuzda kpss a gircem,aynı zamanda eylüldeki kpss ye de girip tercih yapabilir miyim,eylüldeki kpss de mühendis ataması oluyor mu,
bilgisi olan var mı konu da ??

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla eylüldeki kpss önlisans ve lise mezunları için oluyor

bende öle dedim ama yok gene olmadı

hadi anlat bide

bak simi sekerim onlar basamağını 4 artırdığımızda ilk sayı 40 artar ikinci sayıyıda 4 azalt 40 azalır arada çıkarma işlemi var azalan +olur burdanda 40 +40 =80 artış olur

475+80=555

ikisinden birni tercih ediceksin aynı yıl 2 sınava giremezsin kpss danışmanı bana öle dedi.çünkü bende hem lisans hem önlisnasa girmek istiyodum
ama mühendis ataması için temmuz kpssye girmen lazım.ayrıca kpss a mühendisleri için değil.bakanlıklarda müfettiş yard iç kontrol denetçisi uzman yrd olarak çalışmak isteyenler iiçn canım

bak simi sekerim onlar basamağını 4 artırdığımızda ilk sayı 40 artar ikinci sayıyıda 4 azalt 40 azalır arada çıkarma işlemi var azalan +olur burdanda 40 +40 =80 artış olur

475+80=555

ya ben toplama çıkarma yapamıyom ya ah ah ösym kapısından giremicem
bu arada bişey öğrendim özel eğitim kurumu ve dershane çalışanları ösymde memur olarak çalışamıyomuş gitti gül gibi ösym

alış fiyatı üzerinden %10 zararla satılan bir mal etiket fiyatı üzerinden %20 zam yapılarak 162 tl ye satılıyor.bu malın alış fiyatı nedir

nasıl yaptın canım

hemen anlatayım canım şimdi malımız 100x olsun %10 zararla 90x e satılır. satış fiyatı üzerindende %20 kar yapılacak buda 90x+90x.20/100=108x çıkar.

108x lik mal--------------------> 162 tl ye satılırsa
100xlik mal -------------------> a tl ye satılır

a=150 tl çıkar burdan.

saol cnaım ben denklemi yanlış kurmuşum

aralarında 500 km olan iki kentten karşılıklı olarak yola çıkan 2 araç 5 saat sonra karşılaşıyorlar.karşılaştıktan sonra yollarına devam eden bu iki araç 1.5 saat sonra aralarındaki uzaklık kaç km olur

canım ben yemek yemek yiyip geliyorum çok soru var daha

bende denklemlerde yanlışlık yapıyorum bazen oluyor cnm öyle şeyler bu soruyu ben 150 buldum benimde birkaç saat işim var 9gibi gelirim cnm çözeriz soruları benimde var birkaç sorumafiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…