325 mi :44::44:
yada 1275
395 mi...............................
şıklarda bile yok
sedulu formdan düştün
kızlar hadi anlatın bunu bana
abc ve xyz üç basamaklı sayılar olmak üzere abc-xyz=475 işleminde b 4 artar ve y 4 azaltılırsa sonuç kaç olur
o zaman 475 diyorum sonuca
kız önümde kağıt kalem yok yapıyorum bişiler
555 olur sonuç
Selam kızlar ben de katıldım aranıza,okulum sömetr tatilne girdi.. kitaplarımı aldım..
bir şey sormak istiyorum.. temmuzda kpss a gircem,aynı zamanda eylüldeki kpss ye de girip tercih yapabilir miyim,eylüldeki kpss de mühendis ataması olur mu,
bilgisi olan var mı konu da ??
buldum 475+80=555
sen yazınca fark ettim bende neden 80 yaptığmıızı
bende öle dedim ama yok gene olmadı
hadi anlat bide
Selam kızlar ben de katıldım aranıza,okulum sömetr tatilne girdi.. kitaplarımı aldım..
bir şey sormak istiyorum.. temmuzda kpss a gircem,aynı zamanda eylüldeki kpss ye de girip tercih yapabilir miyim,eylüldeki kpss de mühendis ataması oluyor mu,
bilgisi olan var mı konu da ??
bak simi sekerim onlar basamağını 4 artırdığımızda ilk sayı 40 artar ikinci sayıyıda 4 azalt 40 azalır arada çıkarma işlemi var azalan +olur burdanda 40 +40 =80 artış olur
475+80=555
alış fiyatı üzerinden %10 zararla satılan bir mal etiket fiyatı üzerinden %20 zam yapılarak 162 tl ye satılıyor.bu malın alış fiyatı nedir
nasıl yaptın canım
hemen anlatayım canım şimdi malımız 100x olsun %10 zararla 90x e satılır. satış fiyatı üzerindende %20 kar yapılacak buda 90x+90x.20/100=108x çıkar.
108x lik mal--------------------> 162 tl ye satılırsa
100xlik mal -------------------> a tl ye satılır
aralarında 500 km olan iki kentten karşılıklı olarak yola çıkan 2 araç 5 saat sonra karşılaşıyorlar.karşılaştıktan sonra yollarına devam eden bu iki araç 1.5 saat sonra aralarındaki uzaklık kaç km olur
canım ben yemek yemek yiyip geliyorum çok soru var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?