bende çalışıyorum canımhem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline
hyr cnm değill
hyr cnm değill
cevap 10
az önce eklenen su miktarını 25 aldım
bende çalışıyorum canımhem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline
bende evliyim cnm ama ben çalışmıyorum kocamın deyişiyle -(evimin kadını benimde balımsın)3 aylık evliyim evleneceğim zaman çıktım işten şimdi kpss çalışıyorum bende memur olmam lazım yoksa kociş tayin olunca kalcm ben eş durmundan yırtmam lazım
cevap 10
az önce eklenen su miktarını 25 aldım
bende 10 buldum
allah mutluluğunuzu daim etsin canım
inşallah hepbirlikte memur olcaz bu seneeeee
akşam yemeklerine bana gelin kocanla ben hergün yapıyorum yemek sen ugraşma yoruluyosunduraradada guiette git kurabiye fln yapıyor çay demler yersiniz beni hiç kurabiye yemeğe davet etmedi
saol okyonuscum geliriz tabi hemide koşa koşaadres neydi senin akşam sendeyiz o zaman
ama gelmişken bi de karışım çalışalım seninle
amin canım aminn inş. hep birlikte memur olcaz guiette evlenecek bize katılıck inş. en kısa zamanda kavuşucak sevdiceğine
tariiiiiih miiiiiiiiiiiiigel buyur cnm olur karışımda çalışalım tarihe çalışmaya başlayınca bizde kalırsınız kahvaltıda hazırlarım geceleri senle full tarih çalışırız
1 nekdar basitmiş. nasıl düşünemedim:Silk soruda A'yı 15! parantezine alırsan 15!.17 olur.b'yi 15! paranteine alırsan 15!.-15 olur
a/b= 17/-15 çıkar
ikinci soruda
12[SUP]6[/SUP]=2[SUP]12[/SUP].3[SUP]6[/SUP]
18[SUP]4[/SUP]=2[SUP]4[/SUP].3[SUP]8[/SUP] dir
her ikisinde ortak 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır
bunların tam sayı böleni = (4+1).(6+1)=35 negatif tams ayılarıda olduğu için 35.2=79 olur
son sorunu denklemi yok
ah canım benim ağzın bal yesin inşallah
ya bende söz nişan düğün telaşı olucak bide ders çalışıcam benide düşünün
bende evimin meeeeemur hanımı olmak istiyom başkada bişey istemiyom valla
tariiiiiih miiiiiiiiiiiiiooooof ben almasam onuu
ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevdalokum lokum valla
1 nekdar basitmiş. nasıl düşünemedim:S
12[SUP]6[/SUP]=2[SUP]12[/SUP].3[SUP]6[/SUP]
18[SUP]4[/SUP]=2[SUP]4[/SUP].3[SUP]8[/SUP] dir
ikisinde ortak olan " 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır" bu demişsin. nasıl oluyor. kbkma matematiğim yok. belki basit bişeydir:S
ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevdalokum lokum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?