2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende çalışıyorum canım hem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline

bende evliyim cnm ama ben çalışmıyorum kocamın deyişiyle -(evimin kadını benimde balımsın)3 aylık evliyim evleneceğim zaman çıktım işten şimdi kpss çalışıyorum bende memur olmam lazım yoksa kociş tayin olunca kalcm ben eş durmundan yırtmam lazım

bende çalışıyorum canım hem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline

akşam yemeklerine bana gelin kocanla ben hergün yapıyorum yemek sen ugraşma yoruluyosunduraradada guiette git kurabiye fln yapıyor çay demler yersiniz beni hiç kurabiye yemeğe davet etmedi

allah mutluluğunuzu daim etsin canım
inşallah hepbirlikte memur olcaz bu seneeeee

akşam yemeklerine bana gelin kocanla ben hergün yapıyorum yemek sen ugraşma yoruluyosunduraradada guiette git kurabiye fln yapıyor çay demler yersiniz beni hiç kurabiye yemeğe davet etmedi

saol okyonuscum geliriz tabi hemide koşa koşa adres neydi senin akşam sendeyiz o zaman

ama gelmişken bi de karışım çalışalım seninle

bu akşam mozaik pasta var gelin kızlar
kurabiye içinde yara senin bana taş atıyon

saol okyonuscum geliriz tabi hemide koşa koşa adres neydi senin akşam sendeyiz o zaman

ama gelmişken bi de karışım çalışalım seninle

gel buyur cnm olur karışımda çalışalım tarihe çalışmaya başlayınca bizde kalırsınız kahvaltıda hazırlarım geceleri senle full tarih çalışırız

amin canım aminn inş. hep birlikte memur olcaz guiette evlenecek bize katılıck inş. en kısa zamanda kavuşucak sevdiceğine

ah canım benim ağzın bal yesin inşallah

ya bende söz nişan düğün telaşı olucak bide ders çalışıcam benide düşünün
bende evimin meeeeemur hanımı olmak istiyom başkada bişey istemiyom valla

1 nekdar basitmiş. nasıl düşünemedim:S

12[SUP]6[/SUP]=2[SUP]12[/SUP].3[SUP]6[/SUP]
18[SUP]4[/SUP]=2[SUP]4[/SUP].3[SUP]8[/SUP] dir

ikisinde ortak olan " 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır" bu demişsin. nasıl oluyor. kbkma matematiğim yok. belki basit bişeydir:S

ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevda lokum lokum valla

evet kızlar bir soru daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tuz oranı %28 olan bir miktar tuzlu su karışımının 28 gramı alınıp yerine 15 gr tuz ve 25 gr su konulursa yeni karışımın tuz oranı %30 oluyor.Buna göre ilk karışım kaç gr dır?

soruda her ikisinide tam bölen diyo o yüzden ikisindede olması geekiyo. 2[SUP]5[/SUP] alamam çünkü b de 2[SUP]5[/SUP] yok 3 ü de bu şekilde düşünüp alıyosun canım

ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevda lokum lokum valla

1 ay sonrada en az 1600 yapmış maaşalr oooooooh mis
bu gece sabaha kadar ders çalışılıyo o kadder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…