2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tmm cnm sağol..... quiet mat çalşmaya hangi ay başladınz? burdan ilk mat çalşmaya başladığnz günlere bakmak istyorum fakat çok fazla sayfa var bulamadım maşallah bayağı uzun bi topic olmuş

tmm cnm sağol..... quiet mat çalşmaya hangi ay başladınz? burdan ilk mat çalşmaya başladığnz günlere bakmak istyorum fakat çok fazla sayfa var bulamadım maşallah bayağı uzun bi topic olmuş

valla maşallahımız var
topici 7 ağustosta açtım ama inan ne zman başladık hatırlamıyorum canım :26:
ama yine bu tarz sorularla başladık canım

valla maşallahımız var
topici 7 ağustosta açtım ama inan ne zman başladık hatırlamıyorum canım :26:
ama yine bu tarz sorularla başladık canım

cnm bu topic e mat. la mı başladınz hiç türkçe çlşmadınz mı? şimdi şubatta hangşi dersle tarihle mi başlıyyorsunuz?

bak aklıma takıldı benimde baktım burdan başlamışız
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...i-hayirli-olsun-kizlar-hedef-min-85-a-98.html

94. sayfaya bakarsan kitaplığımı eklemişim yeni aldığım kitaplarla o kaadr kpss kaynağı var işte bende

cnm bu topic e mat. la mı başladınz hiç türkçe çlşmadınz mı? şimdi şubatta hangşi dersle tarihle mi başlıyyorsunuz?

valla topic amacı konu çalışmasıydı başta kim hangi konuları bitirdiyse ilk sayfadaki konu tablosuna ekliyoduk.gerçi hala ekliyoruz.herkes ilk sayfaya bakınca heveslenip çalışmaya başlıyodu
ilk soru sanırım tarihten geldi sonr aben kitap aldım cins soruları ekledim öle devamı geldi
türkçeyi bitirenler çoğunlukta zaten bu şekilde biraz zor çalışılır türkçe ama zor sorular yada yapamadığın sorular olunca ekle.ben türkçe konu çalışmadı.dikkattsizlik yapmazsam 1 yanlış falan çıkıyo türkçede benim soru çzöerek devam ettim

benm türkçede anlatım bozukluklarnda eksklerm var cnm birazda noktalama işaretlernde en büyük sorunum matematk............ ya cnmm bide bişi dicem geçen bi abla bna "taban puanlar düştü 65 falan oldu" dedi.... ??? doğru mu acaba ??? taban puanların düşmesinin avantajı ne oluyor???

canım senin bölümü unuttum ben söle ben ona göre cevap veriyim.40 la alan yer bile var ama fizyoterapist aldı
sor canım çalıştıkça yardımcı oluruz

canım 1. soru=36

2.soru=152

3.soru=8

4.soru yok

5. soru=52 buldum

inşallah doğrudur canım
:18:

1. soru doğru
2.soru doğru
3.soru 357
4.soru 18
5.soru -40
6.soru 37 canım (senin 52 dedğin soru arada bi soru daha var canım )
anlatırmısın canım çözümleri

1. soru doğru
2.soru doğru
3.soru 357
4.soru 18
5.soru -40
6.soru 37 canım (senin 52 dedğin soru arada bi soru daha var canım )
anlatırmısın canım çözümleri

gözlerim şaşı oldu valla. bi oraya bi buraya..
1. soruda şöyle bir şey yaptım;

165i 5e bölüyoruz 33 ortanca sayı oluyor.

farklı rakamlar dediği için 30 31 32 alalım sayıları bunları topladığımızda 93 oluyor geri kalan 2 sayının toplamı bu durumda 72 oluyor. 2 ye böldüğümüzde 36 olmuş oluyor.

sayıların hepsini tek tek bulmak imkansız olduğu için önce ortanca sayıyı bulup yapmak gerekiyor.

2. soruda aynı bunun gibi oluyor.

748i 5e böldüğünde 149 oluyor. 147 148 149 topladığımızda 444 geriye kalan 2 sayıda 304 yapıyor 2ye böldüğümüzde 152 oluyor. arada kalan sayıların bi önemi yok.

önemli olan ortanca ve en büyük sayıları bulmak. inşallah anlatabildim canım.

saol canım
bunların gidişatını bulamadım bende
o zman şöle yapıcaz toplam bölü toplam sayı.ortanca neyse 1 ve 2 eksiğini alıcaz.bu 3 ünü toplayıp toplam sayıdan çıkartıyoruz.onud a2 ye bölüyoruz

önce ortanca sayıyı bulucaz sonrasında soruda sorduğu şeye göre ekleyip çıkartıcaz. ben bu şekil yapıyorum hep canım. başka yolları var mıdır bilemem. sana mantıklı geldi mi?

bana geliyoda

önce ortanca sayıyı bulucaz sonrasında soruda sorduğu şeye göre ekleyip çıkartıcaz. ben bu şekil yapıyorum hep canım. başka yolları var mıdır bilemem. sana mantıklı geldi mi?

bana geliyoda

banada geldi vala cuk diyede oturdu zaten soruya tam gaz bu sorularda böle devam

banada geldi vala cuk diyede oturdu zaten soruya tam gaz bu sorularda böle devam

bide diğer soruları yapabilsek. ama inat ettim yapıcam.

sen bana tam olarak cevapları yazar mısın canım?

aradaki soruyu görmemişim ya ben.

3 4 5 6. soruların cevabını yazda ben az daha uğraşayım sorularla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…