- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
325 mi :44::44:
yada 1275![]()
395 mi...............................
hepsi yanlış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
325 mi :44::44:
yada 1275![]()
395 mi...............................
şıklarda bile yok
sedulu formdan düştün![]()
kızlar hadi anlatın bunu bana
abc ve xyz üç basamaklı sayılar olmak üzere abc-xyz=475 işleminde b 4 artar ve y 4 azaltılırsa sonuç kaç olur![]()
o zaman 475 diyorum sonuca
kız önümde kağıt kalem yok yapıyorum bişiler![]()
555 olur sonuç![]()
Selam kızlar ben de katıldım aranıza,okulum sömetr tatilne girdi.. kitaplarımı aldım..
bir şey sormak istiyorum.. temmuzda kpss a gircem,aynı zamanda eylüldeki kpss ye de girip tercih yapabilir miyim,eylüldeki kpss de mühendis ataması olur mu,
bilgisi olan var mı konu da ??
buldum 475+80=555
sen yazınca fark ettim bende neden 80 yaptığmıızı![]()
bende öle dedim ama yok gene olmadı
hadi anlat bide![]()
Selam kızlar ben de katıldım aranıza,okulum sömetr tatilne girdi.. kitaplarımı aldım..
bir şey sormak istiyorum.. temmuzda kpss a gircem,aynı zamanda eylüldeki kpss ye de girip tercih yapabilir miyim,eylüldeki kpss de mühendis ataması oluyor mu,
bilgisi olan var mı konu da ??
bak simi sekerim onlar basamağını 4 artırdığımızda ilk sayı 40 artar ikinci sayıyıda 4 azalt 40 azalır arada çıkarma işlemi var azalan +olur burdanda 40 +40 =80 artış olur
475+80=555![]()
alış fiyatı üzerinden %10 zararla satılan bir mal etiket fiyatı üzerinden %20 zam yapılarak 162 tl ye satılıyor.bu malın alış fiyatı nedir![]()
nasıl yaptın canım![]()
hemen anlatayım canım şimdi malımız 100x olsun %10 zararla 90x e satılır. satış fiyatı üzerindende %20 kar yapılacak buda 90x+90x.20/100=108x çıkar.
108x lik mal--------------------> 162 tl ye satılırsa
100xlik mal -------------------> a tl ye satılır
aralarında 500 km olan iki kentten karşılıklı olarak yola çıkan 2 araç 5 saat sonra karşılaşıyorlar.karşılaştıktan sonra yollarına devam eden bu iki araç 1.5 saat sonra aralarındaki uzaklık kaç km olur
canım ben yemek yemek yiyip geliyorum çok soru var daha![]()