• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende denklemlerde yanlışlık yapıyorum bazen oluyor cnm öyle şeyler :27:bu soruyu ben 150 buldum :6:benimde birkaç saat işim var 9gibi gelirim cnm çözeriz soruları benimde var birkaç sorum:31:afiyet olsun

geldim bile evet canım buda 150 :1:
ihtiyaç kopyala yapıştır yapmış :1::1:
tamam canım burdayım ben :32:

hoşgeldin canım :54:
valla ilerledik ya :10::10: seni andım bugün kulakların çınladımı :52:
ihtiyacın elektronik şeysini alıcaktın naptın :31:

sen miydin o beni anan :)

biriktiriyorum canım. eski sayfalara bakmadım daha sorulara falan bi göz atıcam bakalım neler kaçırmışım.

aklım hep sizdeydi ama ders çalışasım kaçtı :) bu akşam sizle motive olmaya ve ders çalışmaya geldim. :32:

Ya bana x nasıl yalnız bırakılır anlatır mısın :-( cnm...

şimdi şöle bi denklem olsun
3x+2y=6
x i yalnız bırakmak için şöle yaparsın :34:
3x=6-2y
x=(6-2y)/3
bölece x i yalnız bırakmış olursun.yada soruda y yi x türünden yazın derler aynı şeydir canım :29:

sen miydin o beni anan :)

biriktiriyorum canım. eski sayfalara bakmadım daha sorulara falan bi göz atıcam bakalım neler kaçırmışım.

aklım hep sizdeydi ama ders çalışasım kaçtı :) bu akşam sizle motive olmaya ve ders çalışmaya geldim. :32:

bendim tabi :52::52:
valla iyi sorular vardı canım :31:
ama bu akşamda olur :32:
gel canım benim biz teşvik ederiz seni :52::52::52::52:

quietciim senn anlatış tarzın tam benlk tam benm anlayacağım şeklde anlatıyosun matemetiği... temel kavramları öğrenmeye çalşyorum ama x i yalnz bırakamayı bilmiyorum :-( elimde ki kitaplarda da anlatmıyodu :-( şimdi gelcek olan kitapta belki anlaatıyodur ama uygunsan sana sorayım dedimdi:-(

quietciim senn anlatış tarzın tam benlk tam benm anlayacağım şeklde anlatıyosun matemetiği... temel kavramları öğrenmeye çalşyorum ama x i yalnz bırakamayı bilmiyorum :-( elimde ki kitaplarda da anlatmıyodu :-( şimdi gelcek olan kitapta belki anlaatıyodur ama uygunsan sana sorayım dedimdi:-(

canım zaten hiç bi kitapta yoktur bu şekilde tanım örneklerden çıkarıcaksın böle olduğunu takıldığın soru varsa ekle ordan anlatıyım :34:
oo ben çok mat dersi verdim ondan :1::1:

sağol cnm artı eksiye dönüşüyor dimi....

evet canım eşitliğin diğer taarfına gittiği için işareti değişir :34:
evet önünde çarpımı varsa mesela o yazdığım örenkteki gibi 3x ordaki 3 te eşitliğin diğer tarafına bölen olarak geçer :34:

buna hiç şüphem yok zaten tatlım :)

ben bi bakayım neler olmuş neler bitmiş.. uzun sürceğe benziyo :44:

çözülmemiş sorularda var canım onlarada bi bak :34:
benim eklediğim yarım sayfa kadar bi soru kümesi var 5 yada 6 tane soru onlar yapılmadı meslea hala :23:

canım zaten hiç bi kitapta yoktur bu şekilde tanım örneklerden çıkarıcaksın böle olduğunu takıldığın soru varsa ekle ordan anlatıyım :34:
oo ben çok mat dersi verdim ondan :1::1:

cnm bende diiorum nie yazmıo x i yalnz bırakmak..:9: takıldığım sorulara bi da bakıcam yapamazsam sana sorucam cnm.. yaaa ne dicem quiet siz şubatta g.kültüre başlaıyormuşsunuz... :14: benim kitap gelnce mat. çalışıcam pazartesiye gelr herhalde en çok size ihtiyacım olduğunda siz g.kültür çalışıo olcaksnz :14:

cnm bende diiorum nie yazmıo x i yalnz bırakmak..:9: takıldığım sorulara bi da bakıcam yapamazsam sana sorucam cnm.. yaaa ne dicem quiet siz şubatta g.kültüre başlaıyormuşsunuz... :14: benim kitap gelnce mat. çalışıcam pazartesiye gelr herhalde en çok size ihtiyacım olduğunda siz g.kültür çalışıo olcaksnz :14:

canım benim şimdi nasıl aralarda türkçe tarih çözüyosak şubattan sonra mat için öle olucak.şu an hepimizi mata odaklandık o yüzden.artık bitirmemiz lazım.ama bu değilki artık mat çözmicez.sadece sayıyı azaltıcaz o kadr :34:
sen sorularını yaz anlamadığın yerleri sor yine :34:

kızlar sorum var :52::52:

rakamları farklı iki basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 165tir.en büyüğü en az kaçtır :51:

üç basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 748 ise.en büyüğü kaçtır:51:

a,b,c,d,e sayıları a<b<c<d<e şartını sağlayan 3 basamaklı doğal sayılardır.a+b+c+d+e=956 ise e kaç farklı değer alır:51:

AB iki basamaklı doğal sayı AB-BA=A[SUP]2[/SUP]-B[SUP]2[/SUP] olduğuna göre AB şeklinde kaç sayı yzılır:51:

AB ve CD iki basamklı sayıdır.A,3 arttırılır ve C,3 azaltırlırsa AB.CD çarpımıı 300 artıyor.buna göre AB-CD nedir :51:

son soru :1:

AA,AB,BB iki basamaklı doğal sayılardır.
{(AA+BB)/(AA-BB)}=7/3 se AB nedir :3:

kardeşimle çalıştık şimdi yapamadıklarmızı buyrun :1:

bu sorulardan mı bahsediyorsun canım?

Back
X