bende denklemlerde yanlışlık yapıyorum bazen oluyor cnm öyle şeylerbu soruyu ben 150 buldum benimde birkaç saat işim var 9gibi gelirim cnm çözeriz soruları benimde var birkaç sorum afiyet olsun
geldim bile evet canım buda 150
ihtiyaç kopyala yapıştır yapmış
tamam canım burdayım ben
selam kızlar.
baya ilerlemişsiniz helal olsun size =)
bugün bende varım
Quiet işin var mı ???? sana bişi sorsam (matematikle ilgili)
sor canım
hoşgeldin canım
valla ilerledik yaseni andım bugün kulakların çınladımı
ihtiyacın elektronik şeysini alıcaktın naptın
Ya bana x nasıl yalnız bırakılır anlatır mısın :-( cnm...
sen miydin o beni anan :)
biriktiriyorum canım. eski sayfalara bakmadım daha sorulara falan bi göz atıcam bakalım neler kaçırmışım.
aklım hep sizdeydi ama ders çalışasım kaçtı :) bu akşam sizle motive olmaya ve ders çalışmaya geldim.
bendim tabi
valla iyi sorular vardı canım
ama bu akşamda olur
gel canım benim biz teşvik ederiz seni
quietciim senn anlatış tarzın tam benlk tam benm anlayacağım şeklde anlatıyosun matemetiği... temel kavramları öğrenmeye çalşyorum ama x i yalnz bırakamayı bilmiyorum :-( elimde ki kitaplarda da anlatmıyodu :-( şimdi gelcek olan kitapta belki anlaatıyodur ama uygunsan sana sorayım dedimdi:-(
şimdi şöle bi denklem olsun
3x+2y=6
x i yalnız bırakmak için şöle yaparsın
3x=6-2y
x=(6-2y)/3
bölece x i yalnız bırakmış olursun.yada soruda y yi x türünden yazın derler aynı şeydir canım
sağol cnm artı eksiye dönüşüyor dimi....
buna hiç şüphem yok zaten tatlım :)
ben bi bakayım neler olmuş neler bitmiş.. uzun sürceğe benziyo :44:
canım zaten hiç bi kitapta yoktur bu şekilde tanım örneklerden çıkarıcaksın böle olduğunu takıldığın soru varsa ekle ordan anlatıyım
oo ben çok mat dersi verdim ondan
evet canım eşitliğin diğer taarfına gittiği için işareti değişir
evet önünde çarpımı varsa mesela o yazdığım örenkteki gibi 3x ordaki 3 te eşitliğin diğer tarafına bölen olarak geçer
cnm bende diiorum nie yazmıo x i yalnz bırakmak..takıldığım sorulara bi da bakıcam yapamazsam sana sorucam cnm.. yaaa ne dicem quiet siz şubatta g.kültüre başlaıyormuşsunuz... benim kitap gelnce mat. çalışıcam pazartesiye gelr herhalde en çok size ihtiyacım olduğunda siz g.kültür çalışıo olcaksnz
kızlar sorum var
rakamları farklı iki basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 165tir.en büyüğü en az kaçtır
üç basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 748 ise.en büyüğü kaçtır
a,b,c,d,e sayıları a<b<c<d<e şartını sağlayan 3 basamaklı doğal sayılardır.a+b+c+d+e=956 ise e kaç farklı değer alır
AB iki basamaklı doğal sayı AB-BA=A[SUP]2[/SUP]-B[SUP]2[/SUP] olduğuna göre AB şeklinde kaç sayı yzılır
AB ve CD iki basamklı sayıdır.A,3 arttırılır ve C,3 azaltırlırsa AB.CD çarpımıı 300 artıyor.buna göre AB-CD nedir
son soru
AA,AB,BB iki basamaklı doğal sayılardır.
{(AA+BB)/(AA-BB)}=7/3 se AB nedir
kardeşimle çalıştık şimdi yapamadıklarmızı buyrun
bu sorulardan mı bahsediyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?