2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende denklemlerde yanlışlık yapıyorum bazen oluyor cnm öyle şeyler bu soruyu ben 150 buldum benimde birkaç saat işim var 9gibi gelirim cnm çözeriz soruları benimde var birkaç sorumafiyet olsun

geldim bile evet canım buda 150
ihtiyaç kopyala yapıştır yapmış
tamam canım burdayım ben

hoşgeldin canım
valla ilerledik ya seni andım bugün kulakların çınladımı
ihtiyacın elektronik şeysini alıcaktın naptın

sen miydin o beni anan :)

biriktiriyorum canım. eski sayfalara bakmadım daha sorulara falan bi göz atıcam bakalım neler kaçırmışım.

aklım hep sizdeydi ama ders çalışasım kaçtı :) bu akşam sizle motive olmaya ve ders çalışmaya geldim.

Ya bana x nasıl yalnız bırakılır anlatır mısın :-( cnm...

şimdi şöle bi denklem olsun
3x+2y=6
x i yalnız bırakmak için şöle yaparsın
3x=6-2y
x=(6-2y)/3
bölece x i yalnız bırakmış olursun.yada soruda y yi x türünden yazın derler aynı şeydir canım

bendim tabi
valla iyi sorular vardı canım
ama bu akşamda olur
gel canım benim biz teşvik ederiz seni

quietciim senn anlatış tarzın tam benlk tam benm anlayacağım şeklde anlatıyosun matemetiği... temel kavramları öğrenmeye çalşyorum ama x i yalnz bırakamayı bilmiyorum :-( elimde ki kitaplarda da anlatmıyodu :-( şimdi gelcek olan kitapta belki anlaatıyodur ama uygunsan sana sorayım dedimdi:-(

canım zaten hiç bi kitapta yoktur bu şekilde tanım örneklerden çıkarıcaksın böle olduğunu takıldığın soru varsa ekle ordan anlatıyım
oo ben çok mat dersi verdim ondan

sağol cnm artı eksiye dönüşüyor dimi....

sağol cnm artı eksiye dönüşüyor dimi....

evet canım eşitliğin diğer taarfına gittiği için işareti değişir
evet önünde çarpımı varsa mesela o yazdığım örenkteki gibi 3x ordaki 3 te eşitliğin diğer tarafına bölen olarak geçer

buna hiç şüphem yok zaten tatlım :)

ben bi bakayım neler olmuş neler bitmiş.. uzun sürceğe benziyo :44:

çözülmemiş sorularda var canım onlarada bi bak
benim eklediğim yarım sayfa kadar bi soru kümesi var 5 yada 6 tane soru onlar yapılmadı meslea hala

canım zaten hiç bi kitapta yoktur bu şekilde tanım örneklerden çıkarıcaksın böle olduğunu takıldığın soru varsa ekle ordan anlatıyım
oo ben çok mat dersi verdim ondan

cnm bende diiorum nie yazmıo x i yalnz bırakmak.. takıldığım sorulara bi da bakıcam yapamazsam sana sorucam cnm.. yaaa ne dicem quiet siz şubatta g.kültüre başlaıyormuşsunuz... benim kitap gelnce mat. çalışıcam pazartesiye gelr herhalde en çok size ihtiyacım olduğunda siz g.kültür çalışıo olcaksnz

canım benim şimdi nasıl aralarda türkçe tarih çözüyosak şubattan sonra mat için öle olucak.şu an hepimizi mata odaklandık o yüzden.artık bitirmemiz lazım.ama bu değilki artık mat çözmicez.sadece sayıyı azaltıcaz o kadr
sen sorularını yaz anlamadığın yerleri sor yine

bu sorulardan mı bahsediyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…