2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

anladım cnm bunun çözümünüde eklermisin

anladım cnm bunun çözümünüde eklermisin

karışım: 100x
1/5 i dökülüyor => 100x.%5=20x döküldü kalan 80x
80x in %40 ı şeker => 80x.%40 + 20x.%100(döktüğümüz kadar şeker ekledik saf şeker old için %100)
burdan sonuç=52x gelir yani %52 şekerdir

ne olur biri bana 1 2 meşturiyeti anlatsın pff çok sıkılıp bunaldım. çok uykum var:S

sselam bu arada:S

bugün git 1 ay sonra gel
memurluğa hazırlık çalışması
valla çok kişi geçmedi gk e

lisansmısın önlisansmısınız sizler.. bn şuan mat ve atrh çalışıyorum. işten çıkınca evde hazırlanıyorum:S
önlisans

kızlar çözümlü yazarsanız sevirim. beynim durdu sanırımS:

kızlar bide bu sorum varr

seker oranı %25 olan 40 gr şeker su karışımına 10gr seker ve 20 gr su ekleniyor. oluşan karışımın şeker oranını tekrar %25 yapmak için karışıma kç gr daha su eklenmelidir?

ne olur biri bana 1 2 meşturiyeti anlatsın pff çok sıkılıp bunaldım. çok uykum var:S

sselam bu arada:S

oooof ooof bence biri şu kpss den tarihi kaldırsın

neyini anlatalım güzelim kelin ilacı olsa kendi başına sürer

bu arada ben lisansım ve sınava çok az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııı :18:

calışınca oluyor. bnmde 0dı tarıhım şuan daha iyi. inş daha iyi olur. evet sınava az kaldı sizin:S

Eki Görüntüle 329909

kızlar çözümlü yazarsanız sevirim. beynim durdu sanırımS:

ilk soruda A'yı 15! parantezine alırsan 15!.17 olur.b'yi 15! paranteine alırsan 15!.-15 olur
a/b= 17/-15 çıkar

ikinci soruda
12[SUP]6[/SUP]=2[SUP]12[/SUP].3[SUP]6[/SUP]
18[SUP]4[/SUP]=2[SUP]4[/SUP].3[SUP]8[/SUP] dir

her ikisinde ortak 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır
bunların tam sayı böleni = (4+1).(6+1)=35 negatif tams ayılarıda olduğu için 35.2=79 olur

son sorunu denklemi yok

30 mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…