2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar deneme sınavına gırdım mat kotuydu çalışınca bı bakım ne oluomus dedım 55 gk cıktı genel yetenek hala 36 larde ya:18: düzelırmı bu mat olayı sankı unutuyomusum gıbı gelıyo matı 5yukselırmı sınava kadar yaa:26:

kızlar günaydın
bugün daha iyiyim çok şükür dünkü sorularda bu güne kaldı :18:
sedulucum maşallahın var hadi geçmiş olsun diyim
kepelekimeleki canım süper valla tabi yükseltirsin daha sınava çok var

hanımlar hadi bakalım toplanın soru çözelim

günaydın kk kızları
bugün problemlerde son bi test kaldı onu da yapayım sonra çözülmeyen sorulara bakarız

tebrik ederim 55 gk çok iyi...

bende bugün daha önce çalıştığım konuları şöyle bi tekrar geçip size bildiricem... soruda çözerim.... ben size nasıl yetişçem ya çok gerideyim...

bende bugün daha önce çalıştığım konuları şöyle bi tekrar geçip size bildiricem... soruda çözerim.... ben size nasıl yetişçem ya çok gerideyim...

bunu bu şekilde düşünüp kendini sıkıntıya sokucana ben bu kadar çalıştım tekrar bile edicem ama daha çalışmayanlar bile var ben onlardan çok öndeyim diye düşün bak nasıl daha kolaylık olucak sana

ah canım çalıştıklarım size çok az gelir... ama elimden geleni yapıp çoğaltıcam... bugün bilgisayarımın masaüstüne bir okulun resmini koydum... onu gördükçe o okula atandığımı düşünüp gaza geliyim diye... hadi hayırlısı...

bak ne güzel motive edici şeyler buldun kendine çalışmadım falan deme sakın

günaydın kızlar markete gidicem kahvaltı edicem bir saate burdayımmm

Ayy ne güzel harıl harıl ders çalışıyosunuzz bu topiğe girdikçe ders çalışasım geliyo

problemlere son noktayı koydum
akşam grafik okuma ve kümeleri bitiririm ooohhhh
son 4 konum var matematikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…