• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende çalışıyorum canım :50: hem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline :19:

bende evliyim cnm ama ben çalışmıyorum kocamın deyişiyle -(evimin kadını benimde balımsın):16:3 aylık evliyim evleneceğim zaman çıktım işten şimdi kpss çalışıyorum bende memur olmam lazım yoksa kociş tayin olunca kalcm ben eş durmundan yırtmam lazım:37:

bende çalışıyorum canım :50: hem iş hem ders gerçekten zor. hele bi de evliysen ve ailenden uzaksan benim gibi vay haline :19:

akşam yemeklerine bana gelin kocanla ben hergün yapıyorum yemek sen ugraşma yoruluyosundur:29::27:aradada guiette git kurabiye fln yapıyor çay demler yersiniz beni hiç kurabiye yemeğe davet etmedi:19::60:

bende evliyim cnm ama ben çalışmıyorum kocamın deyişiyle -(evimin kadını benimde balımsın):16:3 aylık evliyim evleneceğim zaman çıktım işten şimdi kpss çalışıyorum bende memur olmam lazım yoksa kociş tayin olunca kalcm ben eş durmundan yırtmam lazım:37:

allah mutluluğunuzu daim etsin canım :16::16:
inşallah hepbirlikte memur olcaz bu seneeeee :8:

akşam yemeklerine bana gelin kocanla ben hergün yapıyorum yemek sen ugraşma yoruluyosundur:29::27:aradada guiette git kurabiye fln yapıyor çay demler yersiniz beni hiç kurabiye yemeğe davet etmedi:19::60:

saol okyonuscum geliriz tabi hemide koşa koşa :52: adres neydi senin akşam sendeyiz o zaman :60:
:60::60::60:
ama gelmişken bi de karışım çalışalım seninle :1:

bu akşam mozaik pasta var gelin kızlar :10::10::10:
kurabiye içinde yara senin bana taş atıyon :60::60:

$SAM_3657.webp

saol okyonuscum geliriz tabi hemide koşa koşa :52: adres neydi senin akşam sendeyiz o zaman :60:
:60::60::60:
ama gelmişken bi de karışım çalışalım seninle :1:

gel buyur cnm olur karışımda çalışalım tarihe çalışmaya başlayınca bizde kalırsınız kahvaltıda hazırlarım geceleri senle full tarih çalışırız:60:

amin canım aminn inş. hep birlikte memur olcaz guiette evlenecek bize katılıck inş. en kısa zamanda kavuşucak sevdiceğine:16:

ah canım benim ağzın bal yesin inşallah :29:

ya bende söz nişan düğün telaşı olucak bide ders çalışıcam benide düşünün :52::52:
bende evimin meeeeemur hanımı olmak istiyom başkada bişey istemiyom valla :16::16:

ilk soruda A'yı 15! parantezine alırsan 15!.17 olur.b'yi 15! paranteine alırsan 15!.-15 olur
a/b= 17/-15 çıkar

ikinci soruda
12[SUP]6[/SUP]=2[SUP]12[/SUP].3[SUP]6[/SUP]
18[SUP]4[/SUP]=2[SUP]4[/SUP].3[SUP]8[/SUP] dir

her ikisinde ortak 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır
bunların tam sayı böleni = (4+1).(6+1)=35 negatif tams ayılarıda olduğu için 35.2=79 olur :34:

son sorunu denklemi yok :35:
1 nekdar basitmiş. nasıl düşünemedim:S

ikisinde ortak olan " 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır" bu demişsin. nasıl oluyor. kbkma matematiğim yok. belki basit bişeydir:S

ah canım benim ağzın bal yesin inşallah :29:

ya bende söz nişan düğün telaşı olucak bide ders çalışıcam benide düşünün :52::52:
bende evimin meeeeemur hanımı olmak istiyom başkada bişey istemiyom valla :16::16:

ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevda :60:lokum lokum valla:1:

evet kızlar bir soru daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tuz oranı %28 olan bir miktar tuzlu su karışımının 28 gramı alınıp yerine 15 gr tuz ve 25 gr su konulursa yeni karışımın tuz oranı %30 oluyor.Buna göre ilk karışım kaç gr dır?

1 nekdar basitmiş. nasıl düşünemedim:S

ikisinde ortak olan " 2[SUP]4[/SUP] ve 3[SUP]6[/SUP] dır" bu demişsin. nasıl oluyor. kbkma matematiğim yok. belki basit bişeydir:S

soruda her ikisinide tam bölen diyo o yüzden ikisindede olması geekiyo. 2[SUP]5[/SUP] alamam çünkü b de 2[SUP]5[/SUP] yok 3 ü de bu şekilde düşünüp alıyosun canım :34:

ay cnm baksana isimlerimizin yanına memur ekleyince ne güzel oluyr memur guiett memur okyonus memur sevda :60:lokum lokum valla:1:

:16::16::16::16::16:
1 ay sonrada en az 1600 yapmış maaşalr oooooooh mis :52::52::52::52::52:
bu gece sabaha kadar ders çalışılıyo o kadder :41::41:

Back
X