2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hımmm anladım ben evliyim bu arada... gece kocişden fırsat buldukçada girerim.... bundan sonra yakın takipçinizim... hafta sonu sabah dersanem sorular olursa ordada çözdürmeye çalışırım...

bende evliyim canım 3 aylıkkociş banada pek rahat vermiyordu ilk zamanlar hiç benimle ilgilenmiyorsun diyordu alıştı zavallalımzten bu hafta eğitimde 5 gün yok

bende evliyim canım 3 aylıkkociş banada pek rahat vermiyordu ilk zamanlar hiç benimle ilgilenmiyorsun diyordu alıştı zavallalımzten bu hafta eğitimde 5 gün yok

Allah kavuştursun cnm... gerçi onlarda çalıştığımızı gördükçe birşey demesler... bende şimdi başlıyorum, akşama şimdiye kadar evde kendi bitirdiğim konuları veririrm... iyi çalışmalar....

amin canım saol iyi çalışmalar Allah zihin açıklığı versin

Kızlar matematik soru bankası alcam Güvender mi alsam fem ilkadım soru bankası mı???? sizce????? Benim seviyemi biliyorsunuz Matematiği yeni yeni öğreniyorum...
Güzel bi soru bankasına ihtiyacım var.... ................ Burda bu iki yayını önerdiniz ya o yüzden birini almaya karar verdm... şimdi matematik konu anlatımlı kitabımda geliyo ........... Bi de güzel bi matematik soru bankası alırsam çok iyi olcak
Bi de kuzenim var öss ye hazırlanıyo ondan da yardım alıcam arasıra Sizdende almaya devam edicem... Nişanlımda telefonda da olsa bayağı yarımcı oluyor beraber soru çözüyoruz Yaza doğru düğünüm olcak inş. nişanlımın mat. 1 i çok iyi evlennce bana özel ders verir son 4 ay kala da hızlandırmalara gitmek istiyorum dersaneye bu şeklde matematiğin üstesinden gelcem inş. Ama tabi soru banakası almamam lazım matematik ????????????????????????????????????

soru bankası senin için fem ilk adım diyorum dahada bişey demiyorum

soru bankası senin için fem ilk adım diyorum dahada bişey demiyorum

tmm cnm sağol ya bu kitapları çok defa söyden ama karıştı beynm cnm kusura bakma önce konu anlatm arıyodum o dediğin kitap soru bankası olunca eledm :44: şimdi de konu anltımı aldım iyi bi soru bankasına ihtyaç duydum bu defa senn tavsiyelerine yöneldim cnm 2 tane olunca hangini aalsam dedim size sorayım dedim di Sağol cnm internetten bulup sparş verrz artık

kızlarrr benıde aranıza alın dısıplıne ıhtıyacı var bu hemcınsınızın calısıyo ders ama nasıl calısıyo bı yandan ıse gıdıyo bı yandan dersane cok bunaldı bende dısıplıne olmak ıstıyorum bende bende:)

hoşgeldin canım aramıza
biz evde çalışıyoruz bak girdik disipline sen nasıl giremezsin
çalışmak çalışmak çalışmak tek amacımız

hoşgeldin canım aramıza
biz evde çalışıyoruz bak girdik disipline sen nasıl giremezsin
çalışmak çalışmak çalışmak tek amacımız

hosbuldukkkk güzel hemcınsım işe gıdıyorum gelıyorum aksam 7 den 12 ye kadar calısıyorum ama verımlı degılım neden oyle bılmıorum konudan konuya atlıyorum ablama tasındım remen yakın dıye ısyerıme mat zayıf benım ılk 4 lerden 12 lere yukseldı netlerım ama baya bı calısıodum cok duzenlı gıdıodum bıde malum sevgılı terkettı benıtoparlanmam falan derken anca kendıme geldım sımdı nasıl baslıım nasıl verımlı olurum kızlar yaa20 dakıka mat dan tarıhe atlıorum ondan cograyaya bole sacma sapan bı hal aldım resmen:26:

slm kızlar bende mat. çok zorlanıyorum yapamıyorum çok canım sıkılıyo bu yüzden yapamayınca canım istemiyor. bende diyorum madem mat.olmuyo diğerlerine ağırlık veriyimki onların netleri kurtarsın beni... matten 15 tane felan yapıyorum .. türkçede 30 sorudan 25 doğru çıkıyoo.. berbat yanii... 80 alabilmem için kaç net yapmam lazım..

slm kızlar bende mat. çok zorlanıyorum yapamıyorum çok canım sıkılıyo bu yüzden yapamayınca canım istemiyor. bende diyorum madem mat.olmuyo diğerlerine ağırlık veriyimki onların netleri kurtarsın beni... matten 15 tane felan yapıyorum .. türkçede 30 sorudan 25 doğru çıkıyoo.. berbat yanii... 80 alabilmem için kaç net yapmam lazım..

quietnrkn arkidişimmm.....sabahın sınav akademı benım hosuma gıtmedı sen soylemıstın sankı bosuna calısıyorum gıbı oluyor acaba dıyorum

demekki önüne bakman lazım canım benim.o yüzden çalışman lazım başka alternatifin yok
konu konu bitirmeye çalış kitabın bittikçe daha bi şevk gelir

KPSS PUANI HESAPLAMA (LİSANS), KPSS3 Puan Hesaplama, KPSS10 Puan Hesaplama (hesabı)
canım burdan kontrol edebilirsin. Matematiğini birazdaha yükselteceksin başka çağresi yok

quietnrkn arkidişimmm.....sabahın sınav akademı benım hosuma gıtmedı sen soylemıstın sankı bosuna calısıyorum gıbı oluyor acaba dıyorum

heheh ben demiştim

ben en iyisi vazgeçeyim kpss den puan hesaplama robotu tamamen moralimi bozdu. yapamayacağım netler istiyoo benden... of of

evet patron sen demiştin:26:....sence ne alsam sen ne aldınn ...

yeni gelen arkadaşım hosgeldın ...valla ben bu arkadasların sayesındecook sey ogrendımm....ççoook teşekkür ederim...bence sende devam et acayıp tesvık edıyorlar ve cok bılgılıler buraya gırene kadar kendıme guvenıyordum sızlerı tanıyınca guvenım gıttı cunku heppsı benden ıyııııı.....inşallah hepiniz kazanırsınız arada bende kaynarım bende bende

guietttttttttt yapamadığımız soruları nezaman sorcz sorayımmı şimdi

ben en iyisi vazgeçeyim kpss den puan hesaplama robotu tamamen moralimi bozdu. yapamayacağım netler istiyoo benden... of of

ooooooo böle hemen pes edersen hiç girme sınava
daha sınava var ve çalışmayan çok kişi var hala onların önüne geçebilirsin
ama ben sabah 7 akşam 8,haftada bir gün izin o da hangi gün belli olmayan yıllık izni 14 gün olan ve asgari ücretin biraz üstü maaş bana yeter.hayatın iş ve evin arasında geçsin diyosan buyur çalışma
ama biz azimliyiz.çünkü akşam 5te işten çıkıp eve gitmeden keyif yapmayı haftanın 5 günü çalışmayı ve emekli olana kadar aynı yerde çalışıp 1600 maaş alıp bununla avm leri aşındırmak istiyoruz sen seç

canım ben ihtiyaç soru bankası modüler,yargı 50 şerli deneem aldım
geçen sene ihtiyaç 2011 sorudan oluşan soru bankasını,ihtiyaç zopzor 10 dnemeyi,yargı 15li denemesini aldım.
konu anlatımlı yargı coğ ve data tar,h aldım ama datayı değiştircem bu hafta sonu yargı yı alıcam.onun dışında pegemin notları var o kadar başka kaynağım yok
bu arada güvenim gitti ne demek
tam tersine biz matta iyiyiz ama ben tarihte iyi değilim mesela sende onda iyisin
benimde güvenim gitsin o zman oldu benim yerimede başkaları atansın alsın maaşı yok ya

soru 1:

seker oranı %14 olan sekerli suya karışımdaki seker kadar seker eklenip ardındanda eklenen seker kadar su buharlarştılırsa son durmumda karışımın su oranı %kaç olur?

soru 2:

%40ı tuz olan bir miktar tuzlu suyun 1/5 i alınıp yerine alınan miktar kadar tuz ekleniyor.buna göre son durumda elde edilen karışımın tuz oranı % kaçtır?

soru 3:

%20si şeker olan sekerli sudaki su ve seker miktarı 2 katına çıkarılırsa seker oranı % kaç artar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…