Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar deneme sınavına gırdım mat kotuydu çalışınca bı bakım ne oluomus dedım 55 gk cıktı genel yetenek hala 36 larde ya:18: düzelırmı bu mat olayı sankı unutuyomusum gıbı gelıyo matı 5yukselırmı sınava kadar yaa:26:
bende bugün daha önce çalıştığım konuları şöyle bi tekrar geçip size bildiricem... soruda çözerim.... ben size nasıl yetişçem ya çok gerideyim...![]()
bunu bu şekilde düşünüp kendini sıkıntıya sokucana ben bu kadar çalıştım tekrar bile edicem ama daha çalışmayanlar bile var ben onlardan çok öndeyim diye düşün bak nasıl daha kolaylık olucak sana![]()
ah canım çalıştıklarım size çok az gelir... ama elimden geleni yapıp çoğaltıcam... bugün bilgisayarımın masaüstüne bir okulun resmini koydum... onu gördükçe o okula atandığımı düşünüp gaza geliyim diye... hadi hayırlısı...
günaydın kızlar markete gidicem kahvaltı edicem bir saate burdayımmm![]()
Ayy ne güzel harıl harıl ders çalışıyosunuzz bu topiğe girdikçe ders çalışasım geliyo![]()
problemlere son noktayı koydum
akşam grafik okuma ve kümeleri bitiririm ooohhhh
son 4 konum var matematikte![]()
problemlere son noktayı koydum
akşam grafik okuma ve kümeleri bitiririm ooohhhh
son 4 konum var matematikte![]()
sedullu kız matı 3 günde altüst ettim bitti tarihide 3 günde bitirebilcenmi![]()
ışık hıızı yanında halt etmiş sedulu![]()
nasıl yanı 3 gunde mat bıtermı hele tarıh cok zor...