soru 1:
seker oranı %14 olan sekerli suya karışımdaki seker kadar seker eklenip ardındanda eklenen seker kadar su buharlarştılırsa son durmumda karışımın su oranı %kaç olur?
soru 2:
%40ı tuz olan bir miktar tuzlu suyun 1/5 i alınıp yerine alınan miktar kadar tuz ekleniyor.buna göre son durumda elde edilen karışımın tuz oranı % kaçtır?
soru 3:
%20si şeker olan sekerli sudaki su ve seker miktarı 2 katına çıkarılırsa seker oranı % kaç artar?
canım ilk soru %72 son soru %4 buldum ben :44:
cnm ilk soru doğru son soru 24 olck ilk soruyu anlatırmısın
2.soruda 27,6 gibi garip bişey çıktı
canım son soruda ama kaç arta soruyo ki son karışım ne kadardır demiyo
karışım oranı 24 ama artışı %4 olmuş oluyo
bir saat sonra çözülen sorular bildirilecek kızlar hazırmısınızben devam ediyorum hala çözmeye
ben şimdiden bildiriyim 20
ama valla elektrikler kesildi gerçekten bak
devam ediyorum bende çözmeye şimdi
kıslar ben sadece 40 mat çözebildim onuda yarısını yatarak... grip old. için...
geçmiş olsun canım benim iyi bak kendine
okyonus sayfa 191 soru 22 nin sorusunu bana sölermisin bende bi garip
esteban yüüznden hatalar çıkmaya başladı
{0,1,2,3,4,5,6} kümesinin elemanları ile üç basamaklı rakamları farklı kaç farklı çift sayı yazılabilir? böyle cnm soru
mattan bir konuyu çalıştım ve 80 soru çözdüm
Mrb. bayanlar ben geldim.
Cuma günü son finalim var ve şuanda da staj dosyası hazırlıyorum ayılıp bayılarak. Şu dönem bir bitsin hemen kpss ye tam gaz devam edicem :119:
Kolay gelsin herkese
ooooooo böle hemen pes edersen hiç girme sınava
daha sınava var ve çalışmayan çok kişi var hala onların önüne geçebilirsin
ama ben sabah 7 akşam 8,haftada bir gün izin o da hangi gün belli olmayan yıllık izni 14 gün olan ve asgari ücretin biraz üstü maaş bana yeter.hayatın iş ve evin arasında geçsin diyosan buyur çalışma
ama biz azimliyiz.çünkü akşam 5te işten çıkıp eve gitmeden keyif yapmayı haftanın 5 günü çalışmayı ve emekli olana kadar aynı yerde çalışıp 1600 maaş alıp bununla avm leri aşındırmak istiyoruz sen seç
canım ben ihtiyaç soru bankası modüler,yargı 50 şerli deneem aldım
geçen sene ihtiyaç 2011 sorudan oluşan soru bankasını,ihtiyaç zopzor 10 dnemeyi,yargı 15li denemesini aldım.
konu anlatımlı yargı coğ ve data tar,h aldım ama datayı değiştircem bu hafta sonu yargı yı alıcam.onun dışında pegemin notları var o kadar başka kaynağım yok
bu arada güvenim gitti ne demek
tam tersine biz matta iyiyiz ama ben tarihte iyi değilim mesela sende onda iyisin
benimde güvenim gitsin o zman oldu benim yerimede başkaları atansın alsın maaşı yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?