2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende sendenim ve ben 1 ay verdim canım
hoşgeldin bu arada :13:

anlatamıyorum ki baska sekilde aklıma gelmiyor

yok tatlım sen anlatıyosunda bende sorun ben anlamıyorum şu an
o sayfaya sinir oldum 2 soru daha var ordan 16 ve 17. sorular.

vedat x yılında sedat y yılında suat z yılında doğmuştur.a yılının içindeyken üçünün 10 yıl sonraki yaş toplamı hangisidir.?

a-3(x+y+z)
3a-(x+y+z)
3(a-x-y-z)+90
3(a-x-y-z)+30
3(a+10)-(x+y+z)

diğer soru

eşit sürede akın,mehmetin 4 katı kadar iş yapabilmektedir.akın ve mehmet birlikte bu işi 48 dakkada yapıyosa mehmet bu işi kaç dakikada yapar:44:
2
2,5
3
3,5
4

bende sendenim ve ben 1 ay verdim canım
hoşgeldin bu arada :13:

hoşbuldum canım,

ben diyorum ki 16 günde ihtiyacın konu anlatımlı kitabından konuları çalışıp ordaki soruları çözerim, 14 günde de yargının kitabının sadece sorularını çözerim, yani yine bir ay oluyor ama konulara 16 gün. Neyse 1. konuda anlarım anyayı konyayı ama kitaba bir göz attım bi çalışasım geldi ki sorma çok güzel anlatmış, şu mat bitsede tarihe başlasam diye can atıyorum.

Sen tarih konularını hangi kitaptan çalışacaksın?

canım ben sözeli yazarak çalışıyorum güvenderin tarihinin yarısını özet çıkardım yine güvenderden devam edicem.sonra pegem akademiden çalışıcam konuları bide eksik olursa kardeşimin ygs kitabından çalışıcam yavaş yavaş gidicem ben marta kadar biter tarih.coğ bitmişti zaten.sözel soruları hızlı yapıyorum.martta telaşım olmazsa rahatım

vay süpersin, benim daha türkçe bitti, matematikte 2güne bitiyor, ama tarih, coğ. ve vatandaşlık duruyor. Geometriyi de çalışmıcam sanırım.

Pegemin deneme kitabı çok iyiymiş diye duydum. Ben ihtiyacın modüler setini aldım ondan gidiyorum, arkadaşımda da yargı seti var onun sorularını da çözücem bir de deneme kitabı almak istiyorum, bi önerin olur mu pegemi hakkında bir fikrin var mı?

benim çok konum önceden bitti.mesela türkçe mat konu çalışmadım ben sorudan gidiyorum.alan sınavına girip girmemkte kararsızım hala çünkü onlarada çalışıyorum arada

pegemin sorularına bakmadım ama tarih coğ vatandaşlık konu özetlerini aldım memnunum onlardan.
ben ihtiyacın modüler soru bankasından çalışıyorum gayet güzel.bu bitince ihityaç 2011 tane soruyu çözücem.sonra yargının 50 denemesi var her konudan onları çözücem.sonra yargı deneme var 15 taneli 7 tane kaldı onlar var sonra ihtiyaç zopzor 10 denemenn 6 tanesi var varda var

yargı denemesi iyidir.sınava yönelik.ama pegemi bilmiyorum canım

kızlar 2 tane soru var

gerçekten de var da varmış. Ama en azından sırf soru çözüyorsun, bu konu çalışmaktan daha iyi bence. Benim bu aşmaya gelmeme nerden baksan 2-3 ay var.

cnm kaç dk da yapar yazmışın bende bakıyom bakıyom çıkmıyo soru saatte yapar diyor cevap 4 kaitaptan baktım cevaba ve soruya

çözümde şöyle akın 4x iş yapıyor mehmet x iş yapar süreler esit x=V.t dicez akının denklemi 4x=v.t v=4x/t mehmetin denklemide x=v.t burdanda t=x/v

şimdi akın t zamanda 4 mehmet t zamanda 1 hızla çalışıyor burdanda 1/v+1/4v=1/48 v=60 yani 1 saat çıkıyor ters orantı yapıcaz az sürede olan az saatte bitirir yavaş çalısanda geç bitirir mantığıyla akın 1 satte mehmette 4 saatte bitirr inş. analatbilmişimdir

özür dilerim yanlış yazmışım

saol canım anladım

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler yrn görüşmek üzere öptüm

evet canım e

tarihte sıkıntım var benim işte.2011 de 70 yaptım deneme çözerek girdim bu sene 10 puan daha yüksek alsam yeticekte ah ah alsam keşke

alırsın inşallah alırsın alırsın.

Benim 85-90 almam lazım, ya bu puanı alıcam ya da alıcam Allah'ın izniyle tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…