2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

allah rızası için x[SUP]2[/SUP]-2xy-y[SUP]2[/SUP] yi çarpanlarına ayır
bi sadeleştirme var bunu ayıramadım :26:

tatlım sayfa 178 soru 12

canım orda işaret hatası yapmışlar y[SUP]2[/SUP] nin işareti + olmalı sonuç öle çıkıyo.uğraşıyom deminden beri

zahmet olmazsa bi üsteki soruyada bakamısın köklü olan

canım o ekok sorusun cevabı 3
ayrıca o dediğim formül ardışık sayılarda geçerli

Son düzenleme:
şimdi bayılcam resmen istatistik sorusu sormuş ihtiyaç ya
mix yapmış aritmetik harmonik geometri ortalmadan

canım bunun cevabı 135 mi ?

canım benim bu arada denklemlerde dahil ondan önceki konular bitti ilk sayfaya ekler misin

canım orda işaret hatası yapmışlar y[SUP]2[/SUP] nin işareti + olmalı sonuç öle çıkıyo.uğraşıyom deminden beri

zahmet olmazsa bi üsteki soruyada bakamısın köklü olan

cnm bu köklüleri iki kare gibi düşünücez (kök5-2)[SUP]6[/SUP] (kök5+2)[SUP]6[/SUP] birine a birine b dicez a.b alıcaz ilk sayının kuvveti 7 ya ordan kök5-2 kalıyor önce a.b dicez bu çarpım 1 çıkıo sadece kök5-2 olan kalıyor anlatabildimmi yaa karışık oldu azcık

sağol tatlım
ben yine soru çözmeye devam edeyim görüşürüz kızlar

kolay gelsin canım

canım işte bende onda takıldım bizim (kök5+2)[SUP]6[/SUP].(kök5-2)[SUP]6[/SUP] neden 1 e eşit oldu oh uykum mu geldi ne anlamıyom ya

kolay gelsin canım

canım işte bende onda takıldım bizim (kök5+2)[SUP]6[/SUP].(kök5-2)[SUP]6[/SUP] neden 1 e eşit oldu oh uykum mu geldi ne anlamıyom ya

canım 6lı kuvvetleri 1 gibi düşünüyoruz tam kare farkı bak hani x[SUP]8[/SUP]+x[SUP]4[/SUP] gibi ifadelerde x[SUP]4[/SUP]ü a olarak alıyorduk 8ide a[SUP]2[/SUP] alıyorduk benzetiyorduk yaa o sekilde düşün

birisine a birisine b dersek çarpımlar 1 oluyor diğer sayıdan kök5-2 kalıyor sadece

canım 6lı kuvvetleri 1 gibi düşünüyoruz tam kare farkı bak hani x[SUP]8[/SUP]+x[SUP]4[/SUP] gibi ifadelerde x[SUP]4[/SUP]ü a olarak alıyorduk 8ide a[SUP]2[/SUP] alıyorduk benzetiyorduk yaa o sekilde düşün

anlamadım

iyi geceler ben geldim, matematiğe devam anlaşılan, bugün matematikten 3 konu çalıştım, yapamadığım birkaç soru çıktı ama sonra sorarım resmen kafam durdu.

kızlar bir sorum var benim gibi tarihi sıfır olan bir insan için tarih konularını bitirmem kaç gün sürer, ben 16 konuya 16 gün dedim sizce biter mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…