2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

24 mat genel tekrarı 1 boş 3 yanlış (bölünebilme,rasyonel ve köklü sayılardan)

bu akşam bi ben ders çalıştım heralde kızlar nerdesiniz gelin bi sürü soru var

Son düzenleme:

24 mat genel tekrarı 1 boş 3 yanlış (bölünebilme,rasyonel ve köklü sayılardan)

bu akşam bi ben ders çalıştım heralde kızlar nerdesiniz gelin bi sürü soru var

ben geldim canım sorbugün kociş evdeydi çarşıya çıktık balık aldık akvaryumda yüzüp duruyorlar onlara isim düşünüyorumelektirikler gitti tüm trakyada yoktu bursada doğal gazda sorun varmış sanırım o yüzden gitmiş 7de geldi yemek yaptık yemek yedik ev gezmesine gittik şimdi geldikyrn kociş nöbetçi tüm gün burda olurum bol bol test çözelim yrn inş. kar zarr faiz problemlerini bitiricem matta bir konum daha bitsin

guiett cnm topiğe gel diye msj atıcktım atamadım msj kutun doluymuşzten geldin duydun sesimi:127:

burdada kesildi valla çok korktum :18: zaten kar sevmiyorum 1 saatte heryer bembeyaz oldu
oh sevdiceğinle keyif yapmışın ne güzel canım.sen çok çalıştın bonus bunlar senin için

çözelim valla canım bugün nevresim battaniye falan aldık netten para lazım

hemen soruyorum sinir oldum soruya
abcd0 sayısı 9 a bölümünden kalan 8 se 15 ile bölümünden kalan kaçtır

8mi canım cevap:26: bu arada yeni aldıklarını güle güle kullan canım hayırlı olsun

saol canım battaniyeleri uşaktan nevresimleri denizliden sipariş verdim bakalım nasıl olucaklar
değil canım cevap 5

cnm 0 ı almayı unutmusum cevap 5 yanlış bölmüşüm çözümü anlatayım sana

abcd0 sayısının 9a tam bölünebilmesi için rakamları toplamı 9 olcak 8 kalan varmış ozaman +8 fazla olcak
ben 99980 aldım ama 33380 36980 66680 hepsini alırsın ilk 3 rakamı 9un katı son rakamıda artan 8 olarak düşündüm ama sen 9un katı+8olarak rakamları seçebilirsin ben kolaylık olsun diye öyle aldım:) bu sayıyıda 15 e böldüğünde 5 kalıyor. ben en sondaki 8e kadar kadar yaptım 0 ı indimemişim 80ide bölünce 15e 5 kalıyor anlatabilmişimdir inş.

Son düzenleme:

yaa cnm bunu bana anlyacağıım dilde başka nasıl anlatabilirsin :44:

1 kadın 1 erkek başladı kaçtım
saol tatlım anladım

doğru olsa şaşarım bu okek e başka sorun varmı

olmamı
bu soruda formülü uygulayamadım
2 den 2n ye kadar olan çift doğal sayıların toplamı x,12den 2n ye kadar olan çift doğal sayıların toplamı ydir.x+y=498 se 1den n ye kadar olan doğal sayıların toplamı kaçtır ihtiyaç modüler syf 171 soru 2

quietcmmm benm soru kaynadı yine neyse kafanı fazla şişrmym iii geceler.......... ben yatıyorum..........

allah rızası için x[SUP]2[/SUP]-2xy-y[SUP]2[/SUP] yi çarpanlarına ayır
bi sadeleştirme var bunu ayıramadım :26:

tatlım sayfa 178 soru 12

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…