2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

y kordinat düzlemindeki x e rastlar ve aşık olur x de y ye aynı duygularla bağlanır.. matematik kitabının 39. sayfasında buluşmaya karar verirler..trigonometrinin zalim cotanjantı bu haberi alır ve y ye sen sinüs ailesinin mensubusun bizim kızımız ise cosinüs ailesinin asıl üyesidir der ve y yi çarpanlarına ayırır ve buna dayanamayan x de karekökünü alarak intihar eder...

allah kimsenin başına böle bir aşk vermesin amin..

Selam kızlar ben geldim :)
Bende kpss ye gircem bu sene
Pek çalışamıyorum yaa napcam ben:44:

Selam kızlar ben geldim :)
Bende kpss ye gircem bu sene
Pek çalışamıyorum yaa napcam ben:44:

hoşgeldin canım
çalışamıyorum demek yok sen çalışmazken kimler neler çözüyo biliyomsun

son 14 dakka bakalım kimler gelicek 8de
kızlar çözüm bekleyen sorular vaaaaaaaaaaaaaaaaar

cnm ben bişeyi anlayamadım çok basit ama kafama odunla vursan haklısın ama anlayamadım cnmcıımmm bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır sözüünün arkasına sığınıp soruyorum

Hoşbulduk canım :)
evet haklısın ama işte evdede temizlik var bi türlü başlayamıyorum ya

olabilir 20 soru 20 dakka ne dir ki hatta sözel çözsen 15 dak hızlı okuyosan tabi

ya ben sabahtan beri hiç mola vermemştim sabah temzlik yaptrdı annm sonra derse geçtim 3 gibi bu saate kaadar derslerle uğraştım...

olabilir olabilir ben mazeret kabul etmiyorum valla
oh karda yağdı heryer kapandı yarın ders çalışılıyo
sor canım benim

çözümüde var ama ben bu gibi sorular da bazen orada ki a.b=12 dio ya 12 ye eşit olduğunu başka soruarda vermiyo ona böre ebobunu buluyolar .. aslında takıldığım soru bu deildi cnm o sorunun resmini çekemdm koyu renkli üstü o yüzden karanlk çıktı gece çektiim için ama buna benzer sorular var rakamı vermi o o vermedkleri rakama kadar bölünebilme yapıolar ya ...............

canım bu sorularda değer veriyosun.sayma sayıları 1 den başlar.12 yi bölebilcek sayılar 1,2,3,4,6,12 dir.
a 1 se b 12 olur aynı gösterildiği gibi.
a ve b leri toplarsan mesela a=1 b=12 yken 1+12=13 olur.bu değerleri bakarsan 6 tane sonuç elde edilir.ama 3 tane farklı değer alır o yüzden cevap 3
anlamadığın yer varmı canım

aslında sormak istediim şu soruydu....

Eklentiler

• $Fotoğraf-0002.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…