- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
olabilir 20 soru 20 dakka ne dir ki hatta sözel çözsen 15 dak hızlı okuyosan tabi
evet canım ya haklısın başlamam lazım artık
aslında sormak istediim şu soruydu....
burada 7 vermiş ama 6 ya kadar bölünme yapmşlar cnm
canım bu sorularda değer veriyosun.sayma sayıları 1 den başlar.12 yi bölebilcek sayılar 1,2,3,4,6,12 dir.
a 1 se b 12 olur aynı gösterildiği gibi.
a ve b leri toplarsan mesela a=1 b=12 yken 1+12=13 olur.bu değerleri bakarsan 6 tane sonuç elde edilir.ama 3 tane farklı değer alır o yüzden cevap 3
anlamadığın yer varmı canım
canım çünkü 0 verilmez.koşul pozitif tam sayısı olması x ve y pozitif tam sayı 1 den başlar.
0 alamazsın 0 nötrdür
sağol cnm da o zaman öbür soruum soru da da x=1 y=6 mı ............... ben bu soruyu kafamdan düşünerek bulablrm böle ebob ekok şeklnde bulmaya çalışnca kafam karşıoama her zaman kafamdan bulamam bu şeklde buşlmayı öğrenmelym..........
Ya kızma ama neden öyle kiYa benn nie bunu anlamadm
canım bu pek ebob ekok değil aslında
ben bunu nasıl öğrencm ...ben öğrencem ya bunu bi şeklde........ Bu matematiği öğrencem , Öğrenmm lazım
valla ebob ekok bende bilmiyorum
öğrenirsin tatlım
cnm sen de bilmiosan ben napayımmmmama canım anladım bu konuyu tamm çok basitmş boşuna sormuşım kusura bakma..... jeton köşeli biraz
aşk olsun canım
slm arkadaşlar bende ocağın 24ünden sonra başlıcam çalışmaya. gk/gy den gircem bu sene. yetişir heralde temmuza kadar. düzenli çalışırsam tabii.
benim hedefim 90-95 arası. yüksek biraz ama hedefi yüksek tutayım ki herhangi 85 civarı alabileyim diye düşündüm :)umarım olur
herkes istediği puanı alır inş
cnmcıım şu eklentideki 14. soruya bakarmsn???
canım 45 mi cevap ona göre anlatıyım :44:
cnmcııım D şıkkı diyo.......... 90 mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?