2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

4-2.3+(10:2-1).3-1 işleminn sonucu kaçtır?

=4-2.3+(5-1).3-1
=4-2.3+4.3-1
=4-6+12-1
=-2+11
=13

13 buluyorm fakat şıklarda 13 yok -2+11 burada ki ortada ki + eksiye dönüşürse çıkarma işlemi olursa sonuç 9 çıkıyor. 9 seçeneği şıklarda var ve doğru seçenek 9 muş... orası neden çıkarma işlemine dönüşüyor bi anlatrmısınz arkadaşlar.. çok aptalca sorular soruyorum dimi dicem ama quietnrk yine kızcak bana

ben yokum diye diyosun dimi
canım yemek yapıyodum şimdi yicem 1 saate gelirim

cnm afiyet olsun..... ya orayı niye öyle yazıyoz 11+-2 niye ters çevirp yzıyorz.............

cnm basit sorularmla seni bıktıdım yemek yyp gel cnm beklyorm .................. gel de o artı eksi olayını anlat bana...........

geldim
tatlım bak şimdi -2+11 şöle düşün ilk başta turkcell hattında -2 bakiyedeydin 11 tl yükledin ne kadar bakiyen oldu
önce sende 2 tl aldılar ordaki -2 tamamlandı 0 oldu sonra 11-2 =9 tl daha eklediler.buda onun gibi
-2+11 i sen 11den 2 çıkarma şeklinde yapıcaksın mat zor diyip kendini kasıyosun ondan böle oluyo

m, n doğal sayyı olmk üzere m+14/n=10 (bölü çzgisi bulamadm klavyede bu şeklde yaptım ) olduğuna göre , m nin alablceğii değerlern toplamı kaçtır???????

cnm teşekkürler.. bak bi tane daha sorum var

cnm seni yakalamşkn basit bi soru daha sorsam nasıl olur.......

3+(-3):3-3+3.(-3) işlemnn sonucu kaçtr?

m sana emnm komk geelmştr cnm

cnm seni yakalamşkn basit bi soru daha sorsam nasıl olur.......

3+(-3):3-3+3.(-3) işlemnn sonucu kaçtr?

m sana emnm komk geelmştr cnm

matematiğin vazgeçilmezi.. Ç anakkale B oğazında T opçu Çıkartması.... şifre bu.. önce parantezlilerden çarpma ile başlıyoruz. sonra bölme. sonra toplama sonra çıkartma...

3+(-3):3-3-9

3-1-3-9 şimditoplamada sıra. 3ün basında bısey yok yani +. +3-1----->

2-3-9

2den 3 çıkar -1.. - ile - - yapar.. -1-9 = -10.

Son düzenleme:

şifreye koptum ilk defa duydum valla

kızlar yeni dizi başladı ben kaçar bitince gelirim

sağol cnm.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…